De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX streamer kanonnen elektrisch

Elektrische streamer kanonnen van MagicFX; zeer uitgebreid assortiment en tegen de scherpste prijs van Nederland!

Filters

Multicolor
Wit
Geel
Oranje
Rood
Roze
Paars
Blauw
Groen
Zwart
Zilver
Goud
Standaard
Prijs
Streamer kanonnen kopen, elektrisch 80cm

MagicFX elektrisch streamer kanon 80cm wit

Professionele confetti shooter, de ultieme musthave voor elk evenement! Deze elektrische streamer shooters bouwen uw bruiloft om tot een sprookje!

8,85
Per stuk
Streamer kanonnen kopen, elektrisch 80cm

MagicFX elektrisch streamer kanon 80cm roze

Roze streamer kanonnen; unieke en onderscheidende party gadgets! Perfect voor tijdens roze maandag of andere evenementen, de elektrische streamer shooter!s

Vanaf
8,85
Per stuk
Streamer kanonnen kopen, elektrisch 80cm

MagicFX elektrisch streamer kanon 80cm paars

Elektrische streamer cannons; knallende special effects voor ieder evenement! Deze professionele elektrische streamer shooters zijn onmisbaar voor uw event.

Vanaf
8,85
Per stuk
Confetti shooters en streamer shooters zijn de paradepaardjes van MagicFX! MagicFX is werelds grootste leverancier op het gebied van special effects en sfeerproducten. Van Co2 jets tot rookvloeistof en van immense confetti kanonnen tot vlammeneffecten; MagicFX levert het allemaal. De overeenkomsten tussen al de producten is dat het zorgt voor het wow-effect onder uw gasten, voor het feit dat ze met open mond kijken naar het podium en dat er veel nagepraat zal worden over uw event. Dat gebeurt niet alleen mond tot mond. De sfeereffecten en special effects van MagicFX zorgen ook voor filmpjes en foto's op social media kanalen, waar deze effecten zorgen voor extra promotie van uw evenement.

Elektrische streamer shooters

Streamer shooters hebben lange tijd in de schaduw gestaan van de confetti shooter. Het streamer kanon zagen we op grote festivals, evenementen en voetbalstadion maar heeft nooit de uitstraling gehad van het confetti kanon. Tot nu! De streamer shooter heeft een inhaalslag gemaakt, mede door de uitbreidingen in het assortiment door MagicFX is het streamer kanon ook in trek gekomen bij andere events. Zo zijn de 50cm electric cannons ideaal voor kleine tot middelgrote horecagelegenheden of voor bruiloften. De electric streamer cannons zijn ideaal te activeren met het MagicFX Power Shot of met een van de andere hardware producten. Uiteraard zijn ook deze special effects producten tegen de laagste prijs te koop bij De Horeca Bazaar!
9.1
Zo fijn dat de Horeca Bazaar in NL gevestigd is, dat maakt lijnen kort en de (re)actie snel.
Blij met het persoonlijke contact, ook al was onze bestelling klein. De volgende da...
Meedenkend
Verschillende artikelen besteld voor een Oktoberfest feest die ik ga organiseren. Toen de bestelling binnen kwam ontbraken er nog al wat artikelen, dit was natuurlij...
goed en snel
goed en snel geleverd
Super snelle levering goed verpakt!!
Snel geleverd en goed verpakt