De Horeca Bazaar

Lampionnen & lampion lampjes

Lampionnen bestaan in veel verschillende maten en kleuren, precies de reden dat wij zoveel mogelijk lampionnen voor jou in ons aanbod hebben gedaan! Combineer deze prachtige decoratie met lampion lampjes voor een geweldige setting!

Witte lampionnen

Witte lampionnen

Witte lampionnen zijn onze meest verkochte variant! Zeer populair voor bruiloften, tuinfeesten en festivals! Bij ons koop je deze witte lampionnen altijd met de garantie op de laagste prijs!

Crème lampionnen

Crème lampionnen

Crème lampionnen zijn net wit af, een hele mooie kleur voor bruiloften, verjaardagen en evenementen. Deze crème lampionnen kopen doe je bij De Horeca Bazaar altijd tegen de laagste prijs van de Benelux!

Roze lampionnen

Roze lampionnen

Roze lampionnen zijn een hele mooie kleur voor kinderfeestjes, gender reveal parties en evenementen. Deze roze lampionnen kopen doe je bij De Horeca Bazaar altijd tegen de laagste prijs van de Benelux!

Rode lampionnen

Rode lampionnen

Rode lampionnen zijn een hele mooie kleur voor bruiloften, verjaardagen en evenementen. Deze rode lampionnen kopen doe je bij De Horeca Bazaar altijd tegen de laagste prijs van de Benelux!

Gele lampionnen

Gele lampionnen

Gele lampionnen zijn een hele mooie kleur voor bruiloften, verjaardagen en evenementen. Deze gele lampionnen kopen doe je bij De Horeca Bazaar altijd tegen de laagste prijs van de Benelux!

Blauwe lampionnen

Blauwe lampionnen

Blauwe lampionnen zijn een hele mooie kleur voor verjaardagsfeestjes, gender reveal parties en evenementen. Deze blauwe lampionnen kopen doe je bij De Horeca Bazaar altijd tegen de laagste prijs van de Benelux!

Groene lampionnen

Groene lampionnen

Groene lampionnen zijn een hele mooie kleur voor bruiloften, verjaardagen en evenementen. Deze groene lampionnen kopen doe je bij De Horeca Bazaar altijd tegen de laagste prijs van de Benelux!

Ballonnen kent natuurlijk iedereen, het zijn ideale decoratiemiddelen om een feest of evenement meer sfeer aan te brengen. Maar wist je dat je een nog beter effect krijgt met lampionnen? Door het licht wat je in de lampionnen kunt hangen heb je ook 's avonds er mega veel plezier van! Onze lampionnen zijn in veel verschillende maten beschikbaar, erg klein die je bijvoorbeeld aan een stokje kunt doen om tijdens sint maarten langs de deuren te gaan, tot enorme lampionnen voor grote zalen sfeer te geven.

Lampionnen in verschillende kleuren!

Onze lampionnen zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Eerlijk is eerlijk; de witte lampionnen zijn veruit de meest verkochte variant. Maar ook de roze lampionnen en blauwe lampionnen zijn natuurlijk erg populair wanneer je denkt aan een Gender Reveal party, bruiloften of verjaardagen! Lampionnen zijn tegenwoordig sowieso een decoratiemiddel waar je niet aan voorbij mag gaan!

Lampion lampjes als finishing touch!

Onze lampionnen worden erg vaak gecombineerd met onze lampion lampjes. Wanneer je de lampionnen bijvoorbeeld gebruikt voor een tuinfeest of bruiloftsfeest, dan zijn de lampion lampjes vooral een toegevoegde waarde wanneer de schemering valt of wanneer het donker is. Dan vormen ze echt een fantastische sfeer!

Lampionnen en lampion lampjes bij De Horeca Bazaar!

Zoals op al onze feestartikelen worden deze lampionnen tegen de laagste prijs aangeboden. Dit komt omdat wij een laagste prijsgarantie bieden, wanneer je het product ergens ander goedkoper ziet passen wij de prijs direct aan en matchen jou het verschil. Naast deze prachtige belofte zijn we ook altijd bereid om je overal mee te helpen. Heb je een vraag over de lampionnen of lampion lampjes, bel ons gerust!
9.1
Top producten!
Groot fan van de ijsfonteinen. Ontzettend goede service!
levering als verwacht en volgens planning.
Veel shotglaasjes besteld, wel wat breuken erin, maar ik ga ervanuit dat het opgelost wordt. Verder goede kwaliteit voor een prima pr...
Snelle levering en goede communicatie
Bestelling wordt snel geleverd en je ontvangt netjes updates over de vorderingen van de bestelling en verzending.
Super goede service en absoluut de goedkoopste
Kei tevreden over de Horeca Bazaar! Ze hebben altijd grote hoeveelheden op voorraad, schakelen snel en zijn ook nog eens spotgoed...