De Horeca Bazaar

Feestartikelen en partygadgets

Feestartikelen en partygadgets kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze feestartikelen leveren we direct uit voorraad; voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

LED foam sticks

LED foam sticks

LED foamsticks zijn onmisbaar op een succesvol evenement maar ook enorm sfeerverhogend in clubs en horecagelegenheden. Foamsticks kopen tegen de laagste prijs van Nederland!

LED ballonnen tegen de laagste prijs!

LED ballonnen

Waar ballonnen zijn is het feest! Deze LED ballonnen zijn gegarandeerde sfeermakers. Bestel uw LED ballonnen bij De Horeca Bazaar al vanaf €0,43!

Hawaii kettingen in alle kleuren voor verschillende thema's met de laagste prijs

Hawaii kransen

Hawaii kransen, ofwel Hawaii kettingen, maken van ieder even een groot feest. Hawaii kettingen staan voor sfeer en gezelligheid! Maak uw feest dus compleet met deze prachtige Hawaii bloemenkettingen!

Ijsfonteinen

Ijsfonteinen

Ijsfonteinen kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze ijsfonteinen leveren we direct uit voorraad; voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Fakkels

Fakkels

Fakkels kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze fakkels leveren we direct uit voorraad; voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Sterretjes

Sterretjes

Sterretjes kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze sterretjes leveren we direct uit voorraad; voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Vlam- en vuurschalen

Vlam- en vuurschalen

Vlam- en vuurschalen kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze vlamschalen en vuurschalen leveren we direct uit voorraad; voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Immens populaire breaklights; lichtgevende armbandjes voor een succesvol event!

Glow sticks

De breaklights, ofwel de breeklichtjes, zijn al sinds jaar een dag een graag geziene gast op zeer diverse feestlocaties. Deze lichtgevende armbandjes koopt u met de laagste prijsgarantie bij De Horeca Bazaar!

Sound activated LED armbanden

Sound activated LED armbanden

Deze led armbanden zijn de nieuwste rage onder festival organisatoren. Wanneer de bass harder en sneller gaat, bewegen deze led armbanden mee op het ritme van de muziek!

Zwembad noodles

Zwembad noodles

Geef je festival een sfeer boost en gooi deze zwembad noodle het publiek in! Creëer een prachtig effect met honderden van deze foam noodles in je publiek. Gegarandeerd dat dat voor mooie foto's gaat zorgen.

LED waxinelichtjes

LED waxinelichtjes

LED waxinelichtjes kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze LED theelichtjes leveren we direct uit voorraad; voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Vingerlampjes

Vingerlampjes

Vingerlampjes kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze vingerlampjes leveren we direct uit voorraad; voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Upgrade je bottle service met deze vernieuwende LED stickers!

LED stickers

LED stickers zijn DE nieuwe rage in clubs, discotheken en andere uitgaansgelegenheden in binnen- en buitenland. Led stickers zijn exclusief verkrijgbaar bij De Horeca Bazaar!

Deze prachtige led ijsblokjes geven een fantastische sfeer!

LED ijsblokjes

Deze LED ijsblokjes hebben we in verschillende kleuren, prachtig met uw horecagelegenheid! Maar ook voor thuis in een kan water geven de LED ijsblokjes een prachtig effect. Altijd met de garantie op de laagste prijs!

Kerstmutsen

Kerstmutsen

Kerstmutsen kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze kerstmutsen leveren we direct uit voorraad; voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Foam handen, de Amerikaanse trend!

Foam handen

Denk je aan Amerikaanse sportwedstrijden, dan denk je aan cheerleaders, hotdogs en.... Foam handen. Deze iconische foam zwaaihanden zijn nu ook overgewaaid naar Nederlandse festivals.

Festival brillen voor een optimale party ervaring!

Festival brillen

Goedkope zonnebrillen in grote aantallen kopen met de garantie op de laagste prijs! Wij hebben altijd meer dan voldoende voorraad, vandaag bestellen, morgen de festival brillen al in huis!

Feesthoedjes en roltoeters zijn basis ingrediënten voor een geslaagd feest!

Feesthoedjes & roltongen

feesthoedjes van papier, feesttoeters en roltongen zijn feestartikelen die iedereen kent van kinderfeestjes. Echter zien we ze steeds vaker op festivals en andere evenementen. Absolute sfeermakers!

LED feesthoedjes; de ultieme aanvulling op uw feest outfit!

LED feesthoedjes

Onze LED feesthoedjes bieden we aan in verschillende kleuren en met de laagste prijsgarantie!

Gastoeter

Gastoeter

Met deze bekende gastoeter zorg je voor extra beleving in de kroeg! Met de gastoeter blaas je enorm veel energie in het publiek en gaat de dansvloer uit z'n dak. Zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik!

Horeca gadgets, festival gadgets en andere feestartikelen.

Gadgets algemeen

Allerlei horeca gadgets, festival gadgets en andere feestartikelen! Kijk eens rond voor de leukste feestartikelen voor de laagste prijs van Nederland!

Feestartikelen worden steeds vaker ingezet wanneer er iets te vieren valt. Waar het voorheen vaak genoeg was om de deuren open te zetten, leuke muziek te draaien en wat sfeerverlcihting te plaatsen, daar is de lat tegenwoordig hoger gelegd. Mensen verwachten sfeer en willen non stop geprikkeld worden. Dan ben je met onze feestartikelen aan het juiste adres!

Meest populaire feestartikelen op een rijtje!

Vanwege onze jarenlange ervaring op het gebied van feestartikelen kunnen we inmiddels een goed beeld geven over welke feestartikelen het meest populair zijn! De absolute nummer 1 kunnen we niet onderuit, dat zijn de foamsticks op de voet gevolgd door onze Ijsfonteinen. Op gepaste afstand volgen glow sticks, natuurlijk de hawaii ketting, kerstmutsen, sterretjes, led ballonnen en foam handen. Deze feestartikelen doen het goed bij ieder feestje. Van bruiloften tot festivals en van horecagelegenheden tot bedrijfsborrel, wij beleveren ze allemaal!

Feestartikelen kopen tegen de laagste prijs!

Zoals gezegd beleveren zowel consumenten als bedrijven. Met onze unieke staffelkortingen geven we korting op aankoop van feestartikelen in grote hoeveelheden. Maar we bieden ten alle tijden de laagste prijs, dus ook bij kleine hoeveelheden! Wij importeren onze feestartikelen in zeer grote hoeveelheden. Het grote voordeel is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 16:00 uur feestartikelen kopen = morgen al bij je in huis!
9.1
Top producten!
Groot fan van de ijsfonteinen. Ontzettend goede service!
levering als verwacht en volgens planning.
Veel shotglaasjes besteld, wel wat breuken erin, maar ik ga ervanuit dat het opgelost wordt. Verder goede kwaliteit voor een prima pr...
Snelle levering en goede communicatie
Bestelling wordt snel geleverd en je ontvangt netjes updates over de vorderingen van de bestelling en verzending.
Super goede service en absoluut de goedkoopste
Kei tevreden over de Horeca Bazaar! Ze hebben altijd grote hoeveelheden op voorraad, schakelen snel en zijn ook nog eens spotgoed...