Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €75,- en in België vanaf €150,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Feestartikelen en partygadgets

Horeca gadgets en feestartikelen voor de laagste prijs

Feestartikelen, belevingsproducten en party gadgets worden steeds belangrijker in onze huidige uitgaanswereld. Jongeren willen non stop geprikkeld en vermaakt worden. Alleen muziek en wat lichtjes is niet meer genoeg om het uitgaanspubliek voor je te winnen. Door de enorme opkomst van festivals zien we erg goed waar de vraag van jongeren tegenwoordig ligt; sfeer en beleving zijn kernwoorden geworden. We merken sterk dat horeca eigenaren hierin meegaan en ook sterk werken aan een totaalbeleving in hun horecazaken.

Glow sticks, led foam sticks, hawaii kettingen, ijsfonteinen, etc; wie gebruiken deze feestartikelen?

Glow stick, led foam sticks en andere glow in the dark verf & SFX make-up zijn enorm in opkomst. Het geeft een ongekende sfeer wanneer mensen en led feestartikelen oplichten in een donkere of schemerige ruimte. Het geeft een surrealistische sfeer onder uw gasten, het maakt uw feest anders dan anders. Niet voor niets zijn de full moon parties en glow feesten ongekend populair. Meer traditionele feestartikelen zoals hawaii kettingen, ijsfonteinen, sissers en ballonnen worden nog steeds in grote aantallen gekocht door horeca eigenaren en festival organisatoren. Deze feestartikelen hebben zichzelf door de jaren heen bewezen als echte blijvertjes onder de party gadgets. Zo zijn de ijsfonteinen een ideale party gadget om een gezellige en intieme sfeer neer te zetten, bijvoorbeeld bij kerst en Oud&Nieuw. Steeds vaker zien we ook dat ijsfonteinen gebruikt worden bij bottle service en door het jaar heen om sfeer te creëren in uw horecazaak of als festival gadget. Daarnaast worden onze feestartikelen erg vaak gebruikt bij bruiloften. Vooral de glow sticks en de led foam sticks zijn de afgelopen jaren ongekend populair onder bruiloften en vrijgezellenfeesten.

Waarom is het verstandig om gebruik te maken van feestartikelen en led party gadgets?

Glow stick en led foam sticks zijn voorbeelden van feestartikelen die niet alleen een toegevoegde waarde zijn voor de sfeer binnen uw horecagelegenheid, festival of bruiloft, deze feestartikelen hebben ook een marketing/promotie functie. De led foam sticks worden bijvoorbeeld vaak tegen het eind van de avond uitgedeeld aan het publiek, dat is dan ook meteen het WOW-effect van de avond waar uw gasten fotos en filmpjes va maken met hun mobiele telefoons om dit vervolgens te delen via hun eigen social media kanalen. Dit zorgt voor reclame van uw horecazaak of event. De ijsfonteinen hebben vaak hetzelfde effect als de led foam sticks. Glow sticks, ofwel de breaklights, zijn in veel vormen aan elkaar te verbinden. Dit zorgt ervoor dat uw gasten eigen lichtgevende creaties maken die ze vervolgens vastleggen op foto en film, ook dit wordt gedeeld op de sociale kanalen. Onze feestartikelen en led party artikelen zijn dus niet alleen een toegevoegde waarde voor de avond zelf, ze zorgen ook voor reclame en dus lange termijn promotie van uw bedrijf! Lees hier meer over ons aanbod van promotieartikelen en merchandise.

Feestartikelen voor uw festival; led foam sticks, Hawaii kettingen, opblaasdieren, glow sticks, etc!

Festivals zijn als paddenstoelen uit de grond komen schieten de afgelopen jaren. Maar hoe komt dat? Waarom kiest het uitgaanspubliek voor de festivals in de zomer en minder voor de horeca? Dat komt door beleving. Het uitgaanspubliek is kritischer geworden en heeft erg veel keus waar zij hun weekend/vrije tijd besteden. Tegenwoordig ligt de macht dus bij het uitgaanspubliek en niet de uitgaansgelegenheden. En in deze keus is beleving dus het toverwoord! Gasten kiezen een uitgaansbestemming waar ze non stop vermaakt, geprikkeld en geëntertaind worden. Op festivals zien ze bekende DJs, danseressen, foam sticks, confetti kanonnen opblaasdieren en allerlei andere feestartikelen voorbij komen waardoor de prikkels non stop aanwezig zijn.

Led feestartikelen en party gadgets bij De Horeca Bazaar!

Onze glow sticks, foam sticks, feestvuurwerk, led ballonnen en al onze andere feestartikelen en led party gadgets zijn van de hoogste kwaliteit! Wij zijn zeer zorgvuldig met welke leveranciers we in zee gaan. Wij hebben directe en persoonlijke controle op de de fabrieken in Azië en dus ook op de kwaliteit. Vanwege het feit dat wij altijd alleen zaken doen met de fabrikant van een product, kopen we onze (led) feestartikelen altijd direct bij de bron. Daarnaast creëren we schaalvoordelen door onze party gadgets altijd enorm grootschalig in te kopen. Door deze twee inkoopvoordelen te combineren kunnen we voor al onze horeca gadgets, party gadgets en feestartikelen de laagste prijs van Nederland garanderen!
Door de toenemende vraag naar led producten zorgen we dat we deze altijd meer dan voldoende op voorraad hebben. Wanneer u voor 15:00 uur online besteld, is het de volgende werkdag al in huis!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.