Feestartikelen en partygadgets

Bestel hier de leukste feest gadgets. IJsfonteinen, LED foam sticks, LED ballonnen, sissers, etc. Feestartikelen voor horeca, evenementen en festivals tegen de laagste prijs van Nederland!

LED foam sticks

LED foam sticks

LED foam sticks zijn onmisbaar op een succesvol evenement maar ook enorm sfeerverhogend in clubs en horecagelegenheden. Al vanaf €0,52 per stuk!

LED ballonnen tegen de laagste prijs!

LED ballonnen

Waar ballonnen zijn is het feest! Deze LED ballonnen zijn gegarandeerde sfeermakers. Bestel uw LED ballonnen bij De Horeca Bazaar al vanaf €0,43!

Hawaii kettingen in alle kleuren voor verschillende thema's met de laagste prijs

Hawaii kransen

Hawaii kransen, ofwel Hawaii kettingen, maken van ieder even een groot feest. Hawaii kettingen staan voor sfeer en gezelligheid! Maak uw feest dus compleet met deze prachtige Hawaii bloemenkettingen!

Feestvuurwerk | Sterretjes & ijsfonteinen

Feestvuurwerk

Professionele ijsfonteinen en sterretjes voor een unieke sfeer. Bestel uw feestvuurwerk tegen de laagste prijs van Nederland!

Immens populaire breaklights; lichtgevende armbandjes voor een succesvol event!

Glow sticks

De breaklights, ofwel de breeklichtjes, zijn al sinds jaar een dag een graag geziene gast op zeer diverse feestlocaties. Deze lichtgevende armbandjes koopt u met de laagste prijsgarantie bij De Horeca Bazaar!

Sound activated LED armbanden

Sound activated LED armbanden

Deze led armbandjes zijn de nieuwste rage onder festival organisatoren. Wanneer de bass harder en sneller gaat, bewegen deze led armbadnjes mee op het ritme van de muziek. Deze led armbandjes zijn de nieuwste festival gadgets!

Maak van je festival of party een spetterend feest met deze foam noodles!

Foam noodle

Geef je festival een sfeer boost en gooi deze foam noodle het publiek in! Creëer een prachtig effect met honderden van deze foam noodles in je publiek. Gegarandeerd dat dat voor mooie foto's gaat zorgen.

Goedkope LED kaarsen kopen met de laagste prijsgarantie

LED kaarsen

LED kaarsen zijn tegenwoordig zeer populair! Bij De Horeca Bazaar koopt u LED kaarsen en led theelichtjes met de garantie op de laagste prijs!

LED ringen; de meest vernieuwende feestartikelen!

LED ringen

Led ringen zijn de nieuwste party gadgets. De Horeca Bazaar biedt led ringen aan met de laagste prijsgarantie!

Upgrade je bottle service met deze vernieuwende LED stickers!

LED stickers

LED stickers zijn DE nieuwe rage in clubs, discotheken en andere uitgaansgelegenheden in binnen- en buitenland. Led stickers zijn exclusief verkrijgbaar bij De Horeca Bazaar!

Deze prachtige led ijsblokjes geven een fantastische sfeer!

LED ijsblokjes

Deze LED ijsblokjes hebben we in verschillende kleuren, prachtig met uw horecagelegenheid!

Bedrukte en onbedrukte kerstmutsjes tegen de laagste prijs!

Kerstmutsen

Deze goedkope kerstmutsjes zorgen, zowel bedrukt als onbedrukt, voor een enorme sfeerverhoging in uw horecagelegenheid of tijdens uw event! Zorg voor de ultieme kerstsfeer met onze kersthoedjes met de laagste prijsgarantie!

Foam handen, de Amerikaanse trend!

Foam handen

Denk je aan Amerikaanse sportwedstrijden, dan denk je aan cheerleaders, hotdogs en.... foam handen. Deze iconische grote zwaaihandjes zijn nu ook overgewaaid naar Nederlandse festivals. Maar ook voor horeca, bruiloften en sportevents zijn ze razend populair!

Festival zonnebril voor een optimale party ervaring!

Festival brillen

Zonnebrillen zijn mega populair onder de festivalgangers, De Horeca Bazaar biedt deze goedkope festival zonnebrillen aan met de laagste prijsgarantie!

Feesthoedjes en roltoeters zijn basis ingrediënten voor een geslaagd feest!

Feesthoedjes & roltongen

Papieren feesthoedjes en roltongen zijn feestartikelen die iedereen kent van kinderfeestjes. Echter zien we ze steeds vaker op festivals en andere evenementen. Absolute sfeermakers!

LED feesthoedjes; de ultieme aanvulling op uw feest outfit!

LED feesthoedjes

Onze LED feesthoedjes bieden we aan in verschillende kleuren en met de laagste prijsgarantie!

Gastoeter

Gastoeter

Met deze bekende gastoeter zorg je voor extra beleving in de kroeg! Met de gastoeter blaas je enorm veel energie in het publiek en gaat de dansvloer uit z'n dak. Zowel geschikt voor binnen- als buitengebruik!

Horeca gadgets, festival gadgets en andere led feestartikelen.

Gadgets algemeen

Allerlei horeca gadgets, festival gadgets en andere led feestartikelen! Kijk eens rond voor de leukste feestartikelen voor de laagste prijs van Nederland!

Feestartikelen, belevingsproducten en party gadgets worden steeds belangrijker in onze huidige uitgaanswereld. Jongeren willen non stop geprikkeld en vermaakt worden. Alleen muziek en wat lichtjes is niet meer genoeg om het uitgaanspubliek voor je te winnen. Door de enorme opkomst van festivals zien we erg goed waar de vraag van jongeren tegenwoordig ligt; sfeer en beleving zijn kernwoorden geworden. We merken sterk dat horeca eigenaren hierin meegaan en ook sterk werken aan een totaalbeleving in hun horecazaken.

Glow sticks, led foam sticks, hawaii kettingen, ijsfonteinen, etc; wie gebruiken deze feestartikelen?

Glow stick, led foam sticks en andere glow in the dark verf & SFX make-up zijn enorm in opkomst. Het geeft een ongekende sfeer wanneer mensen en led feestartikelen oplichten in een donkere of schemerige ruimte. Het geeft een surrealistische sfeer onder uw gasten, het maakt uw feest anders dan anders. Niet voor niets zijn de full moon parties en glow feesten ongekend populair. Meer traditionele feestartikelen zoals hawaii kettingen, ijsfonteinen, sissers en ballonnen worden nog steeds in grote aantallen gekocht door horeca eigenaren en festival organisatoren. Deze feestartikelen hebben zichzelf door de jaren heen bewezen als echte blijvertjes onder de party gadgets. Zo zijn de ijsfonteinen een ideale party gadget om een gezellige en intieme sfeer neer te zetten, bijvoorbeeld bij kerst en Oud&Nieuw. Steeds vaker zien we ook dat ijsfonteinen gebruikt worden bij bottle service en door het jaar heen om sfeer te creëren in uw horecazaak of als festival gadget. Daarnaast worden onze feestartikelen erg vaak gebruikt bij bruiloften. Vooral de glow sticks en de led foam sticks zijn de afgelopen jaren ongekend populair onder bruiloften en vrijgezellenfeesten.

Waarom is het verstandig om gebruik te maken van feestartikelen en led party gadgets?

Glow stick en led foam sticks zijn voorbeelden van feestartikelen die niet alleen een toegevoegde waarde zijn voor de sfeer binnen uw horecagelegenheid, festival of bruiloft, deze feestartikelen hebben ook een marketing/promotie functie. De led foam sticks worden bijvoorbeeld vaak tegen het eind van de avond uitgedeeld aan het publiek, dat is dan ook meteen het WOW-effect van de avond waar uw gasten fotos en filmpjes va maken met hun mobiele telefoons om dit vervolgens te delen via hun eigen social media kanalen. Dit zorgt voor reclame van uw horecazaak of event. De ijsfonteinen hebben vaak hetzelfde effect als de led foam sticks. Glow sticks, ofwel de breaklights, zijn in veel vormen aan elkaar te verbinden. Dit zorgt ervoor dat uw gasten eigen lichtgevende creaties maken die ze vervolgens vastleggen op foto en film, ook dit wordt gedeeld op de sociale kanalen. Onze feestartikelen en led party artikelen zijn dus niet alleen een toegevoegde waarde voor de avond zelf, ze zorgen ook voor reclame en dus lange termijn promotie van uw bedrijf! Lees hier meer over ons aanbod van promotieartikelen en merchandise.

Feestartikelen voor uw festival; led foam sticks, Hawaii kettingen, opblaasdieren, glow sticks, etc!

Festivals zijn als paddenstoelen uit de grond komen schieten de afgelopen jaren. Maar hoe komt dat? Waarom kiest het uitgaanspubliek voor de festivals in de zomer en minder voor de horeca? Dat komt door beleving. Het uitgaanspubliek is kritischer geworden en heeft erg veel keus waar zij hun weekend/vrije tijd besteden. Tegenwoordig ligt de macht dus bij het uitgaanspubliek en niet de uitgaansgelegenheden. En in deze keus is beleving dus het toverwoord! Gasten kiezen een uitgaansbestemming waar ze non stop vermaakt, geprikkeld en geëntertaind worden. Op festivals zien ze bekende DJs, danseressen, foam sticks, confetti kanonnen opblaasdieren en allerlei andere feestartikelen voorbij komen waardoor de prikkels non stop aanwezig zijn.

Led feestartikelen en party gadgets bij De Horeca Bazaar!

Onze glow sticks, foam sticks, feestvuurwerk, led ballonnen en al onze andere feestartikelen en led party gadgets zijn van de hoogste kwaliteit! Wij zijn zeer zorgvuldig met welke leveranciers we in zee gaan. Wij hebben directe en persoonlijke controle op de de fabrieken in Azië en dus ook op de kwaliteit. Vanwege het feit dat wij altijd alleen zaken doen met de fabrikant van een product, kopen we onze (led) feestartikelen altijd direct bij de bron. Daarnaast creëren we schaalvoordelen door onze party gadgets altijd enorm grootschalig in te kopen. Door deze twee inkoopvoordelen te combineren kunnen we voor al onze horeca gadgets, party gadgets en feestartikelen de laagste prijs van Nederland garanderen!
Door de toenemende vraag naar led producten zorgen we dat we deze altijd meer dan voldoende op voorraad hebben. Wanneer u voor 15:00 uur online besteld, is het de volgende werkdag al in huis!
9.1
1e bestelling naar tevredenheid bezorgd
1e bestelling naar tevredenheid bezorgd
Snelle persoonlijke service!
Polycarbonaat wijnglazen besteld. Fijne glazen, snelle service en een persoonlijk kaartje erbij. Altijd leuk!
Goed en snel
Zie hier boven
Snele levering
Was nel geleverd en er zitten geweldige kaartjes bij met teksten er op ik heb die kaartjes in me café hangen mensen vinden ze echt geweldig