De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Rode lampionnen

Rode lampionnen zijn een hele mooie kleur voor bruiloften, verjaardagen en evenementen. Deze rode lampionnen kopen doe je bij De Horeca Bazaar altijd tegen de laagste prijs van de Benelux!

Filters
Standaard
Prijs
30 inch rood non flame proof

Rode lampion - 25cm

De mooiste rode lampionnen van 25 cm op het internet! Tegen de beste prijs.

Vanaf
1,05
Per stuk
grote rode lampion

Rode lampion - 40cm

Rode lampionnen zijn de perfecte feestversiering als aanvulling/vervanging van ballonnen

Vanaf
1,69
Per stuk
Sfeer lampionnen rood

Rode lampion - 76cm

Rood straalt kracht uit, en dat doet jouw feest met deze lampionnen zeker ook.

Vanaf
5,50
Per stuk
Rode lampionnen zijn een leuke toevoeging voor je verjaardag, festival of bruiloft! Maar voor welke variant dient je nu te kiezen?

Kleine rode lampionnen of toch grote rode lampionnen?

Welke variant van onze rode lampionnen je dient te kiezen, ligt helemaal aan de gelegenheid die je wenst te decoreren. Wanneer je een klein tuinfeest of kleinschalige verjaardag binnen organiseert, dan is de kleine rode lampion van 25cm een geschikte keus. Wil je een grote bruiloft zaal decoreren? Dan adviseren we toch om meer voor een eyecatcher te gaan, de grote rode lampion van 76cm bijvoorbeeld. Zo kun je ieder evenement, klein en groot, op de juiste manier decoreren. Ook een combi van verschillende formaten kan een erg mooi effect geven!

Moet ik kiezen de brandvertragende rode lampion?

Ook dat ligt helemaal aan het type evenement dat op de planning staat. Heb je een straatfeest dat vooral buiten zal plaatsvinden? Dan is de brandvertragende lampion helemaal niet nodig! Heb je binnen een verjaardag met heel veel mensen en je wil op safe spelen, dan zijn de kleine brandvertragende rode lampionnen van 25cm de veilige keus! Deze werken brandvertragend en zullen dus geen vlam vatten!

Rode lampionnen kopen met de garantie op de laagste prijs!


Rode lampionnen kopen doe je natuurlijk bij De Horeca Bazaar! Waarom? Omdat je bij ons nooit bang hoeft te zijn dat je teveel betaald en dat we geen voorraad meer hebben komt ook zelden voor. Dat komt vanwege onze grootschalige import waarmee we schaalvoordelen behalen en altijd grote aantallen op voorraad hebben. Vandaag voor 18:00 uur je rode lampionnen online kopen, morgen al bij je in huis!
9.1
Prima
Prima
Topservice en supersnel
Maandag besteld en de volgende dag al binnen, super!
Top bedrijf
Alles netjes en snel geleverd
Prima prijs en levering
Nadat betaling niet lukte via de site, is dit probleem via email snel opgelost