De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

RVS wijnglazen

Filters
Zwart
Goud
Roségoud
Standaard
Prijs

Wegwerp plastic gaat meer en meer in de ban. In horecazaken en op festivals gaan we massaal over naar alternatieven. Dat is natuurlijk al een trend die al jarenlang gaande is. Er komen alternatieven op de markt, en ook deze alternatieven ontwikkelen zich stormachtig. Van puur praktische duurzame alternatieven tot de meest mooie alternatieven die ook de duurzaamheidscheck overleven. Dat is ook de ontwikkeling van de wijnglazen. Het alternatief dat wij al jaren aanbieden zijn de kunststof wijnglazen. Deze variëren van goedkope, praktische bekers tot de meest fraaie designs die amper te onderscheiden zijn van echt glas. Nu wordt daar, met onze prachtige lijn RVS glazen, een geducht alternatief aan toegevoegd.

Roestvrij stalen wijnglazen kopen

We zien een trend in de markt op het gebied van horeca. De massa is kassa gedachten is er een beetje af aan het gaan. Zoveel mogelijk gasten verwelkomen tegen zo laag mogelijke kosten past wellicht niet meer helemaal in onze hedendaagse uitgaansgedachten. Het publiek wil juist wel dat beetje extra betalen, wanneer daar kwaliteit tegenover staat. Dat zien wij ook zeker terug in de producten die verkocht worden. Zo zijn deze prachtige roestvrij stalen (RVS) wijnglazen, samen met onze Moscow mule bekers absolute hardlopers geworden. Van cocktailtenten tot clubs nemen deze glazen met grote regelmaat af. Daarnaast worden ze ook veel ingezet voor thuisgebruik.

RVS wijnglazen kopen bij De Horeca Bazaar

De RVS wijnglazen van de Horeca Bazaar zijn ongekend populair. Dat is ten eerste vanwege de fantastische uitstraling. Ten tweede vanwege het feit dat wij ons RVS wijnglazen altijd tegen de laagste prijs aan kunnen bieden, dat is uiteraard ook niet onbelangrijk! Hoe wij dit doen? Wij kopen al onze producten direct bij de fabrikant in. Hierdoor slaan we de dure tussenhandelaar over en gaat het dus via ons direct naar de eindgebruiker.
Daarnaast kopen we onze artikelen altijd dusdanig grootschalig in, dat we schaalvoordelen kunnen creëren op onze inkoop. Een bijkomend voordeel van het grootschalig inkopen van onze RVS wijnglazen is dat we altijd direct vanuit onze eigen voorraad kunnen leveren. Vandaag online bestellen, morgen al in huis!

9.1
Fijne Communicatie en Proeflevering.
Communicatie uitstekend!
Super, netjes op tijd geleverd!
Het is op tijd geleverd en het product voldoet aan de verwachting, top!
Snel & professioneel
Recent voor het eerst via horeca bazaar besteld en dit is zeer positief bevallen. Zeer binnenkort zal ik weer een bestelling plaatsen. :)
alles vlot verlopen
Alles ik vlot verlopen