De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 80cm lichtblauw

MagicFX streamer cannons kopen tegen de laagste prijs! Ga volledig professional met deze elektrische streamer shooters van MagicFX.

Het huidige uitgaansleven is niet meer te vergelijken met dat van 10 jaar geleden. Tegenwoordig draait het om beleving, entertainment en prikkels. Alles wordt uit de kast gehaald om het uitgaanspubliek te vermaken; danseressen, lasershows, vuurwerkshows, led foam sticks, andere led gadgets en bakken vol met feestartikelen. Het kan niet gek genoeg zijn. Op het gebied van special effects en belevingsproducten is MagicFX absoluut marktleider voor horeca en evenementen. MagicFX bedenkt, creëert en produceert de meest innovatie special effects waar uw gasten nog lang over na zullen praten; van CO2 jets tot elektrische streamer cannons en van vlameffecten tot confetti gadgets. Wanneer u van uw evenement of horecagelegenheid een totaalbeleving wil maken, bent u bij MagicFX aan het juiste adres. Wij zijn dan ook zeer trots om officieel zakenpartner te zijn van MagicFX.

Elektrische streamer shooters; feestartikelen voor horeca en events!

De populariteit van de elektrische streamer shooter is erg hard groeiende! Steeds vaker zien we tijdens festivals, evenementen en in de horeca niet de confetti maar de lange streamers over ons hoofd vliegen. Streamer shooters geven een net wat grootser effect dan de gewone confetti kanonnen. Door de enorme druk waarmee de lange streamers uit de shooters geschoten worden, geeft dat een verrassend effect onder uw gasten. Door de streamer shooters op de juiste momenten in te zetten kunt u de hoogtepunten van uw event nog beter benadrukken.

Elektrische streamer shooters kopen kan al vanaf 1 shooter. Bent u geïnteresseerd in een zeer grote hoeveelheid licht blauwe streamer kanonnen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
10.71