De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Zwarte kerstboom

Zwarte kerstboom kopen doe je bij De Horeca Bazaar met de garantie op de laagste prijs! Van kleine kerstboom tot de grootse variant, we leveren alles uit voorraad. Vandaag voor 18:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Filters
Standaard
Prijs
Waar de populariteit van gekleurde kunstkerstbomen groeiende is, zien we ook een steeds duidelijker verschil in verkoopcijfers. De zwarte kerstboom staat op een goede tweede plaats, net iets achter de witte kerstboom.

Zwarte kerstboom in alle maten verkrijgbaar!


Ben je opzoek naar versiering van je bureau of nachtkastje? Dan is de mini kerstboom in het zwart een echte aanrader voor jou! De matzwarte look geeft een stoer effect. Weer een keer wat anders dan de groene naalden op je bureau. Combineer deze mini kerstboom met een grote zwarte kerstboom van 210cm in de woonkamer en het plaatje is helemaal compleet!

Je zwarte kerstboom kopen met garantie op de laagste prijs!


Je zwarte kerstboom kopen bij De Horeca Bazaar heeft meerdere voordelen. Ten eerste betaal je de laagste prijs voor een hoge kwaliteit! Dat is een belofte! Zie je dit product elders goedkoper, passen wij direct onze prijzen aan en maken het verschil met je goed. Ten tweede kunnen we altijd uit voorraad leveren; vandaag voor 18:00 uur je zwarte kerstboom bestellen, morgen al in huis!
9.1
Snelle levering, klantvriendelijk en goede kwaliteit
De bestelling werd super snel geleverd, de prijs en kwaliteit van de spullen zijn ook super goed en bij vragen word je heel...
Snelle levering
Onbreekbare Bierpullen besteld. 100 stuks . Prima alleen onder elke pul zat een grote sticker die er met veel moeite afging.
Vrij laat besteld en toch nog op tijd geleverd!
Netjes ingepakt en keurig bezorgd! Thanks!!
Zeer goed
Wilde zeer graag een product uitproberen om te kijken naar de qualiteit. Het betrof een pitcher. Na een belletje waarbij ik zeer vriendelijk ben geholpen een pitcher ...