De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Oranje ballonnen

Oranje ballonnen kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze oranje ballonnen leveren we direct uit voorraad; voor 18:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Filters

Standaard
Prijs
Oranje ballonnen 28cm

Oranje ballonnen - 28cm

Goedkope ballonnen van de beste kwaliteit! Gegarandeerd de laagste prijs.

Vanaf
1,30
Per 25
Oranje ballonnen 91cm

Oranje ballonnen - 91cm

Oranje mega grote ballonnen kopen! Sfeermakers voor ieder oranje event.

Vanaf
2,05
Per stuk
Oranje ballonnen 130cm

Oranje ballonnen - 130cm

Reuzen oranje ballonnen bestellen voor de laagste prijs van Nederland.

Vanaf
9,04
Per stuk
Oranje ballonnen zijn natuurlijk onmisbaar bij Koningsdag, EK of ander sportgerelateerd event waar ons Oranje speelt. Maar welke variant past nou het beste bij mijn event?

Welke oranje ballonnen heb ik nodig?

Dat ligt aan het feest dat je gaat organiseren! Het Nederlands elftal moet voetballen en je wil je kroeg een beetje leuk decoreren? Dan kunnen we de oranje ballonnen 28cm adviseren, dat is ook meteen de meest verkochte variant uit dit overzicht. De ronde oranje ballonnen van 30cm worden vooral veel gebruikt door decorateurs om een ballonnenboog of-pilaar van te maken. De ronde vorm zorgt ervoor dat de decoratie een mooie symmetrische vorm krijgt!

Grote oranje ballonnen!

Beeld je in; het EK voetbal is in volle gang en Nederland voetbalt in de halve finale. Iedereen gaat kijken op het grote scherm in de stad! Voorafgaand aan de wedstrijd is er muziek, gezelligheid en de grote oranje ballonnen van 91cm vliegen door de lucht over de mensenmassa! Dit geeft een geweldig mooi gezicht natuurlijk. De grote oranje ballonnen worden vaak ingezet met bovenstaand doel. Mocht je echt gigantisch uit willen pakken, dan is de 130cm grote oranje ballon natuurlijk de overtreffende trap!

Oranje ballonnen kopen bij De Horeca Bazaar!

Hiermee verzeker je je niet alleen van de beste kwaliteit, ook van de allerlaagste prijs! Wij kopen onze oranje ballonnen massaal in in Spanje, op deze manier zorgen we ervoor dat we altijd tegen de laagste prijs inkopen..... En dus ook kunnen verkopen. Vanwege de grootschalige inkoop zitten we ook nagenoeg nooit zonder. Vandaag voor 18:00 uur je oranje ballonnen kopen, morgen al bij je in huis!
9.1
Prima spul
Eenden zijn tot nu toe prima
Een telefoontje of inloggen op de website en alles wordt supersnel geregeld.
Recentelijk mijn eerste bestelling geplaatst bij de Horeca Bazaar en alles is perfect geregeld. Van...
Snelle levering
Zowel de bestelling als de levering verliepen vlot.
Duidelijk verhaal met snelle afhandeling
Moest echt even goed zoeken wat ik wilde. Het is vnl voor afschrikking van meeuwen. De vlaggetjes zijn wel wat dunner dan verwacht en n...