De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 80cm oranje

Professionele confetti shooter, de ultieme musthave voor elk evenement! Laat de leeuw brullen met deze elektrische streamer shooters.

Confetti en streamers behoren sinds jaar en dag tot de meest populaire feestartikelen. Op events draait het steeds meer om deaact, om de show, de totaalbeleving. Niet voor niets dat steeds meer DJs ervoor kiezen om hun eigen streamer kanonnen mee te nemen naar een optreden. Het hedendaagse publiek is veeleisend en vraagt meer dan enkel muziek. Streamer shooters zijn een onmisbare festival gadget op grote dance events, sportevenementen en festivals. Echter zijn de streamer kanonnen ook erg populair voor bruiloften, bedrijfsfeesten, feestelijke openingen, etc. Streamer shooters zorgen voor het WOW-effect onder uw gasten.

Streamer kanonnen online kopen kan bij ons al vanaf 1 stuk. Wanneer u geïnteresseerd bent in de aankoop van meer dan 300 elektrische oranje streamer shooters, dan maken we graag een offerte op maat voor u.

Streamer kanonnen online kopen doet u bij De Horeca Bazaar tegen de scherpste prijs van Nederland

Tip: De oranje elektrische streamer shooters worden erg veel gekocht met "oranje" evenementen als Koningsdag, grote voetbaltoernooien en andere sportevenementen. Voor het ultieme oranje gevoel is het goed om de oranje streamer kanonnen te combineren met andere oranje feestartikelen van De Horeca Bazaar.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2744
9.1
2744 Beoordelingen
"Prima
Prima"
10.71