Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Feestdagen & Thema feesten › Vastelaovend artikelen

11 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Maak uw carnaval onvergetelijk met onze Vastelaovend producten

Niks is zo leuk als carnaval! Het maakt niet uit hoe u erbij loopt, hoeveel of hoe weinig u ook drinkt. Iedereen accepteert zoals hij of zij is. Daar staat het hedendaagse carnaval voor. Spot , uitbundigheid en plezier! Vastelaovend is een van de grootste streken waar carnaval gevierd word onder dezelfde naam. Iedereen verkleed zich met de kleuren rood, geel en groen. Onderscheid u daarom van de rest met al onze Vastelaovend feestartikelen! Om jezelf nog extra op te laten vallen tijdens carnaval kunt u gebruik maken van onze glow in the dark verf & SFX make-up en onze glow sticks. Kies de kleuren van Vastelaovend en laat iedereen versteld staan!

Carnaval, het leukste feest van het jaar!

Van origine is carnaval een voorjaarsfeest, tijdens dit feest werd er gevierd dat de winter bijna voorbij was, in die tijd was de winter de zwaarste tijd. Geen eten, koude nachten en boze geesten. Met carnaval werden deze geesten weg gejaagd met enge maskers en bedankte de mensen de goden die ervoor zorgde dat de zon langer ging schijnen. Daar komt dus het idee vandaan dat iedereen zich moet verkleden en feest viert tijdens carnaval!

Hier staan de kleuren van Vastelaovend voo!

Voor de kleuren van Vastelaovend moeten we eeuwen terug in de tijd, 1381 om precies te zijn. In elk kasteel was wel een nar aanwezig, de nar was een persoon die iedereen aan het lachen maakte en zorgde dat er een goede sfeer hing. Kleuren hadden vroeger meer betekenissen dan vandaag de dag. Vroeger werden de kleuren rood, geel en groen geïnterpreteerd als plezier en blijdschap. Vandaar dat de kleuren van Vastelaovend rood, geel en groen zijn. Plezier en blijdschap!

Al onze Vastelaovend artikelen met de laagste prijsgarantie!

Doordat wij de laagste prijsgarantie kunnen bieden zijn onze producten nog veel populairder dan dat ze al waren! De meeste producten die bij ons besteld worden zijn bedoel voor een onvergetelijk feest! Wij bieden over al onze producten de laagste prijsgarantie! Onze producten worden direct gekocht bij de leverancier waardoor wij de dure tussenhandel buitenspel zetten. Als u elders onze producten voor een lagere prijs ziet, dan passen wij direct de prijs aan!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.