De Horeca Bazaar

Vastelaovend artikelen

Laat iedereen versteld staan met uw Vastelaovend artikelen en maak uw carnaval onvergetelijk! Alle Vastelaovend artikelen tegen de laagste prijs!

incl BTW
excl BTW
Bril limburg

Vastelaovend bril

De vastelaovend bril laat u het echte Limburgse carnaval zien!

Vanaf
1,04
Per stuk
vastelaovende zweetbandjes

Vastelaovende zweetbandjes

Deze vastelaovende zweetbandjes komen erg van pas tijdens het gefeest met carnaval!

Vanaf
0,50
Per stuk
Vastelaovend sokken

Vastelaovend sokken

Met onze Vastelaovend sokken maakt u uw outfit helemaal compleet!

Vanaf
1,61
Per stuk
Niks is zo leuk als carnaval! Het maakt niet uit hoe u erbij loopt, hoeveel of hoe weinig u ook drinkt. Iedereen accepteert zoals hij of zij is. Daar staat het hedendaagse carnaval voor. Spot , uitbundigheid en plezier! Vastelaovend is een van de grootste streken waar carnaval gevierd word onder dezelfde naam. Iedereen verkleed zich met de kleuren rood, geel en groen. Onderscheid u daarom van de rest met al onze Vastelaovend feestartikelen! Om jezelf nog extra op te laten vallen tijdens carnaval kunt u gebruik maken van onze glow in the dark verf & SFX make-up en onze glow sticks. Kies de kleuren van Vastelaovend en laat iedereen versteld staan!

Carnaval, het leukste feest van het jaar!

Van origine is carnaval een voorjaarsfeest, tijdens dit feest werd er gevierd dat de winter bijna voorbij was, in die tijd was de winter de zwaarste tijd. Geen eten, koude nachten en boze geesten. Met carnaval werden deze geesten weg gejaagd met enge maskers en bedankte de mensen de goden die ervoor zorgde dat de zon langer ging schijnen. Daar komt dus het idee vandaan dat iedereen zich moet verkleden en feest viert tijdens carnaval!

Hier staan de kleuren van Vastelaovend voo!

Voor de kleuren van Vastelaovend moeten we eeuwen terug in de tijd, 1381 om precies te zijn. In elk kasteel was wel een nar aanwezig, de nar was een persoon die iedereen aan het lachen maakte en zorgde dat er een goede sfeer hing. Kleuren hadden vroeger meer betekenissen dan vandaag de dag. Vroeger werden de kleuren rood, geel en groen geïnterpreteerd als plezier en blijdschap. Vandaar dat de kleuren van Vastelaovend rood, geel en groen zijn. Plezier en blijdschap!

Al onze Vastelaovend artikelen met de laagste prijsgarantie!

Doordat wij de laagste prijsgarantie kunnen bieden zijn onze producten nog veel populairder dan dat ze al waren! De meeste producten die bij ons besteld worden zijn bedoel voor een onvergetelijk feest! Wij bieden over al onze producten de laagste prijsgarantie! Onze producten worden direct gekocht bij de leverancier waardoor wij de dure tussenhandel buitenspel zetten. Als u elders onze producten voor een lagere prijs ziet, dan passen wij direct de prijs aan!
9.1
Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!
Snel en goed
Bestelling zeer snel geleverd, top!
Fantastisch service met beloofde leveringstermijn en heel scherpe prijs
Fantastisch service met beloofde leveringstermijn en heel scherpe prijs
Goede service, jammer dat je zelf de retourkosten moet betalen
De glow in the dark stiften werken alleen met blacklight, alleen in het donker licht het niet op. Om deze stiften...