De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch streamer kanon 80cm donkergroen

Streamer shooters kopen tegen de laagste prijs van Nederland! Deze streamer shooters de volgende werkdag in huis!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Ons uitgaansleven verandert in een zeer snel tempo. Tegenwoordig staat beleving, entertainment, en amusement fier bovenaan onze prioriteiten. We willen non stop geprikkeld worden met danseressen, lasershows, vuurwerkshows, foam sticks en allerlei andere (led) feestartikelen. In de wereld van beleving is MagicFX een zeer grote speler. Special effects en belevingsproducten zijn de core business van MagicFX. Van CO2-jets tot confetti geweren en van vlameffecten tot elektrische streamer cannons. Wanneer u een optimale beleving wil bereiken onder uw gasten, dan zijn de producten en effecten van MagicFX prioriteit nummer een! Waar MagicFX groot geworden is met confetti, confetti shooters en confetti gadgets, bieden ze tegenwoordig een zeer uitgebreid assortiment aan met vernieuwende belevingsproducten en special effects. Wij zijn dan ook zeer trots om te kunnen vermelden dat wij officieel zakenpartner zijn van MagicFX!

Elektrische streamer cannons; horeca gadgets en festival gadgets!

De elektrische streamer shooters winnen erg snel aan populariteit! Waar het voorheen vooral confetti cannons waren die gebruikt werden in de horeca en tijdens evenementen, zijn het nu de streamer shooters die op steeds meer evenementen en in de horeca te zien zijn. De enorme druk waarmee de papieren streamers uit de shooters geschoten worden, geeft een adembenemend effect onder uw gasten. De streamer shooters verzorgen net dat extra's waardoor uw gasten nog lang na zullen praten over uw event. De elektrische streamer kanonnen worden vaak enkele keren per avond gebruikt, om de hoogtepunten in de muziek of show extra te benadrukken. Deze 80cm elektrische streamer cannons worden, vanwege hun grote reikwijdte, vooral veel gebruikt tijdens festivals, popconcerten en tijdens sfeeracties van voetbalwedstrijden.

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
Streamer shooters kopen, elektrisch 80cm
Streamer shooters kopen, elektrisch 80cm
goedkope festival streamers kopen MagicF
goedkope festival streamers kopen MagicF

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 10.71
1 10 9.1 2908
10 10