De Horeca Bazaar

Confetti shooters met vulling naar keus

Wij passen graag onze confetti shooter aan naar uw wens! Kies uw eigen kleuren in uw feest party popper! Samen met MagixFM zorgen wij voor een onvergetelijke ervaring!

incl BTW
excl BTW
FiltersStandaard
Prijs
Naast dat we onze confetti aanbieden in verschillende soorten en maten, geven wij ook graag een persoonlijke draai aan onze producten. Dus wij introduceren confetti shooter van MagicFX met een persoonlijk tintje. Deze confetti shooters zijn volledig aanpasbaar aan uw smaak of evenement! De Horeca Bazaar ontwerpt het perfect product voor u! Samen met onze populaire ballonnen gaat het dak eraf!

MAGICFX CONFETTI SHOOTERS – VULLING NAAR KEUS

Sfeer is een belangrijk element bij een feest. De Horeca Bazaar luistert daarom graag naar de wens van onze klant. Samen met onze leverancier MagicFX geven wij u de mogelijkheid om unieke confetti shooters te laten maken! Met de keuze uit 4 verschillende soorten en tot wel 12 verschillende kleuren is er voor ieder wat wils! Ook leuk om te combineren met onze LED foamsticks. Voor uw gala de glansrijke zwart-witte confetti? Geen probleem! Of voor uw hockeyclub de clubkleuren rood-geel? Ook dat is mogelijk! Wij zorgen voor de ultieme feestbeleving voor u en uw gasten! De explosie van kleuren zorgt er gegarandeerd voor dat uw evenement een fantastische gebeurtenis wordt!

ELEKTRISCHE CONFETTI SHOOTERS – VULLING NAAR WENS

Een knallende eindshow of een mooie afsluiting van het voetbalseizoen, alles wordt mooier met confetti. Deze shooters zijn daarom niet te missen. En wat is er nou leuker dan confetti dat compleet is afgestemd op het moment? Ziet u het al voor u? Flitsende lichten, knallende muziek en een glinsterende lucht. Een prachtig plaatje toch? Snippers die het publiek omhelzen om zo een einde te creëren dat niet gauw vergeten wordt! Elektrische confetti shooters zetten de puntjes op de i als het gaat om het compleet maken van uw feest!

KEUZE UIT EEN RUIM AANBOD CONFETTI SHOOTERS

Natuurlijk begrijpen wij als bedrijf dat het belangrijk is dat er genoeg keuze is om het festival of feest af te sluiten zodat het er een voor de boeken wordt. Om dat effect te krijgen is het dan natuurlijk belangrijk om variatie te bieden aan onze klanten. De Horeca Bazaar doet dat, we hebben 4 soorten; metallic, paper, streamer en metallic streamer. Daarmee kunnen wij het feest voor u omzetten tot een heus spektakel!

CONFETTI SHOOTERS VOOR DE LAAGSTE PRIJS

Omdat wij het grootschalig inkomen bij de leverancier kan De Horeca Bazaar u garanderen dat wij u de laagste prijs op de markt bieden. Zeker op het gebied van zelf samengestelde artikelen zijn wij een absolute uitblinker binnen onze branche, bestel nu!
9.1
Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!
Snel en goed
Bestelling zeer snel geleverd, top!
Fantastisch service met beloofde leveringstermijn en heel scherpe prijs
Fantastisch service met beloofde leveringstermijn en heel scherpe prijs
Goede service, jammer dat je zelf de retourkosten moet betalen
De glow in the dark stiften werken alleen met blacklight, alleen in het donker licht het niet op. Om deze stiften...