De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 80cm roze

Roze streamer kanonnen; unieke en onderscheidende party gadgets! Perfect voor tijdens roze maandag of andere evenementen, de elektrische streamer shooter!s

MagicFx is de grote, innoverende, partij achter de special effects op de grootste evenementen ter wereld. Wij zijn dan ook meer dan trots om te kunnen zeggen dat wij officieel dealer zin van MagicFX. MagicFX produceert de CO2-jets, CO2 guns, confetti effects, vlammeneffecten, streamer cannons, etc die je op ieder evenement tegenkomt. De party producten en special effects van MagicFX zorgen voor het wow-effect, zorgen ervoor dat uw gasten nog lang napraten over uw event en het belangrijkste; dat uw gasten fan worden van uw event of horecagelegenheid. De producten en speciale evenementeneffecten van MagicFX passen helemaal in het hedendaagse uitgaansplaatje. Beleving is topprioriteit geworden!

Elektrische streamer shooters roze; als horeca gadgets en festival gadgets!

Waar confetti en confetti shooters al langere tijd bekend zijn in de uitgaanswereld, zijn de streamer shooters pas de laatste jaren echt populair aan het worden. Dit heeft ook te maken met het feit dat de streamer kanonnen pas vrij recent in alle mogelijke groottes en varianten verkrijgbaar zijn. Zo zijn de kleinere streamer kanonnen erg populair als horeca gadget, tijdens bruiloften, babyborrels, kinderfeestjes en bedrijfsuitjes. Deze 80cm roze elektrische streamer cannons hebben een dermate grote reikwijdte dat ze voornamelijk geschikt zijn voor grotere evenementen en festivals. De roze streamers geven een vriendelijk en kleurrijk effect aan uw event.

Elektrische streamer cannons roze zijn al per stuk verkrijgbaar. Wanneer u een groot aantal roze streamer shooters wil kopen kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen voor een offerte op maat!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
10.71