De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Plastic en kunststof champagneglazen kopen

Plastic champagneglazen kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze champagneglazen leveren we direct uit voorraad; voor 18:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Filters
Wit
Zwart
Transparant
Goud
Standaard
Prijs
Kunststof champagneglazen 15cl goud

Kunststof champagneglazen - 15cl - Goud

Gouden kunststof champagneglazen voor iedere bijzondere gelegenheid! Op werkdagen voor 16:00 uur besteld = de dag erna in huis!

Vanaf
1,68
Per stuk

Plastic en kunststof glazen hebben de plek van echt glaswerk grotendeels ingenomen. Waar de uitstraling van kunststof glazen voorheen nog enigszins te wensen overliet, daar zijn de plastic en kunststof glazen van tegenwoordig bijna niet meer van echt glas te onderscheiden. Voor kunststof champagneglazen is dat extra belangrijk omdat ze vaak tijdens een chique gelegenheid gebruikt worden.

Kunststof champagneglazen voor verschillende type events!

Heb je een bruiloft aan zee, dan zijn de witte kunststof champagneglazen echt iets voor jou. Wanneer je in de club staat, zijn de *zwarte kunststof champagneglazen* echter een betere keus. Op deze manier zorgen wij ervoor dat ons assortiment zo is afgestemd dat er voor ieder type event een glas is dat perfect matcht! Onze kunststof champagneglazen zijn na onze plastic en kunststof wijnglazen de best verkochte glazen. Onbreekbaar en herbruikbaar voor het volgende event!

Plastic champagneglazen meer voor eenmalig gebruik

Onze plastic champagneglazen zijn meer voor eenmalig gebruik. Deze glazen zijn relatief sterk en zouden dus ook zeker meerdere events mee kunnen gaan. Echter is de kans dat de plastic champagneglazen scheuren een stuk groter dan bij de kunststof varianten. Uiteraard is dit wel de goedkopere op

Hard plastic champagneglazen kopen met garantie op de laagste prijs!

Zoals met al onze producten kopen wij ook deze champagneglazen in bulk in. Deze grootschalige inkoop zorgt ervoor dat we lage inkoopprijzen realiseren. En deze lage inkoopprijzen resulteren weer in de laagste prijs op al onze producten. Bijkomend vordeel is dat we onze producten uit eigen voorraad leveren; geen dropshipping. Vandaag voor 18:00 uur je plastic champagneglazen kopen, morgen al in huis!

9.1
Top
Supersnelle bezorging
Top! Snel in huis en niet duur!
Super snel en niet duur.
Vlotte en correcte levering
PRIMA
Prima
Makkelijke website. Snelle levering