De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Vingerlampjes

Vingerlampjes kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze vingerlampjes leveren we direct uit voorraad; voor 18:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Filters
Multicolor
Wit
Rood
Blauw
Groen
Standaard
Prijs
Led ringen wit partygadget

Vingerlampjes - Wit

Uw publiek vormt een eigen lichtshow met de LED laser ring!

Vanaf
0,57
Per 4
Rode vingerlampjes bestellen

Vingerlampjes - Rood

Creëer een prachtige lichtshow ervaring met de vingerlichtjes!

Vanaf
0,57
Per 4
Vingerlampjes worden steeds populairder voor horeca, festivals en concerten. Het is dus de hoogste tijd voor een nadere introductie van deze leuke gadget!

Hoe werken de vingerlampjes?

Simpel! De vingerlampjes bevatten een siliconen bandje waarmee je het om de vinger kan binden zodat het stevig vast blijft zitten. Aan de andere kant zit een knopje waarmee je het LED lichtje aan en uit kunt zetten. Met deze vingerlichtjes creëeren je gasten dus hun eigen lasershow!

Welke vingerlampjes heb ik nodig?


We hebben de vingerlampjes in verschillende kleuren op voorraad. Eerlijk is eerlijk, de multicolor variant is het meest populair. Deze variant doet het altijd goed! Bij een bruiloft, strandtent of waar het thema white is, worden de witte vingerlampjes natuurlijk vaker gebruikt. De andere kleuren zijn ook vooral in combinatie met een bedrijfsnaam of kleuren die matchen aan de huisstijl.

Vingerlampjes kopen bij De Horeca Bazaar!

Omdat wij onze artikelen altijd zeer grootschalig inkopen, kunnen we altijd de laagste prijs hanteren voor onze producten. Ook deze vingerlampjes kopen we enorm grootschalig in, direct bij de fabriek. Dit geeft niet alleen het voordeel van de laagste prijs, ook kunnen we altijd uit voorraad leveren. Vandaag voor 18:00 uur je vingerlichtjes kopen, morgen al bij je in huis!
9.1
Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht
Snelle levering en goede kwaliteit Goed bedrijf
Goede prijs snelle levering Snelle levering goede prijzen
Tja Het pakketje zou zaterdag bezorgt worden. We kregen ook mail dat het bezorgt was....maar niet dus. Dinsdags pas en toen hadden we het niet meer nodig. Terug sturen kostte bijna...