De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Rode ballonnen

Rode ballonnen kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze rode ballonnen leveren we direct uit voorraad; voor 18:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Filters


Standaard
Prijs
Rode ballonnen kopen voor uw feest

Rode ballonnen - 28cm

Goedkope ballonnen van topkwaliteit bestellen bij De Horeca Bazaar!

Vanaf
1,30
Per 25
Rode ballonnen 91cm

Rode ballonnen - 91cm

Goedkope mega ballonnen bestellen bij De Horeca Bazaar. Gegarandeerd tegen de laagste prijs.

Vanaf
2,05
Per stuk
Rode ballonnen 130cm

Rode ballonnen - 130cm

Gigantische ballonnen voor een spectaculaire ballonnen bruiloft.

Vanaf
9,04
Per stuk
Rode ballonnen zijn erg populair voor feestjes, bruiloften en andere events. Maar welke variant heb ik nou eigenlijk nodig?

Rode ballonnen; welke moet ik hebben?

We hebben de rode ballonnen natuurlijk in veel verschillende soorten. Zo is de normale rode ballon van 28cm de meest verkochte variant. Maar wil je net iets meer glans aanbrengen aan je event, dan zou de metallic rode ballon 26cm uitkomt kunnen bieden. Dit geeft net dat extra chique effect! Beide varianten hebben dat peervormige model wat je kent van een ballon. Maar voor een ballonnenboog of ballonpilaar wil je eigenlijk meer naar een symmetrisch effect. daar komt de rode ronde ballon 30cm om de hoek kijken, perfect geschikt for the job!

Grote rode ballonnen!

Wanneer je het feest naar the next level wil tillen, horen daar bijpassende ballonnen bij! Zo is de grote rode ballon van 91cm al een ware eyecatcher op een feest of evenement. Maar dat is nog niks in vergelijking met de grote rode ballon van 130cm, deze is echt Gigantisch! Net een skippybal zo groot! Deze variant wordt ook vaak gebruikt om in het publiek te gooien tijdens festivals of andere grootschalige evenementen! Uiteraard moet de tent dan wel voldoende vrije ruimte hebben!

Rode ballonnen kopen bij De Horeca Bazaar!

Wij koppelen kwaliteit aan de garantie op de laagste prijs! Dat kunnen wij doen doordat wij zeer grootschalig inkopen bij de Spaanse ballonnenfabriek. Deze inkoopvoordelen zetten we vervolgens weer om in de vorm van de laagste prijsgarantie! Bijkomend voordeel van onze zeer grootschalige inkoop, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 18:00 uur je rode ballonnen kopen, morgen al bij je in huis!
9.1
Fijne Communicatie en Proeflevering.
Communicatie uitstekend!
Super, netjes op tijd geleverd!
Het is op tijd geleverd en het product voldoet aan de verwachting, top!
Snel & professioneel
Recent voor het eerst via horeca bazaar besteld en dit is zeer positief bevallen. Zeer binnenkort zal ik weer een bestelling plaatsen. :)
alles vlot verlopen
Alles ik vlot verlopen