De Horeca Bazaar

Rode ballonnen

Rode ballonnen kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze rode ballonnen leveren we direct uit voorraad; voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

incl BTW
excl BTW
Filters

Standaard
Prijs
Rode ballonnen kopen voor uw feest

Rode ballonnen - 28cm

Goedkope ballonnen van topkwaliteit bestellen bij De Horeca Bazaar!

Vanaf
0,06
Per stuk
Rode ballonnen 91cm

Rode ballonnen - 91cm

Goedkope mega ballonnen bestellen bij De Horeca Bazaar. Gegarandeerd tegen de laagste prijs.

Vanaf
2,15
Per stuk
ballon met lichtje

Rode ballonnen - LED - 30cm

Goedkoopste rode LED ballonnen van Nederland koop je bij de Horeca Bazaar!

Vanaf
0,43
Per stuk
Rode ballonnen zijn erg populair voor feestjes, bruiloften en andere events. Maar welke variant heb ik nou eigenlijk nodig?

Rode ballonnen; welke moet ik hebben?

We hebben de rode ballonnen natuurlijk in veel verschillende soorten. Zo is de normale rode ballon van 28cm de meest verkochte variant. Maar wil je net iets meer glans aanbrengen aan je event, dan zou de metallic rode ballon 26cm uitkomt kunnen bieden. Dit geeft net dat extra chique effect! Beide varianten hebben dat peervormige model wat je kent van een ballon. Maar voor een ballonnenboog of ballonpilaar wil je eigenlijk meer naar een symmetrisch effect. daar komt de rode ronde ballon 30cm om de hoek kijken, perfect geschikt for the job!

Grote rode ballonnen!

Wanneer je het feest naar the next level wil tillen, horen daar bijpassende ballonnen bij! Zo is de grote rode ballon van 91cm al een ware eyecatcher op een feest of evenement. Maar dat is nog niks in vergelijking met de grote rode ballon van 130cm, deze is echt Gigantisch! Net een skippybal zo groot! Deze variant wordt ook vaak gebruikt om in het publiek te gooien tijdens festivals of andere grootschalige evenementen! Uiteraard moet de tent dan wel voldoende vrije ruimte hebben!

Rode ballonnen kopen bij De Horeca Bazaar!

Wij koppelen kwaliteit aan de garantie op de laagste prijs! Dat kunnen wij doen doordat wij zeer grootschalig inkopen bij de Spaanse ballonnenfabriek. Deze inkoopvoordelen zetten we vervolgens weer om in de vorm van de laagste prijsgarantie! Bijkomend voordeel van onze zeer grootschalige inkoop, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag voor 16:00 uur je rode ballonnen kopen, morgen al bij je in huis!
9.1
Super service en snelle levering.
Super. Wilde op korte termijn bedrukte glaasjes. Er werd direct in mogelijkheden gedacht en snel afgehandeld. Echt klasse.
Gewoon goed!
Artikelen voor een feestje besteld, Super snelle bezorging en een uitstekende service!
Top service!
Snelle en vriendelijke service. Bij het ophalen goed ontvangen en binnen 1 minuut had ik mijn bestelling.
Goed product, goede levering
Goed product, goede levering