De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 80cm geel

Streamer kanonnen elektrisch; absolute festival must haves! Elektrische streamer shooters voor de laagste prijs garantie.

Uitgaan draait al lang niet alleen meer om de muziek; het is de beleving die het belangrijkste is geworden. Doormiddel van danseressen, prachtige decors, led stick, vuurwerkshows, lasershows en ladingen vol aan feestartikelen proberen horecaeigenaren en eventorganisatoren hun gasten te bekoren. De lat wordt echter hoger en hoger gelegd. Goed is niet meer goed genoeg. Dat is ook precies het motto van het innovatieve MagicFX. Al onze special effects, confetti effecten, streamer effecten en CO2 effecten zijn afkomstig uit de fabriek van MagicFX. Waar special effects steeds belangrijker worden, daar zorgt MagicFX voor steeds vernieuwende producten en effecten. Zorg dat uw publiek ogen tekort komt door gebruik te maken van de special effects van MagicFX!

Streamer cannons elektrisch; vernieuwende party gadget!

Waar de horeca en evenementen vroeger vooral gebruik maakte van confetti effecten, zijn de streamer shooters nu waanzinnig hard in opkomst. De lange papieren sliereten geven een NOG grootser effect onder uw gasten. Dat heeft voor een groot deel ook te maken dat streamer shooters pas sinds kort verkrijgbaar zijn in de kleine varianten (28cm en 50cm) daar waar confetti shooters deze varianten al geruime tijd kennen. Voorheen werden streamer kanonnen vooral ingezet tijdens popconcerten, immense festivals en bijvoorbeeld modeshows. Nu zien we de streamer kanonnen ook tijdens bruiloften, winkelopeningen, examenfeesten en ook erg veel in de horeca. De 80cm gele streamer kanonnen geven een zeer kleurrijke ervaring aan uw event. Koop de elektrische gele streamer kanonnen als vernieuwende party gadget voor uw event tegen de laagste prijs van Nederland bij De Horeca Bazaar.nl!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
10.71