De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 50cm lichtblauw

MagicFX elektrische streamer shooters blauw tegen de scherpste prijs van Nederland! Deze elektrische streamer shooters zijn onmisbaar!

MagicFX bedenkt, creëert en innoveert op het gebied van special effects voor festivals, horeca en evenementen. Wereldwijd worden de horeca gadgets, party effecten en festival feestartikelen gebruikt. Beleving wordt een steeds belangrijker woord in de uitgaanswereld. Het publiek wil non stop vermaakt en geëntertaind worden. MagicFX biedt hiervoor onder andere vlameffecten, de welbekende MagicFX CO2 jets, MagicFX confetti shooters en dus de elektrische streamer kanonnen. Al deze special effects zijn een lust voor het uitgaansoog. De speciale effecten van MagicFX zorgen ervoor dat mensen napraten over uw evenement en dat ze foto's en filmpjes van uw evenement delen op hun social media kanalen. Wij zijn dan ook erg trots dat we zakenpartner zijn van MagicFX en dat wij deze festival en horeca producten en effecten aan mogen bieden tegen de laagste prijs van Nederland.

Elektrische streamer shooters; topper onder de feestartikelen!

Streamer zijn vooral erg bekend van de sfeeracties voorafgaand aan voetbalwedstrijden, grote popconcerten, en immense festivals. Echter worden de streamer kanonnen ook steeds populairder als horeca gadget en festival gadget. Waar voorheen de confetti shooters veel meer gebruikt werden dan de streamer kanonnen, zijn beide nu bezig aan een nek aan nek race. Streamer shooters worden meer en meer gebruikt in kleine horeca gelegenheden, tijdens bruiloften, bedrijfsfeesten, etc. De enorme druk waarmee de streamer uit de shooter knallen geeft een verbluffend effect onder uw gasten! Benadruk de hoogtepunten van uw event nog meer met de elektrische streamer shooters van MagicFX!

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
8.17