De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Regenboog versiering kopen bij De Horeca Bazaar

Regenboog versiering wordt steeds populairder. Met de zeer sterk toenemende populariteit van de Gay Pride wordt regenboog versiering een ware trend! De leukste regenboog versiering koop je bij De Horeca Bazaar!

Filters
Multicolor
Geel
Oranje
Rood
Paars
Groen
Transparant
Standaard
Prijs
Papieren bordjes regenboog versiering

Regenboog borden - 23cm

Papieren borden met regenboog print; milieubewust en toch heel feestelijk!

Vanaf
1,58
Per 6
Hawai krans regenboog versiering

Hawaii krans - Multicolor

Aloha! Super voordelig je publiek versieren met de Hawaii kransen! Uw hawaii kettingen vandaag online kopen, morgen al in huis!

Vanaf
0,29
Per stuk
Regenboog schminkstift kopen

Regenboog schminkstift

Regenboog feestjes zijn niet compleet zonder deze regenboog schminkstift!

Vanaf
2,57
Per stuk
regenboog waaier

Regenboog waaier

Unieke hand waaier in de bekende regenboog kleuren van de Gay-vlag!

Vanaf
1,22
Per stuk
Led foam stciks regenboog

LED foam sticks multicolor

LED foam sticks, dé musthave voor ieder event! De led foam sticks zijn een sfeermaker voor bruiloften, events, verjaardagen en horecazaken!

Vanaf
0,77
Per stuk
Glow sticks regenboog

Glow sticks - Multicolor

Immens populaire breaklights; aanvulling op ieder feest, decoratief of als lichtgevende armbandjes. Glow sticks kopen tegen de laagste prijs!

Vanaf
5,24
Per 100
Strandbal 50cm goedkoop

Strandbal 50cm

Strandballen en opblaasbare dieren het publiek in gooien voor de ultieme beleving!

Vanaf
1,37
Per stuk
Grote strandbal 107cm

Grote strandbal 107cm

Deze mega grote strandbal is een van onze hardlopers als festival gadget!

Vanaf
4,12
Per stuk
Pinata regenboog

Pinata regenboog

De regenboog pinata is een van de best verkochte pinatas uit ons assortiment!

Vanaf
14,06
Per stuk
Ballonnen regenboog versiering 28cm

Gekleurde ballonnen - 28cm

Ballonnen bestellen in alle kleuren van de regenboog. Gegarandeerd de laagste prijs van Nederland. Ballonnen zijn de sfeermaker voor uw event!

Vanaf
1,30
Per 25
Losse streamers regenboog

MagicFX losse streamers - multicolor

Deze losse streamers zijn perfect inzetbaar voor uw feest of event, combineer ze bijvoorbeeld eens met onze swirl fan of lege shooters!

2,50
Per stuk

Regenboog versiering steeds populairder!

Regenboog versiering en regenboog kleding heeft met de opkomst van events als roze Maandag en Gay Pride een enorme vlucht gemaakt. De regenboog versiering staat voor acceptatie en is een breder wordende uiting voor tolerantie. Zo is de vraag naar onze regenboog vlag de laatste jaren ongekend toegenomen. De regenboog vlag is meer dan puur decoratie.
Zoals gezegd is de vraag naar de regenboog artikelen en kleding enorm toegenomen sinds de opkomst van roze Maandag en de Gay Pride, maar ook meer en meer worden deze vrolijke kleuren gebruikt om een verjaardag aan te kleden, of een horecazaak mee te decoreren. Vrolijkheid gegarandeerd!

Regenboog versiering kopen bij De Horeca Bazaar!

Regenboog versiering kopen wordt in steeds grotere mate gedaan. Vooral in de zomerperiode zijn deze producten zeer in trek voor festivals als de Gay Pride en roze Maandag. Vanwege het steeds populairder wordend thema, kopen ook wij deze producten steeds grootschaliger in. Vanwege deze grootschalige import, krijgen wij enorme inkoopvoordelen op onze producten. Deze inkoopvoordelen geven we weer terug aan onze gasten, aan jou dus!
Bijkomend voordeel is dat we altijd meer dan genoeg voorraad hebben om in de vraag te voldoen. Vandaag online je regenboog versiering kopen, morgen al in huis!

9.1
Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht
Snelle levering en goede kwaliteit Goed bedrijf
Goede prijs snelle levering Snelle levering goede prijzen
Tja Het pakketje zou zaterdag bezorgt worden. We kregen ook mail dat het bezorgt was....maar niet dus. Dinsdags pas en toen hadden we het niet meer nodig. Terug sturen kostte bijna...