De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 80cm lichtgroen

Streamer shooters elektrisch; ideale party gadgets! Met een druk op de knop een prachtig gevulde lucht met de streamer shooters van MagicFX.

Tegenwoordig is het kernwoord in het uitgaansleven "beleving". Het uitgaanspubliek dient non stop vermaakt, geprikkeld en geëntertaind te worden. Danseressen, vuurwerkshows, lichtshows, lasershows, oogverblindende decors, foam sticks en andere party gadgets moeten ervoor zorgen dat het publiek zich geen seconde verveeld. MagicFX is absoluut marktleider in het bedenken en creëren van belevingsproducten en special effects. CO2 effecten, confetti shows, vlameffecten en streamer shooters zijn een kleine greep uit het onuitputtende assortiment party effecten van MagicFX. Met de producten en special effects van MagicFX zorgt u ervoor dat uw gasten napraten over uw evenement, dat mensen het wow-effect ervaren op uw event en belangrijker nog; dat uw gasten fan worden van uw evenement of horecagelegenheid!

Elektrische streamer kanonnen kopen tegen de laagste prijs!

Streamer kanonnen geven een nog grootser en enerverender effect dan de confetti shooters. De lange streamer die door de lucht vliegen zorgen voor een onvergetelijk effect onder uw gasten. De enorme druk waarmee de streamers uit de streamer shooter geschoten worden, zorgt voor een verrassend effect. De 80cm streamer kanonnen worden vaak ingezet om bepaalde hoogtepunten op de avond te benadrukken. Hoogtepunten in de muziek, hoogtepunten van de show of tijdens de aankondiging van een prijsuitreiking, etc zijn momenten waar de streamer shooters ervoor zorgen dat het bedoelde hoogtepunt ook echt zo bij uw gasten overkomt. Deze lichtgroene 80cm elektrische streamer cannons worden, vanwege hun enorme reikwijdte, vooral ingezet tijdens grote events, popconcerten, tijdens sfeeracties van voetbalsupporters of tijdens immense festivals.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
10.71