De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Oktoberfest artikelen

Oktoberfest wordt steeds populairder , zonder onze Oktoberfest artikelen is uw event niet compleet!

FiltersMulticolor
Wit
Oranje
Blauw
Transparant
Standaard
Prijs
Oktoberfest bril

Oktoberfest bril

Oktoberfest bril maakt je outfit compleet!

Vanaf
1,16
Per stuk
Hawaii krans Oktoberfest lichter en zwar

Oktoberfest Hawaii krans

Een Hawaii krans in het teken van Oktoberfest, om jouw outfit compleet te maken!

Vanaf
0,34
Per stuk
goedkope bierpul bierglazen oktoberfest

Oktoberfest bierpul 35cl

De Oktoberfest polycarbonaat bierpul geeft de perfecte sfeer aan uw event!

Vanaf
2,43
Per stuk
Polycarbonaat bierpul 50cl

Oktoberfest bierpul 50cl

Tijdens Oktoberfest drink je natuurlijk uit een echte bierpul van onbreekbaar Polycarbonaat!

Vanaf
2,64
Per stuk
Foam sticks oktoberfest kopen

Oktoberfest foam sticks

Maak uw Oktoberfest onvergetelijk met onze LED foam sticks!

Vanaf
0,99
Per stuk
Het welbekende Oktoberfest wordt steeds grootser in Duitsland, maar ook in Nederland groeit de populariteit van dit event enorm! In Duitsland trekt het gemiddeld 5 miljoen bezoekers per jaar! De grote pleinen in de stad van München staan vol met grote bier- en wijntenten. In Nederland worden er inmiddels meer dan 200 Oktoberfesten georganiseerd! Om nog meer beleving toe te voegen aan uw Oktoberfest, mogen onze feestartikelen niet ontbreken. Vanwege de toenemende populariteit van de Oktoberfesten in Nederland, hebben wij een speciaal assortiment Oktoberfest-feestartikelen opgenomen.

Blauw-witte feestartikelen; de kleuren van Oktoberfest!

Feestartikelen zijn de manier om uw event extra beleving en smoel te geven. Tegenwoordig wil de festivalbezoeker non stop geprikkeld worden en het liefst nog in een bepaald thema. Zoals gezegd komen internationale themafeesten steeds meer overgewaaid. Oktoberfest artikelen zijn vooral blauw wit van kleur. Vaak is het geruite motief een extra herkenningspunt van de Oktoberfest producten. Of het nu gaat om Hawaii kransen, confetti shooters of leuke feestbrillen; onze feestartikelen geven uw Oktoberfest extra beleving!

Oktoberfest artikelen voor event organisatoren, horeca eigenaren en winkeliers!

Oktoberfesten worden steeds groter en vaker georganiseerd in Nederland en Duitsland. In de maanden september en oktober schieten de Oktoberfesten als paddenstoelen uit de grond. Veel organisatoren, horeca eigenaren en winkeliers spelen hierop in. Neem als voorbeeld onze polycarbonaat bierpul 50cl, gemaakt van polycarbonaat dus onbreekbaar! Deze kunnen dus in de vaatwasser en zijn vaker te gebruiken dan één keer! Het is dan ook niet raar dat we in de tijden van Oktoberfest ontzettend veel bierpullen wegzetten; ideaal voor een event als deze. Met onze feestartikelen kun je daarnaast net die extra sfeer toevoegen, het wordt onvergetelijk!

Onze Oktoberfest artikelen voor de laagste prijs van Nederland!

Onze Oktoberfest artikelen hebben altijd de laagste prijs van Nederland. Doordat we de feestartikelen dusdanig grootschalig inkopen creëren we schaalvoordelen. Wij kopen onze producten rechtsreeks vanuit de fabriek, er zit dus geen dure tussenhandel in het proces. Als u de prijs van onze producten elders voor een lagere prijs ziet, passen wij direct de prijs aan!
9.1
altijd goed
Bestel voor onze zaak altijd de sterretjes bij hun. Geen problemen gehad, altijd goed.
Nette en snelle service
Gewoon duidelijk, sel en netjes geleverd.
goedkoop, goede kwaliteit, snelle levering
snel en goed
Super tevreden
Werd goed geïnformeerd en geholpen bij het bestellen van gepersonaliseerde producten. Het werd wel spannend omdat het naar verwachting bezorgd zou worden op de ...