De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 80cm paars

Elektrische streamer cannons; knallende special effects voor ieder evenement! Deze professionele elektrische streamer shooters zijn onmisbaar voor uw event.

MagicFx is een begrip in de uitgaanswereld. Iedere horeca eigenaar of festivalorganisator is bekend met de producten en special effects van MagicFX. Ook iedere festivalganger kent de CO2-shooters, de confetti kanonnen, de streamer shooters en de vlammeneffecten, afkomstig uit de fabriek van MagicFX. Steeds belangrijker gaat het worden om het publiek non-stop te vermaken en te entertainen. Met danseressen, vuurwerk, lasershows, lichteffecten, led foam sticks, andere led gadgets en vrachten vol aan feestartikelen wordt er voor gezorgd dat de gasten zich goed vermaken. De producten en effecten van MagicFX dragen hier ook een steentje aan bij. Deze producten zorgen voor een adembenemend effect, zorgt ervoor dat uw gasten napraten over uw event en dat het uitgaanspubliek "fan" wordt van uw event of horecagelegenheid.
Wij combineren de kwaliteit en innovativiteit van MagicFX met de laagste prijsgarantie van De Horeca Bazaar!

Paarse streamer kanonnen elektrisch; hoogtepunt onder de horeca en festival gadgets!

Voorheen was het voornamelijk confetti en confetti shooters die we in de horeca en tijdens evenementen voorbij zagen komen. Vanwege het feit dat de streamer cannons tegenwoordig ook in kleinere formaten te verkrijgen zijn, worden de streamer shooters en de elektrische streamer shooters ook steeds breder ingezet. Denk aan bruiloften, feestelijke bedrijfs- of winkelopeningen, babyborrels of in kleine horecagelegenheden. Deze paarse 80cm streamer cannon is, vanwege zijn enorme reikwijdte, echter vooral geschikt voor grote discotheken, popconcerten, sfeeracties van voetbalwedstrijden en immense festivals. De paarse streamers geven een zeer kleurrijk effect. Deze elektrische streamer cannons zijn erg makkelijk te bedienen met behulp van het MagicFX Powershot.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2852
9.1
2852 Beoordelingen
"Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht"
10.71