De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

UV glow in the dark lippenstift

Deze unieke glow in the dark neon lippenstift geeft licht in UV licht of onder een blacklight; onmisbaar voor uw full moon party of uw neon evenement!

Filters
Geel
Oranje
Rood
Roze
Blauw
Groen
Standaard
Prijs

Full moon parties, glow runs en andere glow in the dark feestjes worden meer en meer populair. In enkele jaren zijn deze concepten uitgegroeid tot toonaangevende festivals en evenementen. Daar mogen de glow in the dark producten van De Horeca Bazaar niet ontbreken. Wij kiezen enkel voor de beste kwaliteit en beste leveranciers. Onze glow in the dark verf, fluoriderende verf en neon/blacklight producten zijn van het hoogste niveau en worden niet geëvenaard door concurrenten die hetzelfde proberen te creëren. Zonder te overdrijven zijn de glow in the dark producten van De Horeca Bazaar van het allerhoogste niveau! Zo ook onze blacklight glow in the dark lippenstift. Als toevoeging voor dit artikel bieden wij ook sound activated led armbanden aan. Deze armbanden geven licht op de maat van de muziek, een absolute must!

Voor wie is de glow in the dark blacklight lippenstift?

Glow in the dark blacklight lippenstift is voor mensen die op willen vallen. Dit geldt voor feestgangers, festivalpubliek en stappende jongeren. Maar onze lichtgevende lippenstift (onder UV licht en blacklight) is ook razend populair onder modellen, danseressen, actrices en zangeressen. Ook in videoclips van werelsterren worden onze glow in the dark producten, zoals de lichtgevende lippenstift, veelvuldig gebruikt. De laatste jaren zijn ook steeds meer festival organisatoren en event planners aan de slag gegaan met de glow in the dark UV lippenstift. Iedereen kent de full moon party concepten, de glow runs en de neon parties; stuk voor stuk zeer populaire events waar het uitgaanspubliek voor warm loopt. Door gebruik te maken van de glow in te dark lippenstift en andere glow in the dark make-up krijgt het event meer beleving (en meer reclame door foto's op social media).

Hoe breng ik UV lippenstift aan?

UV/blacklight lippenstift is zeer makkelijk aan te brengen op de lippen. Zoals uw gebruikelijke lippenstift is ook deze glow in the dark blacklight lippenstift voorzien van een perfect gevormde stift om de lippen makkelijk mee te bewerken. Onze glow lippenstift is getest op alle cosmetische eisen die gesteld worden. Deze glow lippenstift en zacht en verzorgend voor de lippen. De in blacklight lichtgevende lippenstift is makkelijk van de lippen te verwijderen, op dezelfde manier als reguliere lippenstift te verwijderen is.

Hoe werkt glow in the dark UV lippenstift?

Onze lichtgevende lippenstift is uniek in zijn soort. De UV lippenstift heeft in daglicht al een zeer felle en duidelijke kleur, wanneer u echter in een blacklight staat of in ander UV licht..... WOW! Door de glow in the dark UV lippenstift lichten uw lippen extreem helder op en geven dus letterlijk licht in het donker. Probeer onze lichtgevende lippenstift en u wil nooit meer anders!

Lichtgevende lippenstift bij De Horeca Bazaar!

Glow in the dark make-up en neon producten zijn extreem populair; zo ook de glow lippenstift. Wij zijn dan ook erg trots dat wij deze unieke make-up in ons assortiment hebben. Bovendien bieden wij de lichtgevende lippenstift aan tegen de laagste prijs van Nederland. Vanwege onze interessante staffelkortingen zijn onze prijzen ook interessant voor grootgebruikers. Ook leuk voor in donken zijn onze breaklights 15cm geel. Glow in the dark neon lippenstift is een absolute hardloper in ons assortiment, wij hebben dan ook meer dan genoeg glow lippenstift op voorraad om aan de enorme vraag te kunnen voldoen. Bestel de blacklight lippenstift vandaag voor 18:00 uur online, en u ontvangt het de volgende werkdag al in huis!

9.1
Uitstekend
Hier mijn gender reveal brandblusser besteld, product was keurig verpakt en ik heb het snel ontvangen.
Volgens verwachting.
Snel en goed bezorgd.
Snel geleverd en goed verpakt
Aanrader, fijne webshop
Super snelle service en levering!!
Snelle service en levering en producten zijn altijd goed.