De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch streamer shooter 80cm fluo groen

Zorg voor een onvergetelijke sfeer met onze MagicFX confetti shooters! MagicFX zijn professionele elektrische streamer shooters. Uitstekende kwaliteit!

Confetti is niet weg te denken uit de partyscene. Op welk feest of festival je bent, er is altijd confetti te bekennen. Maar alleen losse confetti is niet meer genoeg om de feestbeesten genoeg te prikkelen. Het moet tegenwoordig allemaal steeds spectaculairder en grootser. Onze confetti shooter is daar het ideale product voor! Met een druk op de knop lanceer je een wolk van confetti ! De snippers vliegen door de lucht wat een super gave sfeer creëert! Laat de confetti shooters afgaan op de drop van de muziek en creëer een echt WOW-effect bij het publiek!

Niet alleen confetti shooters kunnen uw feest compleet maken!

Natuurlijk zijn er nog veel meer feestartikelen waarmee u uw feest of evenement net een extraatje meer geeft aan dit evenement. Zo zijn LED ijsblokjes een super leuke toevoeging! Deze blokjes lichten op als ze in aanraking komen met iets vloeibaars. Dit geeft een super gaaf effect in de drankjes van de feestbeesten, maar ook zijn onze glow sticks een leuke en makkelijke toevoeging voor het feest, deze glow sticks kunnen de feestgangers als ketting of polsbandje gebruiken. Het geeft licht in een donker ruimte, super gaaf dus!

Feestartikelen tegen een enorm lage prijs!

Wij bieden al onze producten tegen een enorm lage prijs, onze MagicFX confetti shooters dus ook! Wij vinden het belangrijk dat een leuke sfeer creëren niet duur hoeft te zijn. Daarom bieden wij over al onze producten de laagste prijsgarantie, dit kunnen wij doen door de manier van inkoop die wij hanteren. Wij kopen onze producten in bij de directe bron waardoor we de dure tussenhandelaren buitenspel zetten. Hierdoor kunnen wij meer terug geven aan onze klanten! Ziet u elders alsnog onze producten tegen een vaste lagere prijs ? Dan passen wij direct de prijs aan!
Streamer shooters kopen, elektrisch 80cm
1 10 1452
9.1
1452 Beoordelingen
"Prima kerstmuts
Goede prijs/kwaliteit verhouding! Snelle levering."