De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Crème lampionnen

Crème lampionnen zijn net wit af, een hele mooie kleur voor bruiloften, verjaardagen en evenementen. Deze crème lampionnen kopen doe je bij De Horeca Bazaar altijd tegen de laagste prijs van de Benelux!

Filters
Standaard
Prijs
lampion bruiloft

Crème lampion - 40cm

Deze lampionnen zijn een must-have op elk feest en evenement!

Vanaf
1,69
Per stuk
bruiloft lampionnen

Crème lampion - 76cm

De beste prijs kwaliteitsverhouding voor jouw lampionnen. Alleen bij De Horeca Bazaar

Vanaf
5,50
Per stuk
Na de witte lampionnen zijn deze crème lampionnen het meest populair als feestdecoratie! Welke feestjes maken gebruik van deze leuke toevoeging?

Kleine crème lampionnen of ga je toch voor de grote crème lampionnen?

De 25cm crème lampionnen zijn bijvoorbeeld heel geschikt voor een klein tuinfeestje of zelf als decoratie op de slaapkamer. Maar wil je echt richting een eyecatcher in een grote tent of zaal, dan adviseren we je te gaan voor de grote crème lampionnen van 76cm dit is echt een opvallende verschijnen, ook bij grotere locaties!

Moet ik kiezen voor de brandvertragende crème lampionnen?

Dat ligt een beetje aan het type evenement. Wanneer je een commercieel indoor feest organiseert, adviseren we je zeker om te gaan voor de brandvertragende crème lampionnen, bijvoorbeeld deze van 25cm. Bij commerciële evenementen komt er vaak eerst een brandweer inspectie voordat de vergunning daadwerkelijk verleend wordt. Bij outdoor events of een tuinfeestje is het feit of de lampionnen brandvertragend zijn iets minder belangrijk.

Crème lampionnen kopen tegen de laagste prijs van de Benelux!

Lampionnen kopen bij De Horeca Bazaar heeft als grote voordeel dat je nooit teveel geld betaald. Dit komt omdat wij al onze artikelen enorm grootschalig inkopen, waardoor de inkoop zo laag mogelijk kan blijven. Bijkomend voordeel is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag lampionnen kopen, morgen al bij je in huis!
9.1
Uitstekend
Hier mijn gender reveal brandblusser besteld, product was keurig verpakt en ik heb het snel ontvangen.
Volgens verwachting.
Snel en goed bezorgd.
Snel geleverd en goed verpakt
Aanrader, fijne webshop
Super snelle service en levering!!
Snelle service en levering en producten zijn altijd goed.