De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Zwarte ballonnen

Zwarte ballonnen kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze zwarte ballonnen leveren we direct uit voorraad; voor 18:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Filters
Standaard
Prijs
Prachtige zwarte ballonnen kopen

Zwarte ballonnen - 28cm

Voor een chique of juist mysterieuze uitstraling ga je voor goedkope zwarte ballonnen!

Vanaf
1,30
Per 25
Zwarte ballonnen 60cm

Zwarte ballonnen - 60cm

Wil je een keer iets anders dan de normale feest ballonnen? Dan zit je met deze grote ballonnen goed!

Vanaf
2,05
Per stuk
Zwarte ballonnen 91cm

Zwarte ballonnen - 91cm

De Horeca Bazaar, voor al uw ballon decoratie! De deze mega ballonnen zijn ook geschikt voor helium!

Vanaf
2,05
Per stuk
Je zou het misschien niet zeggen, maar de zwarte ballonnen zijn een van onze meest verkochte kleuren! De trent naar mat zwart zien we sowieso wel breder terug.

Welke variant van de zwarte ballonnen heb ik nodig?

De normale zwarte ballonnen 28cm zijn by far onze meest verkochte soort. Deze variant heeft de bekende peervorm die je kent van ballonnen en worden meestal gebruikt als decoratie van woonkamer of tuin. Dan hebben we nog de meer ronde zwarte ballon welke vooral gebruikt wordt voor ballondecoraties als ballonnenbogen of ballonpilaren. De ronde vorm zorgt ervoor dat het geheel meer symmetrisch is.

Grote zwarte ballonnen!


Wanneer je opzoek bent naar een echte eyecatcher, dan komende grotere varianten in beeld! Wanneer je het nog een beetje netjes wil houden dan is de grote zwarte ballon van 60cm een goede optie. Dan hebben we vervolgens met de grote zwarte ballon van 91cm de overtreffende trap. Deze variant wordt vaak decoratief gebruikt, maar ook om tijdens festivals en concerten in het publiek te gooien!

Zwarte ballonnen kopen bij De Horeca Bazaar!

Wij combineren kwaliteit altijd aan prijs! Wij kiezen daarom bewust voor de ballonnen van Balloonia (Spanje) om de kwaliteit te waarborgen! We kopen dusdanig grootschalig in dat we altijd de laagste prijzen kunnen bedingen en daardoor uit voorraad kunnen leveren! Vandaag voor 18:00 uur je zwarte ballonnen kopen, en ze hangen morgen al bij je in huis!
9.1
Fijne Communicatie en Proeflevering.
Communicatie uitstekend!
Super, netjes op tijd geleverd!
Het is op tijd geleverd en het product voldoet aan de verwachting, top!
Snel & professioneel
Recent voor het eerst via horeca bazaar besteld en dit is zeer positief bevallen. Zeer binnenkort zal ik weer een bestelling plaatsen. :)
alles vlot verlopen
Alles ik vlot verlopen