De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Witte kerstboom

Prachtige witte kerstboom met de garantie op de laagste prijs van de Benelux. Van kleine mini kerstboom tot grote kerstboom! Vandaag voor 18:00 uur bestellen, morgen je kerstboom al in huis!

Filters
Standaard
Prijs
Gekleurde kerstbomen zijn de laatste jaren steeds populairder geworden. Deze witte kerstboom bieden wij aan in verschillende formaten; van een mini kerstboom tot een mega kerstboom; voor ieder wat wils!

Witte kerstboom; de meest populaire kleur!


De witte kerstboom is, samen met de zwarte kerstboom, de meest populaire en meest verkochte variant. Dat is makkelijk te verklaren door de aanhoudende hoop op een witte kerst. Met deze bomen heb je altijd een witte kerst!
Daarnaast is de witte kerstboom indirect ook erg goed voor het milieu. Waar de kerstbomen vroeger vaak bespoten werden met nep sneeuw om de witte kerst na te bootsen, gaat men nu liever voor een geheel witte kerstboom. Dit nep sneeuw is enorm schadelijk voor het milieu. De witte kerstboom bieden we aan als kleine kerstboom in het wit van 45cm en tot de grootste variant in 210cm!

Je witte kerstboom kopen tegen de laagste prijs!


Wij proberen een zo breed mogelijk assortiment feestartikelen en feestdecoratie aan te bieden. De witte kerstboom is daar zeker een goede toevoeging op. Denk aan horecazaken, winkels, kapperszaken maar natuurlijk ook bij je thuis! Naast het feit dat het prachtige bomen zijn, is het ook wel prettig om te weten dat je altijd koopt met de garantie op de laagste prijs van de Benelux. Daar komt nog eens bovenop dat we altijd uit voorraad leveren; vandaag bestellen, morgen je witte kerstboom al in huis!
9.1
Fijne Communicatie en Proeflevering.
Communicatie uitstekend!
Super, netjes op tijd geleverd!
Het is op tijd geleverd en het product voldoet aan de verwachting, top!
Snel & professioneel
Recent voor het eerst via horeca bazaar besteld en dit is zeer positief bevallen. Zeer binnenkort zal ik weer een bestelling plaatsen. :)
alles vlot verlopen
Alles ik vlot verlopen