De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrsich streamer kanon 80cm zwart

Elektrische zwarte streamer cannons; verrassende party gadgets! Prachtige kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs!

MagicFX creëert beleving. Met CO2-jets, vlameffecten, streamer cannons en elektrische confetti shooters kan het publiek avondlang vermaakt worden. Vaak worden deze effecten gecombineerd met danseressen, lich- en vuurwerkshows, populaire DJs, foam sticks en andere led gadgets om een optimale sfeer te creëren. MagicFX is groot geworden door de confetti, confetti kanonnen en confetti gadgets. Het assortiment is echt steeds blijven innoveren en optimaliseren om tot een totaalpakket te komen; alles om te zorgen dat uw gasten na zullen praten over uw event. MagicFX creëert het wow-effect en zorgt ervoor dan uw publiek "fan" wordt van uw event of horecagelegenheid. Wij combineren de kwaliteit en innovativiteit van MagicFX met de laagste prijsgarantie van De Horeca Bazaar.

Elektrische streamer cannons zwart; anders dan andere party artikelen!

Streamer kanonnen zijn hot! Het streamer kanon is tegenwoordig (net als het confetti kanon al langere tijd is) beschikbaar van klein tot groot, hierdoor kan de streamer shooter breder ingezet worden dan alleen de immense festivals. Zo zien we het streamer kanon steeds vaker tijdens bruiloften, in de horeca, bij een feestelijke winkelopening of gewoon op een privé-feestje. De enorme druk waarmee de zwarte streamers uit de shooter geschoten worden, geeft een verassend effect onder uw gasten. Deze 80cm elektrische streamer kanonnen zijn, vanwege hun enorme reikwijdte, vooral geschikt voor popconcerten, voetbalwedstrijden of de grotere festivals. De zwarte streamers geven een industriële feeling aan uw event. De zwarte streamer kanonnen worden dan ook vaak ingezet tijdens deephouse of techno feesten. In Duitsland worden de zwarte streamer erg veel verkocht!

9.1
2743 Beoordelingen
"Topservice en supersnel
Maandag besteld en de volgende dag al binnen, super!"