De Horeca Bazaar

MagicFX elektrsich streamer kanon 80cm zwart

Elektrische zwarte streamer cannons; verrassende party gadgets! Prachtige kwaliteitsproducten voor een vaste lage prijs!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

MagicFX creëert beleving. Met CO2-jets, vlameffecten, streamer cannons en elektrische confetti shooters kan het publiek avondlang vermaakt worden. Vaak worden deze effecten gecombineerd met danseressen, lich- en vuurwerkshows, populaire DJs, foam sticks en andere led gadgets om een optimale sfeer te creëren. MagicFX is groot geworden door de confetti, confetti kanonnen en confetti gadgets. Het assortiment is echt steeds blijven innoveren en optimaliseren om tot een totaalpakket te komen; alles om te zorgen dat uw gasten na zullen praten over uw event. MagicFX creëert het wow-effect en zorgt ervoor dan uw publiek "fan" wordt van uw event of horecagelegenheid. Wij combineren de kwaliteit en innovativiteit van MagicFX met de laagste prijsgarantie van De Horeca Bazaar.

Elektrische streamer cannons zwart; anders dan andere party artikelen!

Streamer kanonnen zijn hot! Het streamer kanon is tegenwoordig (net als het confetti kanon al langere tijd is) beschikbaar van klein tot groot, hierdoor kan de streamer shooter breder ingezet worden dan alleen de immense festivals. Zo zien we het streamer kanon steeds vaker tijdens bruiloften, in de horeca, bij een feestelijke winkelopening of gewoon op een privé-feestje. De enorme druk waarmee de zwarte streamers uit de shooter geschoten worden, geeft een verassend effect onder uw gasten. Deze 80cm elektrische streamer kanonnen zijn, vanwege hun enorme reikwijdte, vooral geschikt voor popconcerten, voetbalwedstrijden of de grotere festivals. De zwarte streamers geven een industriële feeling aan uw event. De zwarte streamer kanonnen worden dan ook vaak ingezet tijdens deephouse of techno feesten. In Duitsland worden de zwarte streamer erg veel verkocht!

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2908

Zeer vlotte en snelle verzending Ruime keuze in het aanbod, snelle levering na bestelling en indien er een probleem is (in het verleden was er een besteld item niet meer beschikbaa...

Bekijk alle
Streamer kanonnen kopen, elektrisch 80cm
Streamer kanonnen kopen, elektrisch 80cm
Elektrisch streamer kanon festivalgadget
Elektrisch streamer kanon festivalgadget

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 10.71
1 10 9.1 2908
10 10