Zwembanden

Wie zwembad of zee zegt, zeg;.... juist ja, zwembanden! Zwembanden zijn niet te missen in de zomer. In elk zwembad en op elk strand zie je ze! Maar ook op festivals en tijdens een poolparty zijn ze populair!

incl BTW
excl BTW
Filters
Wit
Geel
Roze
Zwart

Standaard
Prijs
opblaasdieren zwemband pinguin

Pinguin zwemband

Opblaasdieren; onmisbaar voor een succesvol festival!

1,59
1,49
Per stuk
intex opblaasflamingo

Flamingo zwemband

Super leuke zwembanden met verschillende dieren, nu bij De Horeca Bazaar!

1,59
1,49
Per stuk
opblaaseend goedkoop

Eend zwemband

Wat maakt jouw festival helemaal compleet? Opblaas dieren natuurlijk!

1,59
1,49
Per stuk
De meeste opblaas artikelen zijn natuurlijk bedoeld voor in of rondom het zwembad. Maar dat is tegenwoordig een klein beetje achterhaald. Op elke groot festival zie je ze wel weer voorbijkomen. Het creëert een lekker zomers sfeertje en zorgt voor interactie met het publiek. Ideaal om je evenement een gegarandeerd succes te maken dus!

Opblaas artikelen in alle soorten en maten!

Of je nou de inkopen doet voor een van de grootste festivals van europa, of gewoon een gezellig huisfeest organiseert, De Horeca Bazaar heeft een geschikt opblaas artikel. Zo heb je bijvoorbeeld onze “opblaas instrumenten”. Deze zijn niet al te groot en zijn ideaal voor de wat kleinere feestjes. Maar als je in je publiek van duizenden mensen opblaasartikelen wil gooien heb je meer nodig. Bijvoorbeeld een “opblaas palmboom”. Je kunt het zo gek niet verzinnen of er is een opblaas artikel van.

De Horeca Bazaar biedt goedkope partygadgets aan

Naast super toffe opblaas artikelen bieden we nog veel meer aan. Van “kerstbomen” voor een kerst feest tot “confettishooters” voor elk soort feestje. En dat tegen de laagste prijsgarantie! Aankleding is essentieel voor je feest, dat weten wij ook. Om dit mogelijk te maken betaal je bij ons dus nooit te veel! Dus twijfel niet langer en bestel snel bij De Horeca bazaar!