Strandballen

Als je praat over opblaas artikelen dan praat je natuurlijk over strandballen! Oorspronkelijk bedoeld om meet te spelen op het strand of in het zwembad! Maar in de praktijk vaak gebruikt als zomers feestartikel!

incl BTW
excl BTW
Filters
Multicolor
Wit
Geel
Oranje
Rood
Roze
Paars
Blauw
Groen
Zwart
Transparant

Standaard
Prijs
Goedkope strandbal 50cm kopen

Strandbal 50cm

Strandballen en opblaasbare dieren het publiek in gooien voor de ultieme beleving!

Vanaf
1,15
Per stuk
Goedkope strandballen kopen

Grote strandbal 107cm

Deze mega grote strandbal is een van onze hardlopers als festival gadget!

3,98
3,04
Per stuk
Mega strandbal meloen

Grote meloen strandbal 107cm

Gooi deze strandbal meloen in het publiek op jouw festival en creëer de ultieme beleving!

Vanaf
5,04
Per stuk
Een strandbal lijkt natuurlijk maar een simpel product. Het is een bal met een hoop lucht erin die je lekker rond kan slaan in het zwembad of op het strand. Maar festivals van tegenwoordig laten zien dat het een product is met meerdere functionaliteiten. Misschien heb je zelf wel eens bij een festival gestaan waar de opblaas artikelen je om de oren vlogen, dan weet je dat het voor een bijzondere sfeer zorgt. Ook breng je meteen een zomers tintje naar je feest of festival. Zon, een lekker drankje en een “opblaaskrokodil” die tegen je hoofd aan gegooid wordt; beter wordt het niet!

Ons ruime aanbod opblaas artikelen tegen de beste prijzen!

Net werden strandballen en opblaaskrokodillen al een keer genoemd. Maar er is nog veel meer dan dat op het gebied van opblaas artikelen. Zo heb je naast de welbekende krokodil tegenwoordig ook opblaas artikelen met een “hond” of een “kat”. Je kunt het zo gek eigenlijk niet meer verzinnen of het bestaat. Dit maakt dat er voor elk thema feestje wel geschikte opblaas artikelen zijn. Als je een feest organiseert waar je bezoekers figuurlijk naar Jupiter en terug gaan hebben we een bijzondere “opblaas alien”. Maar voor de rustige feestjes met een relaxed sfeertje kun je denken aan bijvoorbeeld een leuke “opblaasflamingo”. Kortom; wat voor evenement je ook organiseert, er is altijd een geschikt product in ons assortiment.

Wat biedt De Horeca Bazaar nog meer aan?

Zoals je net gelezen hebt bieden we allerlei leuke opblaas artikelen aan, maar er is meer dan dat! De Horeca Bazaar is een groothandel en webshop in allerlei artikelen om jouw evenement onvergetelijk te maken. Zowel professionele “confetti shooters” van MagicFX als super toffe “LED Foamsticks”. Alles is bij ons verkrijgbaar. Ook kun je bij ons veel laten personaliseren, hierin denken we uiteraard graag mee met je! Neem je tijd en kijk je ogen uit op onze website!