De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Strandballen

Als je praat over opblaas artikelen dan praat je natuurlijk over strandballen! Oorspronkelijk bedoeld om mee te spelen op het strand of in het zwembad! Maar in de praktijk vaak gebruikt als zomers feestartikel op festivals!

Filters

Multicolor
Wit
Geel
Oranje
Rood
Roze
Blauw
Zwart
Transparant
Standaard
Prijs
strandbal 50cm goedkoop

Strandbal 50cm

Strandballen en opblaasbare dieren het publiek in gooien voor de ultieme beleving!

Vanaf
1,23
Per stuk
Goedkope strandballen kopen

Grote strandbal 107cm

Deze mega grote strandbal is een van onze hardlopers als festival gadget!

Vanaf
4,12
Per stuk
Iedereen kent natuurlijk de strandballen. erg leuk om mee te spelen in de zee of op het strand. Tegenwoordig hebben de strandballen ook een nieuw gebruiksmoment gekregen; als feestartikel. Er gaat geen festival meer voorbij of de strandballen worden als feestartikel ingezet om het publiek te vermaken, het publiek te blijven boeien!

Unieke strandballen van De Horeca Bazaar

Strandballen heb je in alle soorten en maten, van 51cm doorsnee tot 183cm doorsnee. Vanwege de enorme vraag naar strandballen voor festivals, hebben wij besloten om zelf strandballen te ontwerpen en te laten maken, speciaal gericht op evenementen. Het beschikbare assortiment strandballen is niet vernieuwend meer en dat was ons een doorn in het oog. Wij hebben verschillende strandballen ontwikkeld die op verschillende soorten evenementen ingezet kunnen worden: Belgische vlag, Nederlandse vlag, strandbal met leuke tekst en uiteraard mag een oranje strandbal niet ontbreken voor Koningsdag of tijdens een event rondom het EK of WK. Voor ieder event een passende strandbal.

Stranballen kopen met garantie op de laagste prijs!

Wij geven de belofte de strandballen aan te bieden met de garantie op de laagste prijs van de Benelux! Dit zijn niet enkel mooie leuzen, wij maken het ook echt waar. Zie je onze strandballen elders voor een lagere prijs? Dan passen we direct onze prijs aan.
Het voordeel van het grootschalig inkopen van onze strandballen is dat we ook altijd uit voorraad kunnen leveren; vandaag je strandballen online kopen, morgen al in huis!
9.1
Top
Supersnelle bezorging
Top! Snel in huis en niet duur!
Super snel en niet duur.
Vlotte en correcte levering
PRIMA
Prima
Makkelijke website. Snelle levering