De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Helium en ballonnen accessoires

Naast ons brede assortiment ballonnen, bieden wij ook alle accessoires om de ballonnen te optimaliseren. Denk aan helium tanks om helium ballonnen te creëren, stokjes en ballonnen clips!

Filters
Multicolor
Wit
Oranje
Roze
Paars
Blauw
Groen
Zilver
Goud
Standaard
Prijs
goedkope heliumtank kopen

Helium tank - 0,45m3

Goedkope helium, voor het vullen van helium ballonnen op locatie.

32,95
Per stuk
ballonstokjes kopen

Ballonnenstokjes

De goedkoopste ballonnenstokjes van Nederland, leuk voor ieder feestje!

Vanaf
5,90
Per 100
Ballonnen clips

Mega Ballonnen clips

Clips om uw grote ballonnen niet te hoeven knopen en te hergebruiken

Vanaf
0,49
Per stuk
Goedkope ballongewichtjes goud kopen

Ballongewichtjes - Goud

Deze gouden ballongewichtjes zijn erg populair, uiteraard in combinatie met gouden ballonnen!

Vanaf
5,71
Per 12
Roze ballongewichtjes kopen

Ballongewichtjes - Roze

Ballongewichtjes in het roze, perfect te combineren met bijv onze metallic roze ballonnen!

Vanaf
5,71
Per 12
Ballongewichtjes wit kopen

Ballongewichtjes - Wit

Prachtige witte ballongewichtjes, te combineren met alle kleuren ballonnen!

Vanaf
5,71
Per 12
goedkope ballongewichtjes kopen

Ballongewichtjes - Fuchsia

Deze bijzondere kleur ballongewichtjes zijn verkrijgbaar voor de goedkoopste prijs in de Benelux!

Vanaf
5,71
Per 12
LED

LED lampjes ballon

laat je ballonnen schitteren in de mooiste kleuren met deze ballon LED verlichtingen!

Vanaf
21,99
Per 10
Mega LED

LED lampjes ballon - Mega

Deze ballon LED verlichting geeft genoeg power om de grootste ballonnen te doen stralen in alle kleuren!

Vanaf
24,99
Per 5
Ballonnen zijn natuurlijk razend populair bij evenementen, horeca en andere feestelijke gelegenheden. Om het ballonnen feest compleet en helemaal af te maken, zijn er veel accessoires welke we kunnen gebruiken. Uiteraard bieden we deze ook aan bij De Horeca Bazaar! Met onze accessoires wordt het gebruik van ballonnen nog makkelijker en mooier.

Helium tanks, ballonnen clips, ballonnen stokjes en ballonnenpompen

Het gebruik van ballonnen geeft een enorme boost aan de sfeer van uw event. echter zijn er veel manieren om het gebruik van uw ballonnen te optimaliseren en het effect van de ballonnen nog verder te vergroten. Zo zijn helium ballonnen een zeer populair fenomeen tegenwoordig. Met onze helium tankjes wordt het gebruik van helium voor iedereen beschikbaar. Niet langer hoeft u met enorme tanks te sjouwen; wij bieden u een klein, zeer gebruiksvriendelijk tankje om van uw gewone ballonnen, zeer mooie helium ballonnen te maken. Daarnaast bieden we bijvoorbeeld ook ballonnen clips. Deze clips zorgen ervoor dat je (grote) ballonnen kunt hergebruiken en niet meer hoeft te knopen. Door de grote ballonnen vast te zetten met onze handige ballonnen clip, zijn ze bij uw volgende event opnieuw te gebruiken en hoeft u uw festival decoratie niet iedere keer opnieuw in te kopen. Ook de stokjes voor onze ballonnen zorgen ervoor dat de ballonnen op weer een andere manier te gebruiken zijn. De stokjes voor de ballonnen worden vaak ingezet bij promotionele, bedrukte ballonnen.

Groeiend assortiment ballonnen accessoires

Ons assortiment ballonnen accessoires zal zeer snel groeien. De mogelijkheden voor het gebruik van ballonnen is eindeloos. Hoewel het gebruik van ballonnen al meer dan 100 jaar oud is, blijven ook deze feestartikelen in beweging. Door te blijven vernieuwen, blijft het gebruik van ballonnen levendig. De Horeca Bazaar is achter de schermen ook bezig met het ontwikkelen van eigen producten en feestartikelen, ook voor ons ballonnen assortiment.

Accessoires voor ballonnen en ballonnenpompen kopen bij De Horeca Bazaar!

Zoals u van ons gewend bent, kopen wij onze ballonnen accessoires in bij de best vindbare fabrikant die er te vinden is. Het heeft ons veel tijd gekost om deze te vinden. Wij doen altijd alleen zaken met de fabrikant van de feestartikelen, zo ook bij de ballonnen. Omdat wij alleen zaken doen met de fabrikant van onze feestartikelen en partygadgets, kunnen wij naast de hoogste kwaliteit, ook de laagste prijs bieden. Wij bieden de accessoires voor de ballonnen aan tegen de laagste prijs van Nederland. Ziet u onze producten elders in Nederland goedkoper aangeboden? Dan passen wij direct onze prijzen aan! Vanwege onze grootschalige inkoop van ballonnen en ballonnen accessoires, creëren wij inkoopvoordelen welke vervolgens weer resulteren in de laagste prijsgarantie. Daar blijft het echter niet bij. Naast de hoge kwaliteit en laagste prijsgarantie op onze feestartikelen en ballonnen, zorgen wij ook voor een zeer snelle service. Bestel uw ballonnen of ballonnen accessoires vandaag voor 18:00 uur en u heeft het morgen al in huis!
9.1
Prima
Prima
Topservice en supersnel
Maandag besteld en de volgende dag al binnen, super!
Top bedrijf
Alles netjes en snel geleverd
Prima prijs en levering
Nadat betaling niet lukte via de site, is dit probleem via email snel opgelost