Festival zonnebril voor een optimale party ervaring!

Zonnebrillen zijn mega populair onder de festivalgangers, De Horeca Bazaar biedt deze goedkope festival zonnebrillen aan met de laagste prijsgarantie!

incl BTW
excl BTW
Filters
Standaard
Prijs

Festival zonnebril voor een optimale party ervaring!

Het uitgaanspubliek kijkt er het hele jaar naar uit; het festivalseizoen. Heerlijk in het zonnetje met een drankje in de hand, dansend op de leukste muziek. De festival zonnebril maakt het festival-plaatje helemaal compleet. Iedereen ziet er in de zomermaanden een stuk beter uit en dat is niet in de laatste plaats door de zonnebrillen. Geniet optimaal van je drankjes en de muziek en laat de scherpe zon buiten door gebruik te maken van deze zeer populaire festival bril! Ook zijn de festivalbrillen erg in trek bij event-organisatoren. Denk aan een bedrukte zonnebril met uw logo of uw bedrijfsnaam erop. De drager van de bril loopt non-stop reclame voor u te maken. Vraag naar de mogelijkheden voor het goedkoop bedrukken van uw festival brillen. De zonnebril beschermd je ogen tegen de zon, maar niet tegen de hitte. De Horeca Bazaar biedt ook Waaiers met eigen design aan voor de laagste prijs garantie, zo houden de festivalgangers gegarandeerd het hoofd koel!

Goedkope festival zonnebrillen!

De Horeca Bazaar biedt de festival zonnebrillen aan in vijf verschillende kleuren; rood, roze, oranje, zwart en wit. Voor ieder event een bijpassende festivalbril. Wij bieden onze zonnebrillen aan met de laagste prijsgarantie. Heeft u dezelfde bril ergens goedkoper gezien? Wij matchen deze prijs en passen de prijs op onze website direct aan. Bekijk ook onze staffelkortingen voor (bedrukte) festivalbrillen. EN voor 16:00 besteld = de volgende werkdag in huis!