De Horeca Bazaar

Shotglaasjes & kunststof glazen

Shotglaasjes en kunststof glazen zijn onmisbaar voor horeca en evenementen. De Horeca Bazaar levert alle mogelijke plastic en kunststof glazen tegen de laagste prijs van de Benelux. Vandaag voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Kunststof en plastic shotglaasjes tegen de laagste prijs!

Shotglaasjes

Kunststof shotglaasjes bieden veel voordelen ten opzichten van glas. Wij hebben dan ook een zeer breed assortiment hard plastic shotglaasjes. Vandaag voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Red cups

Red cups

Red cups zijn razend populair. Deze American party cups mogen dan ook zeker niet ontbreken in ons assortiment. Vandaag voor 16:00 uur bestellen, morgen een feestje in Amerikaanse stijl!

Plastic en kunststof bierglazen

Plastic en kunststof bierglazen

Onbreekbaar plastic bierglazen kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze bierglazen leveren we direct uit voorraad; voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Plastic en kunststof wijnglazen

Plastic en kunststof wijnglazen

Plastic en kunststof wijnglazen kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze wijnglazen leveren we direct uit voorraad; voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Plastic en kunststof champagneglazen

Plastic en kunststof champagneglazen

Plastic champagneglazen kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze champagneglazen leveren we direct uit voorraad; voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Plastic en kunststof bierpullen

Plastic en kunststof bierpullen

Kunststof bierpullen zijn een van onze hardlopers! Herbruikbaar en niet kapot te krijgen, ideaal dus voor je evenement! Vandaag online je bierpullen kopen voor 16:00 uur; morgen al bij je in huis!

Plastic en kunststof cocktailglazen

Plastic en kunststof cocktailglazen

Onbreekbaar plastic cocktailglazen kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze cocktailglazen leveren we direct uit voorraad; voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Plastic en kunststof pitchers

Plastic en kunststof pitchers

Kunststof pitchers kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze pitchers leveren we direct uit voorraad; voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Kunststof champagne- en wijnkoelers

Kunststof champagne- en wijnkoelers

Kunststof champagne- en wijnkoelers kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze wijnkoelers leveren we direct uit voorraad; voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Herbruikbare kunststof glazen - Ecocups polypropyleen

Herbruikbare kunststof glazen - Ecocups

Deze super duurzame eco kunststof glazen zijn de ideale kunststof glazen voor op jouw evenement! Weg met al die wegwerp bekertjes en hallo herbruikbare kunststof glazen. De verduurzaming van horeca wordt steeds groter, stap nu in op deze trend en schaf de kunststofglazen vandaag nog aan!

Koop al uw disposables tegen de laagste prijs van Nederland!

Disposables

De Horeca Bazaar biedt disposables aan tegen de laagste prijs van Nederland, zoals de plastic shotglaasjes, plastic bierbekers en de plastic champagne glazen.

Wegwerp bekers zijn al door veel gemeenten verboden en het lijkt een kwestie van tijd voordat kunststof glazen de definitieve vervanger wordt van de wegwerp bekers. De Horeca Bazaar richt zich dan ook vooral op de herbruikbare plastic glazen.

De grote voordelen van herbruikbaar hard plastic glazen

Zoals gezegd; wegwerp eruit, herbruikbaar hard plastic glazen erin. Maar wat zijn de grote voordelen van deze kunststof glazen? Het grootste voordeel is dat we het milieu minder belasten. Door hergebruik van de glazen komt er minder afval in het milieu terecht waardoor de plasticsoep verminderd. Er zijn al verschillende gemeenten die de wegwerp bekers verboden hebben op evenemententerreinen en er zullen er nog veel volgen. Daarnaast hebben de kunststof glazen het grote voordeel tov glas dat ze minder breekbaar zijn. Dat heeft als voordeel dat het een economisch verantwoorde keus is van een ondernemer om over te gaan op deze glazen. Ten tweede bevordert het ook de veiligheid in horeca in vergelijking tot glas.

Shotglaasjes en kunststof glazen; welke varianten zijn er?

We beginnen met de kleinste variant uit ons spectrum, dat zijn de shotglaasjes, deze kent iedereen. Het leuke van deze glaasjes is dat ze de vorm hebben van een bierpul. Daarmee hebben we direct een bruggetje naar de volgende categorie; de bierpullen. De kunststof bierpullen worden vaak gecombineerd met onze kunststof pitchers, beide worden veel ingezet tijdens bijv een Oktoberfest of een biercantus. Maar de absolute hardlopers zijn toch wel de kunststof wijnglazen, op de voet gevolgd door de kunststof champagneglazen. Uiteraard wordt het assortiment van onze herbruikbare plastic glazen aangevuld met kunststof bierglazen en kunststof cocktailglazen. De vreemde eend in de bijt zijn toch wel de red cups, natuurlijk ook wel bekend als de Amerikaanse High School party cup welke vooral in het voorjaar en in de zomer razend populair is! Verkrijgbaar in veel verschillende kleuren!

Shotglaasjes en kunststof glazen kopen tegen de laagste prijs!

Herbruikbaar plastic glazen zijn goed voor de portemonnee gaven we net aan. Maar dat ligt er natuurlijk nog wel aan waar je ze koopt. Wij kopen de kunststof glazen dusdanig grootschalig in, dat we enorme schaalvoordelen creëren bij de inkoop. Deze voordelen geven we weer terug aan onze klanten in de vorm van de laagste prijsgarantie. Door deze grootschalige inkoop hebben we al onze glazen ook meer dan voldoende op voorraad. Vandaag voor 16:00 uur online bestellen; morgen al in huis!
9.1
TOP
Besteld en snel geleverd.
prima!
prima
Top
Snelle levering
Super snel en op de hoogte gehouden
Snel geleverd