De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Groene lampionnen

Groene lampionnen zijn een hele mooie kleur voor bruiloften, verjaardagen en evenementen. Deze groene lampionnen kopen doe je bij De Horeca Bazaar altijd tegen de laagste prijs van de Benelux!

FiltersStandaard
Prijs
30 inch groen non flame proof

Groene lampion - 25cm

De beste prijs kwaliteit verhouding op het internet. Deze groene lampionnen zijn de beste!

Vanaf
1,05
Per stuk
groene lampion groot

Groene lampion - 40cm

Koop zoveel lampionnen totdat je groen ziet! De beste prijs-kwaliteit verhouding.

Vanaf
1,69
Per stuk
Groene lampion sfeer

Groene lampion - 76cm

De beste groene lampionnen die je tegen komt voor de allerbeste prijs van Nederland.

Vanaf
5,50
Per stuk
Groene lampionnen zijn natuurlijk een super leuke, en kleurrijke, toevoeging aan je feest of evenement. Waar hoe weet ik nu welke variant ik nodig heb?

Kleine groene lampionnen of toch de grote variant?

Dat is afhankelijk van welk feest je gaat organiseren. Voor een tuinfeestje van 20 man zijn de kleine groene lampionnen van 25cm een echte aanrader! Als organisator van een groots festival is deze variant vaak te klein en vallen ze in het niet bij de grote tenten, dan is de groene lampion van 76cm bijvoorbeeld een beter alternatief!

Moet ik kiezen voor de brandvertragende groene lampionnen?

Ook dit is afhankelijk van wat je van plan bent. Vaak is het in de buitenlucht of bij zeer kleinschalige feestjes niet nodig om de brandvertragende lampionnen te kiezen, je bent er immers snel bij wanneer er iets gebeurd. Bij grootschalige en indoor events is er echter vaak sprake van brandweercontrole en is het kiezen voor bijvoorbeeld de brandvertragende groene lampionnen van 25cm een veilige keus!

Groene lampionnen kopen bij De Horeca Bazaar!

Waarom? Omdat je bij ons nooit bang hoeft te zijn dat je teveel betaald voor je artikelen. Vanwege onze grootschalige import bieden wij altijd de laagste prijsgarantie en kunnen we altijd uit voorraad leveren! Vandaag voor 18:00 uur je groene lampionnen kopen, morgen (hangen ze) al bij je in huis!
9.1
Fijne Communicatie en Proeflevering.
Communicatie uitstekend!
Super, netjes op tijd geleverd!
Het is op tijd geleverd en het product voldoet aan de verwachting, top!
Snel & professioneel
Recent voor het eerst via horeca bazaar besteld en dit is zeer positief bevallen. Zeer binnenkort zal ik weer een bestelling plaatsen. :)
alles vlot verlopen
Alles ik vlot verlopen