Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Promotionele artikelen & merchandise › Stickers met eigen opdruk

3 resultaten
Standaard
Prijs
Kleur
Reset filter

Stickers voor horeca, evenementen, festivals of acts!

Promotionele uitingen zijn al lang niet meer zo recht toe, recht aan als het in het verleden was. Waar festivals voorheen vooral gebruik maakte van posters, flyers en banners, daar zijn de promotie opties de laatste jaren ook enorm toegenomen. Zo zijn online marketing mogelijkheden natuurlijk ook enorm toegenomen, denk aan Google, Facebook en andere social media kanalen. Naast de traditionele manieren van reclame en online marketing, is ook het gebruik van stickers enorm toegenomen. We zien tegenwoordig stickers op lantaarnpalen, bij toiletten, in de bus en in de trein.

Wie maken er gebruik van sticker reclame?

Stickers inzetten ter promotie wordt vooral erg veel ingezet door festivals, horecagelegenheden, festival organisatoren en entertainers. Van DJs tot acts en van de grotere festivals tot mini concepten. Het grote voordeel van het inzetten van stickers met eigen opdruk is vooral dat het goedkoop is, makkelijk te verspreiden en ook is het makkelijk om op een bepaalde doelgroep te richten. Zo kun je je gebied geografisch perfect afbakenen. Waar plak je je stickers wel en waar niet. Nog een product dat laag in prijs is en onmisbaar is zijn onze wegwerp poncho’s. Deze zijn een must have op het festival zelf.

Stickers met uw eigen logo tegen de laagste prijs van Nederland!

Zoals gezegd is het gebruik van stickers zeer effectief en ook zeer efficiënt. Zo zijn de kosten van de stickers erg laag en zijn ze ook nog eens makkelijk weg te plakken. De Horeca Bazaar biedt de stickers met eigen opdruk aan met de garantie op de laagste prijs van Nederland. Op deze manier wordt het nog interessanter om de stickers met eigen logo in te zetten voor promotionele doeleinde. Deze stickers kunt u ook op ballonnen en overige feestdecoratie plakken.
Onze stickers hebben een levertijd van 6-9 werkdagen na akkoord op de order.
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.