De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Stickers met eigen opdruk

Stickers zijn tegenwoordig een erg belangrijke manier om een event of horecagelegenheid onder de aandacht te brengen. Ook worden er ook veel stickers weggeplakt voor DJs en andere entertainers!

Promotionele uitingen zijn al lang niet meer zo recht toe, recht aan als het in het verleden was. Waar festivals voorheen vooral gebruik maakte van posters, flyers en banners, daar zijn de promotie opties de laatste jaren ook enorm toegenomen. Zo zijn online marketing mogelijkheden natuurlijk ook enorm toegenomen, denk aan Google, Facebook en andere social media kanalen. Naast de traditionele manieren van reclame en online marketing, is ook het gebruik van stickers enorm toegenomen. We zien tegenwoordig stickers op lantaarnpalen, bij toiletten, in de bus en in de trein.

Wie maken er gebruik van sticker reclame?

Stickers inzetten ter promotie wordt vooral erg veel ingezet door festivals, horecagelegenheden, festival organisatoren en entertainers. Van DJs tot acts en van de grotere festivals tot mini concepten. Het grote voordeel van het inzetten van stickers met eigen opdruk is vooral dat het goedkoop is, makkelijk te verspreiden en ook is het makkelijk om op een bepaalde doelgroep te richten. Zo kun je je gebied geografisch perfect afbakenen. Waar plak je je stickers wel en waar niet. Nog een product dat laag in prijs is en onmisbaar is zijn onze wegwerp poncho’s. Deze zijn een must have op het festival zelf.

Stickers met uw eigen logo tegen de laagste prijs van Nederland!

Zoals gezegd is het gebruik van stickers zeer effectief en ook zeer efficiënt. Zo zijn de kosten van de stickers erg laag en zijn ze ook nog eens makkelijk weg te plakken. De Horeca Bazaar biedt de stickers met eigen opdruk aan met de garantie op de laagste prijs van Nederland. Op deze manier wordt het nog interessanter om de stickers met eigen logo in te zetten voor promotionele doeleinde. Deze stickers kunt u ook op ballonnen en overige feestdecoratie plakken.
Onze stickers hebben een levertijd van 6-9 werkdagen na akkoord op de order.
9.1
Goede prijs kwaliteit verhouding
Tevreden met me aankoop
snel en netjes geleverd
mooi product, snel en netjes geleverd
wat ik verwachtte
De producten die ik bestelde waren zoals ik verwachtte. de prijs kwalitieit was goed en de service ook
Top!
Top!