De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Witte lampionnen

Witte lampionnen zijn onze meest verkochte variant! Zeer populair voor bruiloften, tuinfeesten en festivals! Bij ons koop je deze witte lampionnen altijd met de garantie op de laagste prijs!

FiltersStandaard
Prijs
30 inch wit non flame proof

Witte lampion - 25cm

Met deze kleinste maat lampionnen kan je op elke kleine gelegenheid of optocht alles opfleuren!

Vanaf
1,05
Per stuk
witte lampion tuinfeest

Witte lampion - 40cm

De mooiste en goedkoopste lampionnen voor op bijvoorbeeld je bruiloft!

Vanaf
1,69
Per stuk
tuinfeest lampionnen

Witte lampion - 76cm

De beste witte lampion voor je bruiloft. Koop ze nu bij De Horeca Bazaar.

Vanaf
5,50
Per stuk
Witte lampionnen zijn onze meest verkochte kleur lampionnen. Maar waarom is deze variant zo in trek? En voor welke events worden ze voornamelijk gebruikt?

Van kleine witte lampionnen tot grote witte lampionnen!

Heb je een klein stadstuintje? Dan kunnen we de witte lampion van 25cm adviseren voor je tuinfeest. Heb je echter een Oktoberfest in een grote manage, dan adviseren we de brandvertragende witte lampion van 76cm als ware eyectacher. Ook het combineren van verschillende groottes geeft een leuk en dynamisch effect aan je locatie!

Kies ik voor brandvertragende witte lampionnen of niet?

Het voorbeeld dat hierboven geschetst is, is typisch een voorbeeld van een event waarbij er vaak gekozen word voor de brandvertragende witte lampionnen. Voornamelijk bij publieke evenementen komt er vaak vooraf een brandweerinspectie en is brandvertragende decoratie een must!

Witte lampionnen kopen tegen de laagste prijs!

Wij bieden onze witte lampionnen aan met de garante op de laagste prijs! Zie je ze elders online tegen een lagere prijs? Geef dit aan ons door en wij passen de prijzen direct aan! Bijkomend voordeel van het feit dat we al onze artikelen grootschalig importeren, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren.
9.1
Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht
Snelle levering en goede kwaliteit Goed bedrijf
Goede prijs snelle levering Snelle levering goede prijzen
Tja Het pakketje zou zaterdag bezorgt worden. We kregen ook mail dat het bezorgt was....maar niet dus. Dinsdags pas en toen hadden we het niet meer nodig. Terug sturen kostte bijna...