LED foam sticks

LED foam sticks zijn onmisbaar op een succesvol evenement maar ook enorm sfeerverhogend in clubs en horecagelegenheden. Al vanaf €0,52 per stuk!

incl BTW
excl BTW
Filters


Standaard
Prijs

LED foam sticks

Led foam sticks kunnen we rustig bombarderen tot DE festival gadgets sinds 2014! Sinds deze tijd is de led foamstick niet meer weg te denken uit de party scene. Met een directe link met onze fabriek in Azie is De Horeca Bazaar de specialist op het gebied van Led foam sticks. Wij hebben altijd de beste kwaliteit foam sticks tegen de laagste prijs van Nederland en België!

Led foam sticks; hoe werken ze?

De led foam sticks, ofwel de led glow sticks zoals ze ook vaak genoemd worden, zijn erg makkelijk te bedienen en te gebruiken. Alle led foam sticks zijn verpakt in een hoesje zodat ze geen beschadigingen oplopen tijdens transport. Ook is de led glow stick voorzien van een plastic lipje waardoor de batterijtjes niet aan zullen gaan tijdens transport of zonder dat ze gebruikt worden. Ook is het batterijtje dus inclusief. Onderaan de led foam stick zit een klein knopje waarmee de led foam stick in verschillende knipper standen te verstellen is. Van zeer snel knipperend naar rustig knipperend; de led foam stick is dus op verschillende manieren in te zetten! Het batterijtje van de foam sticks gaat wel tot 48 uur mee!

Led foam glow sticks; voor wie zijn ze?

Led foam glow sticks zijn geïntroduceerd op de grotere festivals een aantal jaren terug. Dat is ook nog steeds de plek waar led foam stick uitstekend tot hun recht komen en dan ook veelvuldig ingezet worden. Echter merken we dat ook steeds meer kleine events de led foam sticks inzetten om een sfeerverhogende werking te creëren op het event. Denk daarbij aan horecagelegenheden, bruiloften, vrijgezellenfeesten, kermissen, etc. De led foam sticks komen overal tot hun recht waar een feestje gebouwd moet worden. Door ons constant uitbreidende kleuren assortiment led foam sticks, kunnen de kleuren gecombineerd worden met het thema of bedrijfskleuren van uw feest. Naast multicolor led foam glow sticks zijn ook de rode en blauwe led foam sticks meer dan voldoende op voorraad. Dit assortiment zal de komende tijd alleen maar toenemen.

Verschillende kleuren Led foam glow sticks als marketing- en promotietool!

Led foam sticks geven niet alleen een geweldige sfeer en bijzondere beleving tijdens uw evenement. De led foam sticks worden ook ingezet als promotie- of marketingtool. Vaak worden de led foam sticks op het hoogtepunt van een muziekevent ingezet. Je ziet direct dat dan alle mobieltjes de lucht ingaan; er worden fotos en filmpjes gemaakt van dit bijzondere moment. Dat zijn ook de beelden die op social media worden gedeeld met vrienden, om te laten zien hoe gaaf het event was. Dit zorgt voor extra reclame en exposure voor uw evenement! Om deze exposure nog verder te vergroten is het bij ons mogelijk om de led foamsticks te laten bestickeren met uw logo of merknaam, kijk voor meer informatie bij onze bestickerde foam sticks. Op deze manier maakt u dubbel gebruik van het feit dat mensen juist de beelden van de led foam glow sticks delen op social media. Indirect zorgen de led foamsticks dus ook voor een verhoging van uw omzet en naamsbekendheid.

Led foamsticks bij De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar is altijd opzoek naar de nieuwste, leukste en kwalitatief beste party gadgets en feestartikelen. Wij doen altijd alleen zaken met de bron (lees; de fabrikant) van een product. Zo hebben wij directe en korte lijntjes met fabrieken in Azië. Daarnaast nemen wij onze producten, en dus ook de led foam sticks, in enorme aantallen af bij de fabrikant. Door het feit dat wij direct bij de bron inkopen en dit op zeer grote schaal doen, geeft ons dubbele schaalvoordelen bij onze inkoopkanalen. Deze inkoopvoordelen resulteren weer in het feit dat wij de laagste prijs kunnen garanderen aan onze klanten. Bij ons koopt u de led foam sticks dus tegen gegarandeerd de laagste prijs van Nederland! De vraag naar de LED foam sticks multicolor is de afgelopen jaren enorm gestegen, dat zorgt ervoor dat wij de led foam sticks in grote aantallen op voorraard hebben om in de enorme vraag te kunnen blijven voldoen. Wanneer u de led foam sticks vandaag voor 15:00 uur bij ons besteld, heeft u ze de volgende werkdag al in huis!