De Horeca Bazaar

Glow in the dark verf & SFX make-up

Glow in the dark feesten zijn niet compleet zonder de glow in the dark verf, lichtgevende make-up en UV producten van De Horeca Bazaar. Al onze glow in the dark producten met de laagste prijsgarantie.

Glow in the dark lichaamsverf

Glow in the dark lichaamsverf

Glow in the dark verf is de nieuwste rage op uitgaansgebied. Full moon parties, glow runs en andere glow in the dark feestjes worden steeds populairder. Steel de show met deze unieke lichtgevende verf!

UV glow gezicht & lichaamsverf

UV glow gezicht & lichaamsverf - 13ml

UV neon verf geeft het ultieme glow in the dark effect onder een blacklight of in UV licht. Koop deze must have voor uw full moon party tegen de laagste prijs bij De Horeca Bazaar!

UV Neon glow in the dark body paint

UV glow gezicht & lichaamsverf - 50ml

Glow in the dark blacklight verf is ongekend populair voor events als een glow run of een Full moon party. Breng uw publiek in ongekende sferen met deze UV glow lichaamsverf!

Blacklight glow in the dark glitter lichaamsgel; lichtgevende gel onder UV licht

UV glow & glitter lichaamsgel

UV Neon glitter lichaamsgel is een unieke gel welke zowel een glinsterend effect als een glow in the dark effect geeft in UV licht of onder een blacklight.

UV glow in the dark lippenstift

UV glow lippenstift

Deze unieke glow in the dark neon lippenstift geeft licht in UV licht of onder een blacklight; onmisbaar voor uw full moon party of uw neon evenement!

UV Glow in the dark haargel; uw haren lichten op onder blacklight!

UV glow haargel

Glow in the dark blacklight hairgel is de nieuwste revolutie in glow in the dark make-up! Uw haren lichten fel op onder UV licht en blacklight!

UV glow in the dark haarmascara; laat je haar shinen in blacklight of UV licht!

Neon UV glow haarmascara - 10ml

Dit is het nieuwste glow in the dark haarproduct op de markt! Makkelijk aan te brengen met het mascara borsteltje,ideaal voor glow- en full moon parties!

Neon UV glow verf voor textiel

Neon UV glow textiel verf

Nieuwste innovatie in de UV glow in the dark revolutie; de UV blacklight textiel verf! Naast glow in the dark verf voor lichaam en gezicht bieden we nu ook neon UV glow verf voor uw kleding!

UV glow hair chalk is de nieuwste festival gadget van dit jaar!

UV glow haarkrijt

UV glow haarkrijt is de nieuwste UV sensatie! Nu ook verkrijgbaar in Nederland. Met de laagste prijsgarantie UV producten kopen doet u bij De Horeca Bazaar!

UV pennen voor de ultieme party sfeer!

UV lichtgevende make-up stiften

Blacklight pennen om echt mee te stralen. Perfect voor bijvoorbeeld een full moon party! in 8 verschillende kleuren beschikbaar.

Nep bloed; SFX make-up voor professionals!

Nep bloed

Nep bloed is bijna niet van echt te onderscheiden. Dit is de hoogste kwaliteit SFX make-up vindbaar in de markt en het is verkrijgbaar bij De Horeca Bazaar!

Glow in the dark nagellak, voor spectaculaire lichtgevende nagels in het donker!

Glow in the dark nagellak

Lichtgevende nagellak maakt uw party outfit helemaal compleet! Koop uw glow in the dark nagellak tegen de laagste prijs van Nederland bij De Horeca Bazaar!

UV glow tape de feestdecoratie voor horeca en evenementen!

UV glow tape

UV en glow in the dark events zijn helemaal hot! Ook glow in the dark sporten is erg populair. Deze UV glow tape licht prachtig op onder UV licht of andere Blacklight!

Body glitters kopen in acht verschillende kleuren

Body glitters

Body glitters kopen voor de goedkoopste prijs van Nederland! Vandaag voor 18:00 besteld, de volgende dag in huis!

Glitter body gel; unieke party gadgets!

Glitter body gel - 10ml

Glitter body gel is de nieuwste trend onder feestgangers, danseressen en professioneel fotografen en modellen. Glitter gel is bij De Horeca Bazaar te koop tegen de laagste prijs!

Glitter make-up nagellak

Glitter nagellak

Glitter make up is de nieuwste rage op feestgebied. Voor veel organisatoren en festivalgangers is deze glitter nagellak een absolute toegevoegde waarde voor iedere outfit!

Prachtige glitter make-up stiften

Glitter make-up stiften

Met deze glitter make-up stiften creëert u fijne, glitterende teksten, tekens of versieringen op uw lichaam of gezicht. Prachtige glitter make-up stiften tegen de allerlaagste prijs van Nederland!

Glitter make-up eyeliner

Glitter eyeliner

Deze glitter eyeliner is,net zoals al onze andere prachtige glitter make-up, zeer populair onder festivalgangers en andere feestvierders!

Glitter make-up lippenstift

Glitter lippenstift

Glitter make-up, en met name deze glitter lippenstift, is onwijs populair onder festivalgangers en festivalorganisatoren om de gasten extra te kunnen prikkelen. Deze glitter make-up is een toegevoegde waarde voor ieder event!

De Horeca Bazaar is altijd opzoek naar vernieuwende party gadgets die de beleving verhogen tijdens een feest, event of festival. Daarbij kijken we altijd naar de beste fabrikanten. Wij doen altijd direct zaken met de bron; de fabrikant. Omdat we altijd zeer grootschalig inkopen, realiseren we dubbele schaalvoordelen en kunnen we altijd de laagste prijs garanderen. Onze nieuwste aanwinsten zijn de glow in the dark verf, glow in the dark verf, lichtgevende make-up en SFX make-up. Wij zijn zeer trots dat wij deze mega populaire glow in the dark producten voor lichaam en gezicht toe hebben kunnen voegen aan ons assortiment. Ons assortiment lichtgevende producten komt uit de beste fabriek ter wereld (Groot Brittanië) op het gebied van glow in the dark en UV huidverf.

Glow in the dark en UV lichaams verf, lichtgevende make-up en SFX make-up; voor wie is het?

De Horeca Bazaar koopt al zijn glow in the dark producten direct in bij de bron en koopt dusdanig groots in dat we dubbele schaalvoordelen creëren op onze inkoop van glow in the dark verf, UV verf en lichtgevende make-up. Dat is ook de reden dat we onze producten gegarandeerd tegen de laagste prijs van Nederland aan kunnen bieden. Dat maakt ons een interessante leverancier voor grootgebruikers zoals grote full moon parties, glow runs en neon feesten. Maar ook voor winkelier van bijvoorbeeld feestartikelen waarbij onze glow in the dark verf of UV make-up prima aanlsuit op het assortiment. Naast de echte grootgebruikers is onze glow in the dark (UV) verf en make-up ook erg in trek bij visagisten van professionals in de entertainment business. Zo zie we onze glow in the dark producten en SFX make-up vaak terug bij professioneel danseressen, modeshows en fotoshoots voor magazines ed. Onze UV glitter body gel 10ml is zelfs gebruikt voor een videoclip van een wereldbekende popster! Wij bieden onze glow in the dark (UV) producten echter aan in staffels en de eerste staffel is al vanaf 1 tube. Dit zorgt ervoor dat onze glow in the dark verf, UV verf en lichtgevende make-up ook gewoon verkrijgbaar is voor iedere feestganger die wat meer op wil vallen dan dan zijn mede feestgangers! Met de glow in the dark (UV) verf en make-up van De Horeca Bazaar ben je letterlijk het lichtpunt op het feest of festival!

Glow in the dark en UV verf, lichtgevende make-up en SFX make-up; hoe werkt het?

Ten eerste is het belangrijk om onderscheid te maken tussen de glow in the dark producten en de UV/Blacklight producten. Er is vaak verwarring wat het verschil tussen beide vormen precies is. We zullen eerst ingaan op de glow in de dark verf. De lichtgevende make-up zijn namelijk allemaal UV/Blacklight producten. De Glow in the dark verf heeft eigenlijk een 3-in-1 functie. In daglicht geeft de neon verf al een felle kleur en is daarmee al zeer opvallend aanwezig. Ten tweede geeft de glow in the dark verf een enorme lichtboost in een blacklight of UV lamp. Als derde, en unieke eigenschap, geeft de glow in the dark verf ook licht in het donker zonder dat daarbij UV licht aan te pas komt. Wel dient de glow in the dark verf eerst opgeladen te zijn met een fel (UV) licht. Na het opladen kan de glow in the dark verf voor uren "shinen". De glow in the dark UV of Blacklight producten (zowel verf, gel als make-up) werkt net wat anders dan de reguliere glow in the dark verf. De UV/blacklight producten hebben geen 3-in-1 functie maar een 2-in-1 functie. Net als de reguliere glow in the dark verf geven ook de UV en Blacklight producten een zeer felle kleur van zichzelf en vallen dus goed op in het reguliere daglicht. Ten tweede geven ook de UV verf en make-up licht onder een blacklight of in ander UV licht. Het grootste verschil tussen reguliere glow in the dark verf en UV en Blacklight verf en make-up is dus dat UV verf en make-up geen lichtgevend effect heeft in het donker, wanneer er geen UV licht aanwezig is. Daar waar gewone glow in the dark verf dat, na het opladen van het product in fel licht, dat glow in the dark effect wel heeft. UV glow tape is ook te gebruiken en geeft hetzelfde effect! .Een ander verschil is dat de reguliere glow in the dark verf ook onder UV of Blacklight licht, net wat scherper is en meer licht geeft dan de glow in the dark UV/Blacklight verf.

Glow in the dark en UV verf, lichtgevende make-up en SFX make-up; is het makkelijk aan te brengen?

Ten eerste is het goed om te vermelden dat al onze glow in the dark en UV producten CE gekeurd zijn en voldoen aan alle cosmetische eisen die gesteld worden aan huidproducten. Sterker nog; onze glow in the dark huidproducten zijn zacht en hebben een verzorgende functie voor de huid en daarom geschikt voor lichaam en gezicht. Al onze glow in de dark verf producten en UV producten zijn verpakt in een zeer praktische tube. Vanwege de spits toelopende vorm van de tubes is de verf, gel of make-up makkelijk direct vanuit de tube aan te brengen op de huid. Om de contouren op de huid extra gedetailleerd aan te brengen is het raadzaam om de verf of gel eerst op de vingertoppen aan te brengen en vervolgens je eigen glow in the dark afbeeldingen op de huid aan te brengen. Hiermee is het nog makkelijker om je eigen lichtgevende tekeningen, tatoeages of specifieke patronen op de huid aan te brengen. Door een dubbele laag glow in the dark verf aan te brengen, maak je het lichtgevende effect van de verf, make-up of gel nog sterker. Voor een optimaal glow in the dark (UV) effect is het echter aan te raden om de onderste laag eerst enigszins te laten drogen voordat u de tweede laag aanbrengt.

Lichtgevende verf en make-up bij De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar staat voor kwaliteit, innovativiteit en beleving. Deze glow in the dark categorie voldoet met gemak aan deze drie eisen. Wij zijn dan ook zeer trots op onze glow in the dark producten. Zoals aangegeven kopen wij alleen direct in bij de fabrikant en kopen wij dusdanig groots in dat we enorme schaalvoordelen creëren. Deze schaalvoordelen kunnen wij weer laten resulteren in een gegarandeerd laagste prijs voor u. Dat is ook de reden dat wij een populaire leverancier zijn onder grootgebruikers. De full moon party, glow runs en neon feesten zijn tegenwoordig enorm populair en de populariteit lijkt alleen maar te groeien. Wij zorgen dan ook dat we altijd meer dan voldoende glow in the dark (UV) verf en make-up op voorraad houden om aan deze enorme vraag te kunnen blijven voldoen. Wanneer u de glow in the dark producten vandaag voor 15:00 uur online bestelt, heeft u het de volgende werkdag al in huis!
9.1
Super webshop
Snelle levering
Fijne samenwerking!
Al jaren een fijne samenwerking met de mensen van HB!
Goed!!
Goede ervaring met het bestellen!
Te late levering
Bestelling is te laat toegekomen