Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Glow in the dark verf & SFX make-up

Glow in the dark verf, lichtgevende UV verf, glow gel en SFX make-up!

De Horeca Bazaar is altijd opzoek naar vernieuwende party gadgets die de beleving verhogen tijdens een feest, event of festival. Daarbij kijken we altijd naar de beste fabrikanten. Wij doen altijd direct zaken met de bron; de fabrikant. Omdat we altijd zeer grootschalig inkopen, realiseren we dubbele schaalvoordelen en kunnen we altijd de laagste prijs garanderen. Onze nieuwste aanwinsten zijn de glow in the dark verf, glow in the dark verf, lichtgevende make-up en SFX make-up. Wij zijn zeer trots dat wij deze mega populaire glow in the dark producten voor lichaam en gezicht toe hebben kunnen voegen aan ons assortiment. Ons assortiment lichtgevende producten komt uit de beste fabriek ter wereld (Groot Brittanië) op het gebied van glow in the dark en UV huidverf.

Glow in the dark en UV lichaams verf, lichtgevende make-up en SFX make-up; voor wie is het?

De Horeca Bazaar koopt al zijn glow in the dark producten direct in bij de bron en koopt dusdanig groots in dat we dubbele schaalvoordelen creëren op onze inkoop van glow in the dark verf, UV verf en lichtgevende make-up. Dat is ook de reden dat we onze producten gegarandeerd tegen de laagste prijs van Nederland aan kunnen bieden. Dat maakt ons een interessante leverancier voor grootgebruikers zoals grote full moon parties, glow runs en neon feesten. Maar ook voor winkelier van bijvoorbeeld feestartikelen waarbij onze glow in the dark verf of UV make-up prima aanlsuit op het assortiment. Naast de echte grootgebruikers is onze glow in the dark (UV) verf en make-up ook erg in trek bij visagisten van professionals in de entertainment business. Zo zie we onze glow in the dark producten en SFX make-up vaak terug bij professioneel danseressen, modeshows en fotoshoots voor magazines ed. Onze UV glitter body gel 10ml is zelfs gebruikt voor een videoclip van een wereldbekende popster! Wij bieden onze glow in the dark (UV) producten echter aan in staffels en de eerste staffel is al vanaf 1 tube. Dit zorgt ervoor dat onze glow in the dark verf, UV verf en lichtgevende make-up ook gewoon verkrijgbaar is voor iedere feestganger die wat meer op wil vallen dan dan zijn mede feestgangers! Met de glow in the dark (UV) verf en make-up van De Horeca Bazaar ben je letterlijk het lichtpunt op het feest of festival!

Glow in the dark en UV verf, lichtgevende make-up en SFX make-up; hoe werkt het?

Ten eerste is het belangrijk om onderscheid te maken tussen de glow in the dark producten en de UV/Blacklight producten. Er is vaak verwarring wat het verschil tussen beide vormen precies is. We zullen eerst ingaan op de glow in de dark verf. De lichtgevende make-up zijn namelijk allemaal UV/Blacklight producten. De Glow in the dark verf heeft eigenlijk een 3-in-1 functie. In daglicht geeft de neon verf al een felle kleur en is daarmee al zeer opvallend aanwezig. Ten tweede geeft de glow in the dark verf een enorme lichtboost in een blacklight of UV lamp. Als derde, en unieke eigenschap, geeft de glow in the dark verf ook licht in het donker zonder dat daarbij UV licht aan te pas komt. Wel dient de glow in the dark verf eerst opgeladen te zijn met een fel (UV) licht. Na het opladen kan de glow in the dark verf voor uren "shinen". De glow in the dark UV of Blacklight producten (zowel verf, gel als make-up) werkt net wat anders dan de reguliere glow in the dark verf. De UV/blacklight producten hebben geen 3-in-1 functie maar een 2-in-1 functie. Net als de reguliere glow in the dark verf geven ook de UV en Blacklight producten een zeer felle kleur van zichzelf en vallen dus goed op in het reguliere daglicht. Ten tweede geven ook de UV verf en make-up licht onder een blacklight of in ander UV licht. Het grootste verschil tussen reguliere glow in the dark verf en UV en Blacklight verf en make-up is dus dat UV verf en make-up geen lichtgevend effect heeft in het donker, wanneer er geen UV licht aanwezig is. Daar waar gewone glow in the dark verf dat, na het opladen van het product in fel licht, dat glow in the dark effect wel heeft. UV glow tape is ook te gebruiken en geeft hetzelfde effect! .Een ander verschil is dat de reguliere glow in the dark verf ook onder UV of Blacklight licht, net wat scherper is en meer licht geeft dan de glow in the dark UV/Blacklight verf.

Glow in the dark en UV verf, lichtgevende make-up en SFX make-up; is het makkelijk aan te brengen?

Ten eerste is het goed om te vermelden dat al onze glow in the dark en UV producten CE gekeurd zijn en voldoen aan alle cosmetische eisen die gesteld worden aan huidproducten. Sterker nog; onze glow in the dark huidproducten zijn zacht en hebben een verzorgende functie voor de huid en daarom geschikt voor lichaam en gezicht. Al onze glow in de dark verf producten en UV producten zijn verpakt in een zeer praktische tube. Vanwege de spits toelopende vorm van de tubes is de verf, gel of make-up makkelijk direct vanuit de tube aan te brengen op de huid. Om de contouren op de huid extra gedetailleerd aan te brengen is het raadzaam om de verf of gel eerst op de vingertoppen aan te brengen en vervolgens je eigen glow in the dark afbeeldingen op de huid aan te brengen. Hiermee is het nog makkelijker om je eigen lichtgevende tekeningen, tatoeages of specifieke patronen op de huid aan te brengen. Door een dubbele laag glow in the dark verf aan te brengen, maak je het lichtgevende effect van de verf, make-up of gel nog sterker. Voor een optimaal glow in the dark (UV) effect is het echter aan te raden om de onderste laag eerst enigszins te laten drogen voordat u de tweede laag aanbrengt.

Lichtgevende verf en make-up bij De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar staat voor kwaliteit, innovativiteit en beleving. Deze glow in the dark categorie voldoet met gemak aan deze drie eisen. Wij zijn dan ook zeer trots op onze glow in the dark producten. Zoals aangegeven kopen wij alleen direct in bij de fabrikant en kopen wij dusdanig groots in dat we enorme schaalvoordelen creëren. Deze schaalvoordelen kunnen wij weer laten resulteren in een gegarandeerd laagste prijs voor u. Dat is ook de reden dat wij een populaire leverancier zijn onder grootgebruikers. De full moon party, glow runs en neon feesten zijn tegenwoordig enorm populair en de populariteit lijkt alleen maar te groeien. Wij zorgen dan ook dat we altijd meer dan voldoende glow in the dark (UV) verf en make-up op voorraad houden om aan deze enorme vraag te kunnen blijven voldoen. Wanneer u de glow in the dark producten vandaag voor 15:00 uur online bestelt, heeft u het de volgende werkdag al in huis!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.