De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch streamer kanon 50cm wit&zilver

Elektrische streamer cannons als nummer 1 feestartikel! Deze streamer cannons zijn onmisbaar!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Steeds meer wordt er in de horeca, tijdens festivals en evenementen uit de kast getrokken om het uitgaanspubliek te vermaken. Danseressen, vuurwerkshows, led foam sticks, andere led gadgets, opblaasbare dieren en nog veel meer wordt aan de muziek toegevoegd om een optimale beleving te krijgen. Daarbij mogen ook zeker de producten en effecten van MagicFX niet ontbreken. De CO2 guns, confetti shows, vlameffecten, streamer shooters, etc van MagicFX zijn ongeëvenaard goed in het creëren van een ultieme beleving in de horeca en op evenementen. Op de momenten dat de special effects van MagicFX ingezet worden, worden er filmpjes gemaakt die op sociale media worden geplaatst. De Horeca Bazaar biedt de innovatieve producten van MagicFX aan tegen de laagste prijs van Nederland!

Elektrische streamer shooters naast festival gadget nu ook horeca gadget!

Streamer shooters bleve altijd in populariteit achter op de confetti kanonnen. Elektrische streamer shooters werden voornamelijk gebruikt tijdens sfeeracties van voetbalwedstrijden, tijdens popconcerten of als feestartikelen bij grote festivals. Tegenwoordig heeft MagicFX de streamer kanonnen ook in kleinere formate beschikbaar gemaakt waardoor de streamer shooters razendsnel aan populariteit winnen in de horeca, tijdens bruiloften, bedrijfsfeesten of als leuke toevoeging op kinderfeestjes. Deze elektrische 50cm wit met zilveren streamer shooter is erg makkelijk centraal te bedienen met behulp van het MagicFX Powershot. Qua reikwijdte is deze 40cm streamer shooter zowel geschikt als horeca gadget als festival gadget. De wit papieren streamers in combinatie met de metallic zilveren streamer geeft een zeer chique en feestelijk effect voor bijv bruiloften, kerstvieringen, etc.

Meer info
Minder info

Op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Streamer shooters kopen, elektrisch 50cm
Streamer shooters kopen, elektrisch 50cm
streamer kanon elektrisch feestartikel
streamer kanon elektrisch feestartikel

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 8.75
1 10 9.1 2889
10 10