De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Halloween decoratie kopen bij De Horeca Bazaar!

Halloween decoratie kopen via het internet zit in een ware stroomversnelling! Het decoreren van feestjes en events met het Halloween thema is over komen waaien vanuit Amerika, en ook in Europa wordt dit thema meer en meer populair!

Filters


Multicolor
Wit
Geel
Oranje
Rood
Roze
Paars
Blauw
Groen
Bruin
Zwart
Transparant
Zilver
Goud
Crème
Roségoud
Beige
Lichtblauw
Lichtgrijs
Standaard
Prijs
Halloween borden pompoen bestellen

Halloween borden pompoen - 23cm

Deze Halloween borden met een afbeelding van een pompoen vormen de perfecte aanvulling voor je Halloween event!

Vanaf
2,45
Per 10
Halloween bekers pompoen 21cl

Halloween bekers pompoen - 21cl

Deze Halloween bekers met een afbeelding van een pompoen vormen de perfecte aanvulling voor je Halloween event!

Vanaf
1,99
Per 10
Dia de los muertos borden 23cm

Dia de los muertos borden - 23cm

Deze Halloween borden met een afbeelding van een Dia de los muertos vormen de perfecte aanvulling voor je Halloween event!

Vanaf
2,45
Per 10
Dia de los muertos bekers - 21cl

Dia de los muertos bekers - 21cl

Deze Halloween bekers met een afbeelding van een Dia de los muertos vormen de perfecte aanvulling voor je Halloween event!

Vanaf
1,99
Per 10
Dia de los muertos servetten 33cm

Dia de los muertos servetten - 33cm

Deze Halloween servetten met een afbeelding van een Dia de los muertos vormen de perfecte aanvulling voor je Halloween event!

Vanaf
1,89
Per 20
Vlaggenlijn spin 6m

Vlaggenlijn spin - 6m

Deze vlaggenlijn met spin op web jaagt iedereen de stuipen op het lijf!

Vanaf
1,68
Per stuk
Decoratie spinnen 10cm

Decoratie spinnen - 10cm

Deze decoratieve spinnen zijn een must have voor elk Halloween feest!

Vanaf
1,17
Per stuk
Halloween skelet 90cm

Halloween skelet - 90cm

Maak je halloween versiering helemaal af met deze halloween skelet 90cm!

Vanaf
9,26
Per stuk
Halloween ratten kopen

Halloween ratten

Deze ratten maken je decoratie op je Halloween feest helemaal af!

Vanaf
3,64
Per stuk
<
1
2
3
>

Halloween decoratie kopen bij De Horeca Bazaar!

Halloween wordt ieder jaar een stukje populairder. Deze feestdag is natuurlijk over komen waaien uit Amerika, waar Halloween mega grootschalig gevierd wordt. Ook in Europa zit het vieren van Halloween in een stroomversnelling. Ook feesten, evenementen en horeca spelen hier erg dankbaar op in door themafeesten in dit genre te organiseren. Ieder jaar krijgen wij meer vraag naar Halloween decoratie, en ieder jaar proberen wij ons assortiment beetje bij beetje uit te breiden.
Halloween decoratie kopen doe je dus bij De Horeca Bazaar, maar welke producten zijn nou het meest populair voor de aankleding van jouw event. Deze vraag krijgen we erg vaak. De spinrag is ontzettend populair, deze hebben we dan ook in verschillende groottes. Daarnaast mag de pompoen decoratie natuurlijk ook niet ontbreken op je event! Al bij al is een goede combi van onze typische Halloween artikelen een perfecte toevoeging voor je evenement!

Halloween versiering steeds populairder in Nederland!

Waar Halloween en bijhorende Halloween versiering in de VS natuurlijk al erg lang ontzettend populair is, daar staan wij nog enigszins in de kinderschoenen. Natuurlijk kennen we Halloween al een tijdje, maar dat we echt grootschalig uitpakken is iets van de laatste jaren. Steeds breder zien we de Halloween versiering terugkomen; scholen, horeca, en ook evenementen zien we steeds vaker volledig in Halloween thema.
De meest populaire vormen van Halloween versiering zijn bijvoorbeeld spinnenwebben, decoratieve skeletten en andere vormen van hangdecoratie. Vanwege de toenemende populariteit raakt ook het assortiment aan versiering steeds breder. We kunnen inmiddels wel stellen dat Halloween niet weg te denken is uit onze feestagenda.

Halloween decoratie kopen tegen de laagste prijs van de Benelux!

Het belangrijkste bij het kopen van Halloween decoratie? Dat het eng is! Het is de bedoeling dat je gasten zich in een waar spookhuis wanen! Niets werkt daarbij beter dan dat de balans in de decoratie goed is. Beter een paar gave dingen, dan een hoop prulletjes; less is more!
Wij kopen onze Halloween decoratie enorm grootschalig in, direct bij de fabrikant. Op deze manier creëren we inkoopvoordelen die er vervolgens weer zorgen dat we al onze producten aan kunnen bieden met de garantie op de laagste prijs! Bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van onze artikelen is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Vandaag je Halloween decoratie kopen, en je creëert morgen al je eigen spookhuis!

9.1
Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht
Snelle levering en goede kwaliteit Goed bedrijf
Goede prijs snelle levering Snelle levering goede prijzen
Tja Het pakketje zou zaterdag bezorgt worden. We kregen ook mail dat het bezorgt was....maar niet dus. Dinsdags pas en toen hadden we het niet meer nodig. Terug sturen kostte bijna...