De Horeca Bazaar

Gele lampionnen

Gele lampionnen zijn een hele mooie kleur voor bruiloften, verjaardagen en evenementen. Deze gele lampionnen kopen doe je bij De Horeca Bazaar altijd tegen de laagste prijs van de Benelux!

incl BTW
excl BTW
Filters
Standaard
Prijs
Gele lampionnen decoratie

Gele lampion - 25cm

Gele lampionnen te koop tegen de beste prijs van Nederland!

Vanaf
0,80
Per stuk
Gele lampionnen kopen

Gele lampion - 76cm

Gele lampionnen te koop tegen de beste prijs van Nederland!

Vanaf
5,85
Per stuk
Gele lampionnen zijn een kleurrijke toevoeging voor een feestelijke gebeurtenis of bijeenkomst. Maar welke van deze varianten is nou het meest geschikt voor jouw evenement?

Kleine gele lampionnen of toch de grote gele lampionnen kopen?

Dat hangt helemaal af van wat er op het programma staat! Heb je een kinderfeestje in de tuin? Dan zijn de kleine gele lampionnen van 25cm perfect om van de tuin een kleurrijke, gezellige bedoeling te maken! Heb je een oude loods waar je een festivalletje gaat organiseren? Dan is de grote gele lampion van 76cm wellicht een betere optie om als ware eyecatcher te fungeren! Ook een combinatie van verschillende formaten geeft altijd een mooi dynamisch effect!

Moet ik gaan voor de brandvertragende gelde lampionnen?

Ook dit is afhankelijk van de gelegenheid! Wanneer je een grootschalig indoor festival organiseert, staat er vaak een brandveiligheidscheck door de brandweer op het programma, dan is de brandvertragende gele lampion van 76cm een goede (en vooral veilige) optie. Wanneer je een tuinfeestje organiseert voor 20 kinderen, dan is dit minder relevant.

Gele lampionnen kopen bij De Horeca Bazaar!

Dit is vanzelfsprekend! Op de eerste plaats omdat je bij ons nooit bang hoeft te zijn dat je teveel betaald voor je gele lampionnen, wij hanteren namelijk altijd de laagste prijsgarantie! Daarnaast hebben wij al onze artikelen grootschalig op voorraad, zodat je nooit mis hoeft te grijpen op je favoriete feestartikelen en feestdecoratie. Voor 16:00 uur je gele lampionnen online kopen, morgen (hangen ze) al in huis!
9.1
Snelle levering en goed advies
Snelle levering en goed advies.
Alles snel geregeld, betrokken personeel
Onze bestelling was spoed en moest bedrukt worden!! Alles ruim op tijd binnen, precies naar wens!
perfect product voor een scherpe prijs
de glow in the dark tape doet volledige aan de verwachtingen
Ik ben tevreden
Top