Strandballen & opblaas artikelen

Bij De Horeca Bazaar vind je opblaas artikelen in alle soorten en maten. Van opblaas instrumenten tot opblaas eilanden. Alles voor een super toffe sfeer tijdens je evenement!

Luchtbedden & opblaas eilanden

Luchtbedden & opblaas eilanden

Bij De Horeca Bazaar vind je een ruim aanbod in opblaas artikelen, zo ook luchtbedden & opblaas eilanden! Heerlijk om op te dobberen in het zwembad, maar nog beter om in het publiek te gooien!

Strandballen

Strandballen

Als je praat over opblaas artikelen dan praat je natuurlijk over strandballen! Oorspronkelijk bedoeld om meet te spelen op het strand of in het zwembad! Maar in de praktijk vaak gebruikt als zomers feestartikel!

Zwembanden

Zwembanden

Wie zwembad of zee zegt, zeg;.... juist ja, zwembanden! Zwembanden zijn niet te missen in de zomer. In elk zwembad en op elk strand zie je ze! Maar ook op festivals en tijdens een poolparty zijn ze populair!

Opblaas noodles

Opblaas noodles

Opblaas noodles steken letterlijk en figuurlijk boven alle verwachtingen van je bezoekers uit! Ze zijn super leuk om in je hand te hebben tijdens een evenement. En zorgen ook nog eens voor super leuke plaatjes!

Opblaas instrumenten

Opblaas instrumenten

Ook voor de wat kleinere evenementen hebben we perfecte opblaasartikelen! Onze opblaasinstrumenten zijn ongekend populair op huisfeesten of borrels. Niet duur en gegarandeerd een leuke sfeer!

Overige opblaas artikelen

Overige opblaas artikelen

Sommige opblaasartikelen zijn simpelweg gewoon niet in een categorie te plaatsen, maar dat doen we toch! Alle overige opblaasartikelen die je niet mag missen gebundeld in één categorie!

Evenementen zijn hot! Vooral festivals zijn voor jongeren niet meer weg te denken uit hun uitgaansleven. Maar wat maakt festivals nu dat iets bijzonders? Waarom groeien muziekevenementen en outdoor festivals zo ontzettend hard? Het toverwoord daarvoor is "beleving"! Op festivals worden gasten tegenwoordig non stop geëntertaind en vermaakt. Elke seconde is er weer iets nieuws dat de aandacht trekt. Maar waarom horen inflatables, strandballen en opblaaskrokodillen tot deze entertainment?

Strandballen, opblaasdieren en andere opblaas artikelen door het publiek!

Strandballen, opblaasdieren en andere opblaas artikelen behoren tegenwoordig tot het standaard pakket voor een festival organisatie. Waarom? Simpel! Zoals gezegd is beleving het kernwoord, bezoekers willen constant vermaakt worden. Vermaak hangt ook samen met het verrassingseffect. Zo is er een DJ gestart met het in het publiek gooien van strandballen, opblaaskrokodillen, opblaashaaien en nog veel meer gekke opblaas artikelen. Dit bleek enorm aan te slaan. Gasten staan in het publiek en krijgen ineens een opblaaskrokodil over hun hoofd welke over de menigte mee naar achteren wordt "gedragen". Deze opblaasbare feestartikelen zorgen ervoor dat gasten non-stop iets te doen hebben, ze worden getriggerd om de opblaasdieren in de gaten te houden..... Stel de opblaashaai komt bij jou, dan moet je wel meedoen! Ook zijn rode foam sticks prachtig om te hebben in het publiek!

Aan wie verkopen wij onze strandballen en opblaasdieren?

Onze opblaas artikelen zijn vooral erg in trek bij festival organisatoren, maar zeker ook bij DJ's. Ook voor DJ's geldt dat zij steeds meer uit moeten pakken om hun fans en gasten te kunnen vermaken. De laat heeft nooit zo hoog gelegen als nu. DJ zijn is tegenwoordig meer de totale act eromheen dan enkel het draaien van plaatjes. Er zijn DJ's die hun handelsmerk hebben gemaakt van het entertainen van hun gasten door middel van opblaaskrokodillen, opblaashaaien, strandballen en andere gekke opblaas artikelen!

Opblaasdieren en strandballen als feestdecoratie!

Onze opblaas artikelen dienen ook nog een andere functie in onze uitgaanswereld. Tegenwoordig zijn de themafeesten in de horeca erg populair. Zo zien we vaak full moon feesten, glow in the dark events en Hawaii parties. Tijdens zo'n Hawaii themafeest worden onze opblaasdieren en strandballen erg vaak gebruikt als feestdecoratie. Zo zien we vaak een opblaaskrokodil of een strandbal aan het plafond hangen of een mega strandbal buiten bij de entree. Door gebruik te maken van deze opblaasartikelen zet je nog meer kracht bij je themafeest!

Strandballen en opblaasbare dieren tegen de laagste prijs van Nederland!

Zoals al onze feestartikelen, bieden wij ook onze strandballen en opblaasbare dieren aan tegen de laagste prijs van Nederland! Hoe at kan? Simpel! Wij importeren al onze producten direct bij de fabriek. Hierdoor slaan wij de dure tussenhandelaar over waardoor we deze marge terug kunnen geven aan de klant, aan u dus. Niet voor niets werken wij voor de grootste festival organisatoren in Nederland en België! Daarnaast hebben wij het voordeel dat we al onze opblaasbare dieren en strandballen grootschalig op voorraad hebben, hierdoor kunnen we altijd uit voorraad leveren. U kunt ook kiezen voor de bedrukte strandballen, hierdoor raakt u twee vliegen in 1 klap! Uw opblaasartikelen vandaag kopen = de volgende werkdag al bij u in huis!
9.1
1e bestelling naar tevredenheid bezorgd
1e bestelling naar tevredenheid bezorgd
Snelle persoonlijke service!
Polycarbonaat wijnglazen besteld. Fijne glazen, snelle service en een persoonlijk kaartje erbij. Altijd leuk!
Goed en snel
Zie hier boven
Snele levering
Was nel geleverd en er zitten geweldige kaartjes bij met teksten er op ik heb die kaartjes in me café hangen mensen vinden ze echt geweldig