De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

UV glow in the dark haarmascara; laat je haar shinen in blacklight of UV licht!

Dit is het nieuwste glow in the dark haarproduct op de markt! Makkelijk aan te brengen met het mascara borsteltje,ideaal voor glow- en full moon parties!

Filters
Geel
Oranje
Rood
Roze
Blauw
Groen
Standaard
Prijs

Ons assortiment glow in the dark producten groeit en groeit. Ook de lijn "glow in de dark haarproducten" begint steeds meer unieke producten af te leveren. Zo ook de nieuwste trend in binnen- en buitenland; de lichtgevende haar mascara! Uniek in Nederland en pas heel recent op de markt. Laat je haar oplichten in blacklight of ander UV licht. Makkelijk te gebruiken, makkelijk uit te wassen en een oogverblindend resultaat; een absolute aanrader! Vul de ruimte ook eeens met led ballonnen om de sfeer te verbeteren.

Voor wie is de glow in the dark haarmascara?

De UV/blacklight haarmascara is voor veel activiteiten een absolute aarader; kinderfeestjes, festivals, glow runs, halloween feesten, full moon parties, etc. Ook wordt deze lichtgevende haarmascara vaak gebruikt door professionals voor bijvoorbeeld modellen, zangeressen, danseressen of actrices. Dit professionele glow product wordt door De Horeca Bazaar beschikbaar gesteld voor het grote publiek. Zoals gezegd maken ook steeds meer festivalorganisatoren gebruik van deze opvallende haarmascara; halloween feesten in de horeca, full moon festivals of color runs zijn slechts een kleine greep uit de vele festivals gebaseerd op glow in the dark producten.

Hoe breng ik de neon glow in the dark haarmascara aan?

De neon/blacklight haarmascara is zeer eenvoudig aan te brengen op het haar. Met een makkelijk mascara borsteltje door het haar strijken is alles wat er gedaan hoeft te worden. Bij donker haar is net wat meer glow haarmascara nodig dan bij lichtbruin of blond haar. Glow in the dark mascara is niet schadelijk voor het haar en is getest op alle punten waar haar producten aan dienen te voldoen. Ook is de glow in the dark haarmascara makkelijk uit te spoelen met water en shampoo.

Hoe werkt de glow in the dark haarmascara?

Deze haarmascara licht op onder een blacklight of ander UV licht. Nooit eerder was er een glow in the dark product dat deze werking kon evenaren, ook concurrenten komen niet in de buurt van de kwaliteit van de Britse fabrikant PaintGlow. De neon haarmascara heeft een fluoriserende werking onder UV licht, maar zorgt ook voor een opvallende verschijning in het daglicht. Deze glow haarmascara is de absolute party gadget van 2015, verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren!

UV haarmascara bij De Horeca Bazaar

De Horeca Bazaar staat voor kwaliteit, innovativiteit, sfeer en beleving. Wij zijn van mening dat de UV glow in the dark haarmascara perfect aansluit bij deze kernwaarden. Zowel in ons glow in the dark assortiment, als in de rest van onze feestartikelen probeert De Horeca Bazaar de concurrentie een stapje voor te zijn en net dat beetje extra te brengen. Vanwege de enorme populariteit van onze lichtgevende party producten, bijvoorbeeld de MagicFX handmatige confetti shooter 80cm houden wij een grote voorraad aan om in de vraag te kunnen voorzien. Wij hebben de glow in the dark mascara dan ook meer dan genoeg op voorraad. Bestel vandaag voor 18:00 uur uw UV/blacklight mascara online, en u ontvangt het de volgende werkdag al in huis!

9.1
Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht
Snelle levering en goede kwaliteit Goed bedrijf
Goede prijs snelle levering Snelle levering goede prijzen
Tja Het pakketje zou zaterdag bezorgt worden. We kregen ook mail dat het bezorgt was....maar niet dus. Dinsdags pas en toen hadden we het niet meer nodig. Terug sturen kostte bijna...