Onbedrukte en bedrukte kerstmutsen tegen de laagste prijs!

Deze goedkope kerstmutsjes zorgen, zowel bedrukt als onbedrukt, voor een enorme sfeerverhoging in uw horecagelegenheid of tijdens uw event! Zorg voor de ultieme kerstsfeer met onze kersthoedjes met de laagste prijsgarantie!

incl BTW
excl BTW
Filters
Geel
Rood
Roze
Paars
Blauw
Zwart


Standaard
Prijs
Kerstmutsen bedrukken

Kerstmutsen

Kerstmutsen, bedrukt of onbedrukt, zijn een ideale toevoeging op de feestdagen! Vandaag uw kerstmutsen online kopen, morgen al in huis!

Vanaf
0,22
Per stuk
Blauwe kerstmutsjes

Kerstmutsen - Blauw

Goedkope blauwe kerstmutsen kopen tegen de laagste prijs van Europa!

Vanaf
0,22
Per stuk
Zwarte kerstmuts

Kerstmutsen - zwart

Ga in stijl de feestdagen in met onze zwart/witte kerstmutsen!

Vanaf
0,22
Per stuk
goedkope roze kerstmutsen kopen

Kerstmutsen - Roze

Roze kerstmutsen met de laagste prijs van heel Europa!

Vanaf
0,22
Per stuk
Goedkope kerstmuts geel kopen

Kerstmutsen - Geel

Een kerstmuts is ideaal voor kroegen tijdens de kerstperiode, super leuk om in je publiek te gooien!

Vanaf
0,22
Per stuk
kerstmutsen led lampjes, muts lampjes

Kerstmuts met lampjes

Maak de feestdagen nog gezelliger door kerstmutsen met lampjes te gebruiken, ideaal om sfeer te creëren! En natuurlijk tegen de beste prijs.

Vanaf
0,60
Per stuk
kerstmutsje met opdruk

Bedrukte kerstmutsen

De goedkoopste bedrukte kerstmutsen van Nederland, perfect als merchandise!

Vanaf
0,66
Per stuk
roze kerstmutsjes

Kerstmutsen - Licht roze

Kerst, kerst en nog eens kerst. Beleef het in alle kleuren van de regenboog!

Vanaf
0,25
Per stuk
paarse kerstmutsjes kopen

Kerstmutsen - Paars

Super leuk voor een bedrijfsfeestje of voor in de kroeg! Dit geeft altijd weer net weer dat beetje sfeer wat je nog miste.

Vanaf
0,25
Per stuk
Het uitgaansleven verandert in een zeer rap tempo. Festivals en evenementen schieten uit de grond en gasten raken steeds meer gewend en verwend. Beleving, sfeer en het non-stop prikkelen van uw gasten moet voorop komen te staan! Uw gasten willen vermaakt en geëntertaind worden. De Horeca Bazaar helpt u hierbij. Wij zorgen voor de ultieme sfeerproducten zonder dat het u veel geld gaat kosten. Wij bieden al onze feestartikelen en sfeerproducten aan tegen de laagste prijs van Nederland!

Goedkope kerstmutsen kopen

Onze vilten kerstmutsen zijn onwijs populair onder horeca eigenaren, club uitbaters en festival organisatoren. Maar natuurlijk ook voor bedrijven tijdens de kerstborrel! Vanwege de zeer lage prijs van onze kerstmutsen is het mogelijk om met een beperkt budget heel uw gelegenheid om te toveren tot kerstpaleis. Met deze kerstmutsen als decoratie ademt uw horecagelegenheid, bedrijf of festival de kerstsfeer die het wil hebben. Daarnaast worden deze goedkope kerstmutsen gebruikt om uit te delen aan alle gasten die binnen staan. Wanneer iedereen deze mutsjes op heeft, kan het feest pas echt beginnen! Wat ook leuk is om toe te voegen aan uw decor tijdens deze knusse wintermaanden zijn onze witte led kaarsen. Een van onze bestverkopende producten op dit moment!

Bedrukte kerstmutsen tegen de laagste prijs!

Zoals hierboven beschreven worden de kerstmutsen vaak ingezet om uit te delen aan gasten die bij u binnen staan of aan je personeel tijdens de kerstborrel. Wat is er dan leuker om dit sfeerproduct te combineren met een stukje promotie. Daar komen de bedrukte kerstmutsen in beeld. Zo kun je je naam, logo of afbeelding laten bedrukken op onze kerstmutsen. Dat kan zowel door bestickering als bedrukking! Veel van de kerstmutsjes worden mee naar huis genomen. Op deze manier zorg je er dus voor dat er een stukje promotie bij je klanten in huis komt te liggen. Veel slimme ondernemers hebben inmiddels ontdekt dat het qua marketing interessant is om bedrukte kerstmutsen uit te delen tijdens de feestdagen; promotie en sfeer in een!
Bovenstaand betreft externe promotie naar je gasten en klanten. Maar natuurlijk is het ook belangrijk om je interne marketing goed voor elkaar te hebben. Daarom is het goed om de bedrukte kerstmutsjes ook in te zetten op kerstborrels van het werk.

Combineer onze kerstmutsen en bedrukte kerstmutsen met onze andere feestartikelen voor een ultieme kerstsfeer!

Kerstmutsen en bedrukte kerstmutsen dragen bij aan een ultieme kerstsfeer in je horecagelegenheid, tijdens je kerstborrel of tijdens uw festival. Om deze gezellige en ongekende kerstsfeer nog verder op te hogen raden wij aan om de kerstmutsen te combineren met onze Kerst foam sticks en onze ijsfonteinen. Deze producten zijn zeer geschikt om de knusse en gezellige kerstsfeer nog verder te optimaliseren!

Kerstmutsen en bedrukte kerstmutsen kopen met de laagste prijsgarantie!

De Horeca Bazaar biedt u niet alleen het meest brede assortiment feestartikelen en party gadgets, wij bieden ook al onze producten aan met de garantie op de laagste prijs. Hoe wij dit kunnen doen? Heel simpel! Wij kopen de kerstmutsen zeer grootschalig in, direct bij onze fabriek in China. Hierdoor slaan wij de dure tussenhandelaar over waardoor we extra marge creëren die we vervolgens teruggeven aan onze klanten, aan u dus! Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van deze kerstmutsjes is dat we ze altijd uit voorraad kunnen leveren. Uw kerstmutsen online kopen voor 16:00 uur = de volgende werkdag al bij u in huis! Voor onze bedrukte kerstmutsen hanteren we een doorlooptijd van ongeveer 8 werkdagen.