De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kerstmutsen

Kerstmutsen kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze kerstmutsen leveren we direct uit voorraad; voor 18:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Filters

Geel
Rood
Roze
Paars
Blauw
Zwart
Standaard
Prijs
kerstmuts rood

Kerstmutsen - Rood

Kerstmutsen, bedrukt of onbedrukt, zijn een ideale toevoeging op de feestdagen! Vandaag uw kerstmutsen online kopen, morgen al in huis!

Vanaf
0,31
Per stuk
Kerstmutsen met lampjes kopen

Kerstmuts met lampjes

Kerstmutsen met lampjes zijn zeer populair voor een gezellig kersfeest!

Vanaf
0,74
Per stuk
kerstmuts blauw

Kerstmutsen - Blauw

Goedkope blauwe kerstmutsen kopen tegen de laagste prijs van Europa!

Vanaf
0,36
Per stuk
kerstmuts zwart

Kerstmutsen - Zwart

Ga in stijl de feestdagen in met onze unieke zwarte kerstmutsen!

Vanaf
0,36
Per stuk
Goedkope kerstmuts geel kopen

Kerstmutsen - Geel

Een kerstmuts is ideaal voor kroegen tijdens de kerstperiode, super leuk om uit te delen aan je publiek!

Vanaf
0,36
Per stuk
kerstmuts roze

Kerstmutsen - Roze

Roze kerstmutsen met de laagste prijs van heel Europa!

Vanaf
0,36
Per stuk
kerstmuts paars

Kerstmutsen - Paars

Paarse kerstmutsen, net een keer wat anders dan de rode variant!

Vanaf
0,36
Per stuk
kerstmuts bedrukken rood

Kerstmutsen bedrukken

De goedkoopste bedrukte kerstmutsen van Nederland, perfect als merchandise en om jouw merk zichtbaar te maken!

Vanaf
69,65
Per 96
Het uitgaansleven verandert in een zeer rap tempo. Festivals en evenementen schieten uit de grond en gasten raken steeds meer gewend en verwend. Beleving, sfeer en het non-stop prikkelen van uw gasten moet voorop komen te staan! Gasten willen vermaakt en geëntertaind worden. De Horeca Bazaar helpt hierbij. Wij bieden al onze feestartikelen en sfeerproducten aan tegen de laagste prijs van Nederland!

Goedkope kerstmutsen kopen

Wij bieden de kerstmutsen aan tegen ontzettend lage prijzen. Onze mutsen zijn bedoeld om uit de delen aan het publiek om net dat extra beetje kerstsfeer te brengen en wij begrijpen dat dit heel leuk is, maar eigenlijk niks mag kosten! De rode kerstmuts is de meest verkochte variant, op de voet gevolgd door de kerstmuts met lampjes. Maar wij bieden de mutsjes in veel verschillende kleuren aan zodat je perfect kan combineren. De blauwe kerstmutsen en roze kerstmutsen behoren ook tot de hardlopers!

Kerstmutsen combineren met onze andere feestartikelen voor een ultieme kerstsfeer!

Kerstmutsen dragen bij aan een ultieme kerstsfeer in je horecagelegenheid, tijdens je kerstborrel of tijdens je festival. Om deze gezellige en ongekende kerstsfeer nog verder op te hogen raden wij aan om de kerstmutsen te combineren met ijsfonteinen en foamsticks. Als laatste tip voor een optimale kerstsfeer kun je denken aan kerstmutsen bedrukken!

Kerstmutsen kopen met de laagste prijsgarantie!

De Horeca Bazaar biedt u niet alleen het meest brede assortiment feestartikelen en party gadgets, wij bieden ook al onze producten aan met de garantie op de laagste prijs. Hoe wij dit kunnen doen? Heel simpel! Wij kopen de kerstmutsen zeer grootschalig in, direct bij onze fabriek in China. Hierdoor slaan wij de dure tussenhandelaar over waardoor we extra marge creëren die we vervolgens teruggeven aan onze klanten, aan u dus! Een bijkomend voordeel van het grootschalig importeren is dat we ze altijd uit voorraad kunnen leveren. Voor 18:00 uur = de volgende werkdag al bij je in huis! Voor onze bedrukte kerstmutsen hanteren we een doorlooptijd van ongeveer 8 werkdagen.
9.1
altijd goed
Bestel voor onze zaak altijd de sterretjes bij hun. Geen problemen gehad, altijd goed.
Nette en snelle service
Gewoon duidelijk, sel en netjes geleverd.
goedkoop, goede kwaliteit, snelle levering
snel en goed
Super tevreden
Werd goed geïnformeerd en geholpen bij het bestellen van gepersonaliseerde producten. Het werd wel spannend omdat het naar verwachting bezorgd zou worden op de ...