De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Glitter make-up eyeliner

Deze glitter eyeliner is,net zoals al onze andere prachtige glitter make-up, zeer populair onder festivalgangers en andere feestvierders!

Filters
Rood
Roze
Blauw
Groen
Zilver
Goud
Standaard
Prijs
glitter eyeliner

Glitter eyeliner - zilver

Prachtige zilveren glitter make-up eyeliner als finishing touch aan uw feest outfit!

Vanaf
2,74
Per stuk
glitter make-up

Glitter eyeliner - roze

Prachtige roze glitter eyeliner voor een prachtige aanvulling op uw outfit!

Vanaf
2,74
Per stuk
glitter festival make-up

Glitter eyeliner - blauw

Mooie blauwe glitter make-up eyeliner; geeft extra glans aan uw festival outfit!

Vanaf
2,74
Per stuk
glitter festival artikelen

Glitter eyeliner - groen

Glitter eyeliner is de ideale make-up voor festivals of andere feestdagen

Vanaf
2,74
Per stuk
De afgelopen jaren is onze uitgaanswereld enorm snel veranderd. Waar we voorheen genoegen namen met wat muziek, wat knipperlichtjes en een biertje in de hand, daar is het uitgaanspubliek de laatste jaren enorm verwend geraakt. De meest spectaculaire shows, decors, danseressen, DJs en andere eyecatchers vormen inmiddels de basis voor een geslaagde festivaldag. Voeg daar een enorme hoeveelheid feestartikelen zoals foam sticks, ballonnen, confetti kanonnen en glow sticks aan toe, en u heeft een hedendaags festival dat zijn gasten prikkelt, entertaint en verwend. Gasten nemen geen genoegen meer met minder dan dit. De nieuwste toevoeging aan dit enorme assortiment sfeerverhogende producten zijn de glitter make-up producten welke, samen met onze UV make-up, niet aan te slepen zijn.

Glitter eyeliner en andere glitter make-up; razend populair!

Zoals gezegd is onze lijn glitter make up erg populair onder zowel festival organisatoren, horeca eigenaren als festivalgangers. De organisaties gebruiken deze producten om het publiek nog meer te entertainen, te prikkelen. Denk bijvoorbeeld aan een dame die door het publiek loopt en deze prachtige glitter make-up aanbrengt bij uw gasten. Op deze manier ontstaat er een zeer leuke interactie tussen het feest/de organisatie, en uw gasten. Natuurlijk zijn er gelegenheden waarop deze glitter make up al helemaal niet mag missen; denk aan kerst, oud&nieuw en andere feestelijke gebeurtenissen.

Wie koopt deze glitter eyeliner?

Hierboven staat beschreven waarom deze glitter eyeliner, en de rest van de glitter make-up, zo ontzettend populair is onder festival organisatoren. Daarnaast is dit product ook erg in trek bij horeca eigenaren en eigenaren van feestwinkels. Bovenstaande voorbeelden zijn onze business to business klanten, echter verkopen wij onze glitter make-up ook zeer grootschalig direct aan de particulier. Zo geeft deze glitter make-up de finishing touch aan uw festival outfit, is het DE aanvulling op uw Oud&Nieuw kleding of geeft u een feestje thuis dat u extra bijzonder wil maken. Onze glitter make-up is eigenlijk in alle situatie een goed idee!

Glitter eyeliner en andere glitter make-up tegen de laagste prijs!

De Horeca Bazaar biedt u het leukste assortiment feestartikelen, horeca gadgets en festival must haves! Glitter make up is daarin onze nieuwste, en zeer populaire toevoeging die zeker niet mag ontbreken op uw event! Wij bieden niet alleen het leukste assortiment, wij bieden het ook nog eens aan tegen de laagste prijs van Nederland! Dat zeggen we niet alleen, dat maken we ook nog eens waar met onze laagste prijsgarantie! Wij importeren onze glitter make-up zeer grootschalig en direct bij de fabrikant waarbij we de dure tussenhandelaar wegsnijden en op deze manier de verkregen marges terug kunnen geven aan onze relaties; aan u dus! Bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van onze producten is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren en zo onze 24-uurs service kunnen garanderen. Glitter make-up voor 18:00 uur online kopen = de volgende werkdag al bij u in huis!
9.1
Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht
Snelle levering en goede kwaliteit Goed bedrijf
Goede prijs snelle levering Snelle levering goede prijzen
Tja Het pakketje zou zaterdag bezorgt worden. We kregen ook mail dat het bezorgt was....maar niet dus. Dinsdags pas en toen hadden we het niet meer nodig. Terug sturen kostte bijna...