De Horeca Bazaar

Feestdagen & Thema feesten

Er zijn van die dagen in het jaar, dat ons hele land zich oranje of roze kleurt. Bij De Horeca Bazaar vindt je alle benodigdheden voor een topfeest altijd voor de laagste prijs van Nederland. Alles is grootschalig op voorraad. Dus vandaag besteld = morgen in huis!

Regenboog versiering kopen bij De Horeca Bazaar

Regenboog versiering

Regenboog versiering wordt steeds populairder. Met de zeer sterk toenemende populariteit van de Gay Pride wordt regenboog versiering een ware trend! De leukste regenboog versiering koop je bij De Horeca Bazaar!

Gouden versiering kopen tegen de laagste prijs van Nederland

Gouden versiering

Gouden versiering is steeds populairder geworden. Vooral ook met het toenemende aantal themafeestjes wordt er steeds meer in concpetn gedacht.

Roze versiering

Roze versiering

Thema feesten worden steeds populairder! Ook feesten gericht op de Gay scene raken steeds meer in trek. Daarbij zijn onze roze feestartikelen uiteraard onmisbaar!

Oranje versiering

Oranje versiering

Heel Nederland Oranje! De allerleukste oranje feestartikelen voor de allerlaagste prijs.

Oktoberfest artikelen

Oktoberfest artikelen

Oktoberfest wordt steeds populairder , zonder onze Oktoberfest artikelen is uw event niet compleet!

Halloween decoratie kopen bij De Horeca Bazaar!

Halloween decoratie

Halloween decoratie kopen via het internet zit in een ware stroomversnelling! Het decoreren van feestjes en events met het Halloween thema is over komen waaien vanuit Amerika, en ook in Europa wordt dit thema meer en meer populair!

Kerst artikelen kopen met de laagste prijsgarantie!

Kerst artikelen

Wie houdt er nou niet van Kerst? Kerst artikelen tegen de laagste prijs van Nederland!

Oud en Nieuw artikelen

Oud en Nieuw artikelen

Oud en Nieuw artikelen zijn bepalend voor hoe je het jaar uitgaat. Natuurlijk mogen champagneglazen en confetti kanonnen daarbij niet ontbreken! Alles voor een knallend Nieuwjaar vind je bij De Horeca Bazaar!

Oeteldonkse artikelen

Oeteldonkse artikelen

Volgens vele het mooiste feest van het jaar! Bestel de allerleukste Oeteldonkse feestartikelen gegarandeerd voor de laagste prijs.

Vastelaovend artikelen

Vastelaovend artikelen

Laat iedereen versteld staan met uw Vastelaovend artikelen en maak uw carnaval onvergetelijk! Alle Vastelaovend artikelen tegen de laagste prijs!

Gender reveal party

Gender reveal party

Gender reveal party's worden steeds populairder en zijn steeds meer in trek! Een echte gender reveal is natuurlijk niks zonder versiering. Daarbij zijn onze feestartikelen uiteraard onmisbaar!

Feestdagen en themafeesten zijn de events en dagen waar we langere tijd naar uit kijken. Vaak zijn het ook dagen waar we qua kleding net dat stapje extra willen zetten. Voor horecagelegenheden en festival geldt hetzelfde; op deze bijzondere dagen wordt net wat meer uitgepakt dan normaal. Het mag iets gekker en uiteraard in het thema van die dag.
Veel van deze themafeesten zijn over komen waaien vanuit het buitenland. Oktoberfest komt natuurlijk over vanuit Duitsland, Halloween vanuit Amerika en zo zijn er nog vele feestdagen welke niet hun oorsprong in Nederland hebben.

Feestartikelen voor verschillende themafeesten

Wanneer je een feest wil geven in de trant van een bepaalde feestdag, dan is het zaak om je decoratie daar perfect op af te stemmen. Ga je een geweldig Oktoberfest organiseren, dan mogen onze Oktoberfest artikelen niet ontbreken. Hetzelfde geldt voor Halloween feesten, die zijn de laatste jaren enorm hard gegroeid in Europa. In Amerika is Halloween al sinds jaar en dag een van de grootste evenementen van het jaar. Hier is het enorm booming! Daarom hebben we inmiddels ook een zeer breed assortiment in Halloween decoratie.Onze kerst artikelen en oud en nieuw artikelen zijn al lange tijd zeer populaire categorieën!

Feestartikelen voor feestdagen

Andere populaire themas waar feestjes vaak omheen worden gebouwd zijn bijvoorbeeld onze gouden versieringen, onze regenboog versieringen, roze versieringen en natuurlijk niet te vergeten; oranje versieringen voor bijvoorbeeld Koningsdag en wanneer ons oranje moet spelen!

Versiering en decoratie voor je themafeest kopen, altijd tegen de laagste prijs!

Versiering en decoratie kopen voor je themafeest, doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Wij bieden niet alleen de leukste en meest vernieuwende feestartikelen en decoratie, wij bieden deze ook nog eens aan met de garantie op de laagste prijs! Wij kopen onze artikelen allemaal dusdanig grootschalig in, dat we enorme voordelen creëren bij de inkoop van onze artikelen.
Deze voordelen op onze inkoop, geven we vervolgens weer terug aan onze klanten in de vorm van de laagste prijsgarantie! Bijkomend voordeel van het grootschalig importeren van decoratie voor alle themafeesten, is dat we altijd direct uit voorraad kunnen leveren. Vandaag je decoratie online kopen, morgen al bij je in huis!
9.1
Goede service
Voor onze school hadden we als kerstcadeau voor de kinderen kerstmutsen besteld. Na testen bleken er wat stuk. Via contact met de klantenservice is het prima opge...
Super!
Vlot en correct.
Zeer betrouwbaar en altijd snelle verzending
Groot assortiment, zeer vriendelijke ondersteuning, snelle verzending, eenvoudig bestellen
fijne glaasjes
Het zijn mooie stevige glaasjes, de levering was ook mooi op tijd, niks te klagen.