De Horeca Bazaar

Feestdagen & Thema feesten

Er zijn van die dagen in het jaar, dat ons hele land zich oranje of roze kleurt. Bij De Horeca Bazaar vindt je alle benodigdheden voor een topfeest altijd voor de laagste prijs van Nederland. Alles is grootschalig op voorraad. Dus vandaag besteld = morgen in huis!

Oranje artikelen

Oranje artikelen

Heel Nederland Oranje! De allerleukste oranje feestartikelen voor de allerlaagste prijs.

Roze artikelen

Roze artikelen

Thema feesten worden steeds populairder! Ook feesten gericht op de Gay scene raken steeds meer in trek. Daarbij zijn onze roze feestartikelen uiteraard onmisbaar!

Oktoberfest artikelen

Oktoberfest artikelen

Oktoberfest wordt steeds populairder , zonder onze Oktoberfest artikelen is uw event niet compleet!

Kerst artikelen kopen met de laagste prijsgarantie!

Kerst artikelen

Wie houdt er nou niet van Kerst? Kerst artikelen tegen de laagste prijs van Nederland!

Oeteldonkse artikelen

Oeteldonkse artikelen

Volgens vele het mooiste feest van het jaar! Bestel de allerleukste Oeteldonkse feestartikelen gegarandeerd voor de laagste prijs.

Vastelaovend artikelen

Vastelaovend artikelen

Laat iedereen versteld staan met uw Vastelaovend artikelen en maak uw carnaval onvergetelijk! Alle Vastelaovend artikelen tegen de laagste prijs!

Themafeesten en specifieke feestartikelen voor feestdagen worden steeds populairder. Zo kennen we allemaal de feestdagen uit Nederland, te denken valt aan Koningsdag, carnaval en Oud & Nieuw. Daarnaast zijn er ook tal van voorbeelden te noemen van feestdagen die over zijn komen waaien vanuit het buitenland. Daarbij zijn Halloween, Oktoberfest artikelen, St Patricksday en Valentijnsdag voorbeelden van themafeesten waar wij later aan hebben gesloten, wat het uiteraard niet minder leuk maakt! De Horeca Bazaar biedt de leukste feestartikelen voor themafeesten in Nederland! Uiteraard tegen de laagste prijs, zoals u van ons gewend bent!

Oranje artikelen ontzettend populair!

Oranje artikelen zijn altijd al erg gewild geweest, echter is Koningsdag de laatste jaren als totaal evenement ontzettend gegroeid en daarmee is de vraag op leuke oranje feestartikelen enorm toegenomen. Ook horecagelegenheden en festivals op Koningsdag zijn steeds meer in thema en handelen daar ook naar. Natuurlijk worden er ook oranje feestartikelen gebruikt tijdens sportwedstrijden van ons Oranje, ook dat soort evenementen vinden vaak in kroegen en cafés plaats. Het is dan zaak om je event aan te passen op de sfeer met de leukste oranje artikelen. Deze koopt u met de garantie op de laagste prijs makkelijk en snel bij De Horeca Bazaar! Het is tijdens deze gezellig dag soms een ontzettende chaos in de plaatselijke horeca, zoekt u iets om uw personeel aan te herkennen? Kies dan voor de bedrukte keycords met naam of logo van uw onderneming als herkenningspunt.

Oeteldonk- en carnavalsproducten

Oeteldonk, en carnaval in het algemeen, is een snel groeiend event. Waar Oeteldonk is gestart als Brabants feest, daar is het inmiddels uitgegroeid tot een evenement dat landelijk een begrip is. Omdat alle horecagelegenheden in Den Bosch massaal deelnemen, hebben wij ingespeeld op dit enorme festijn! Tijdens Oeteldonk kleuren de straten rood, wit en geel en alle, maar dan ook echt alle horecagelegenheden doen mee aan dit event!

Roze feestartikelen en roze feestdecoratie!

Roze feestartikelen zijn hot! Hoe dat komt? Simpel! Evenementen als Roze Maandag (Tilburg) en de Gay Pride groeien uit tot de grootste evenementen die Nederland kent! Tijdens deze evenementen kleurt de gehele stad roze. Dat betekent dat horecagelegenheden en evenementen daar makkelijk op in kunnen springen met leuke roze give aways, roze feestartikelen en feestdecoratie! Wij merken dat de vraag naar roze artikelen, of de gay gerelateerde producten, enorm groeiende is. Dit heeft ook te maken met het toenemende aantal gay cafés in Nederland!
9.1
Snelle levering en goed advies
Snelle levering en goed advies.
Alles snel geregeld, betrokken personeel
Onze bestelling was spoed en moest bedrukt worden!! Alles ruim op tijd binnen, precies naar wens!
perfect product voor een scherpe prijs
de glow in the dark tape doet volledige aan de verwachtingen
Ik ben tevreden
Top