Gratis verzending

gratis-verzending

Binnen Nederland vanaf €100,- en in België vanaf €180,-

24-uurs levering

24-uurs-verzending

Op werkdagen voor 16:00 besteld, morgen geleverd in NL & BE

(Leeg)
Login

Feestdagen & Thema feesten

Thema feesten

Themafeesten en specifieke feestartikelen voor feestdagen worden steeds populairder. Zo kennen we allemaal de feestdagen uit Nederland, te denken valt aan Koningsdag, carnaval en Oud & Nieuw. Daarnaast zijn er ook tal van voorbeelden te noemen van feestdagen die over zijn komen waaien vanuit het buitenland. Daarbij zijn Halloween, Oktoberfest artikelen, St Patricksday en Valentijnsdag voorbeelden van themafeesten waar wij later aan hebben gesloten, wat het uiteraard niet minder leuk maakt! De Horeca Bazaar biedt de leukste feestartikelen voor themafeesten in Nederland! Uiteraard tegen de laagste prijs, zoals u van ons gewend bent!

Oranje artikelen ontzettend populair!

Oranje artikelen zijn altijd al erg gewild geweest, echter is Koningsdag de laatste jaren als totaal evenement ontzettend gegroeid en daarmee is de vraag op leuke oranje feestartikelen enorm toegenomen. Ook horecagelegenheden en festivals op Koningsdag zijn steeds meer in thema en handelen daar ook naar. Natuurlijk worden er ook oranje feestartikelen gebruikt tijdens sportwedstrijden van ons Oranje, ook dat soort evenementen vinden vaak in kroegen en cafés plaats. Het is dan zaak om je event aan te passen op de sfeer met de leukste oranje artikelen. Deze koopt u met de garantie op de laagste prijs makkelijk en snel bij De Horeca Bazaar! Het is tijdens deze gezellig dag soms een ontzettende chaos in de plaatselijke horeca, zoekt u iets om uw personeel aan te herkennen? Kies dan voor de bedrukte keycords met naam of logo van uw onderneming als herkenningspunt.

Oeteldonk- en carnavalsproducten

Oeteldonk, en carnaval in het algemeen, is een snel groeiend event. Waar Oeteldonk is gestart als Brabants feest, daar is het inmiddels uitgegroeid tot een evenement dat landelijk een begrip is. Omdat alle horecagelegenheden in Den Bosch massaal deelnemen, hebben wij ingespeeld op dit enorme festijn! Tijdens Oeteldonk kleuren de straten rood, wit en geel en alle, maar dan ook echt alle horecagelegenheden doen mee aan dit event!

Roze feestartikelen en roze feestdecoratie!

Roze feestartikelen zijn hot! Hoe dat komt? Simpel! Evenementen als Roze Maandag (Tilburg) en de Gay Pride groeien uit tot de grootste evenementen die Nederland kent! Tijdens deze evenementen kleurt de gehele stad roze. Dat betekent dat horecagelegenheden en evenementen daar makkelijk op in kunnen springen met leuke roze give aways, roze feestartikelen en feestdecoratie! Wij merken dat de vraag naar roze artikelen, of de gay gerelateerde producten, enorm groeiende is. Dit heeft ook te maken met het toenemende aantal gay cafés in Nederland!
Akkoord

Deze website plaatst cookies om je zoekvoorkeuren op deze website op te slaan en daarmee je gebruikerservaring te verbeteren. Daarnaast plaatsen we cookies die het mogelijk maken content te delen via social media en voor het meten van bezoekersstatistieken. Door deze melding weg te klikken of gebruik te blijven maken van deze site stem je hiermee in.