De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

MagicFX elektrisch streamer kanon 50cm metallic zilver

Zilver metallic streamer kanonnen; party must haves voor ieder event! Festivals zijn niet meer te bedenken zonder de elektrische streamer shooters!

Beleving wordt steeds belangrijker in de horeca en op evenementen. Het uitgaanspubliek moet non-stop geprikkeld en geëntertaind worden. Danseressen, vuurwerkshows, licht- en lasershows, led foam sticks en andere led feestartikelen zorgen er voor dat het publiek altijd geprikkeld wordt. Tot deze producten horen zeker ook de special effects en party gadgets van MagicFX. Van CO2-effecten tot confetti gadgets en van vlammenshows tot streamer shooters; MagicFX zorgt ervoor dat het oog van uw gasten niks te kort komt. MagicFx is niet voor niets wereldwijd bekend met haar producten en special effects. De producten en effecten van MagicFX zorgen ervoor dat de hoogtepunten van uw event nog meer kracht bijgezet worden.

Elektrische streamer cannons; ultieme feestartikelen!

Nog niet zo lang geleden waren de streamer shooters relatief onbekend bij het grote publiek. Streamer shooters werden in beginsel erg veel gebruikt tijdens sfeeracties bij sportevenementen, tijdens popconcerten en grootschalige festivals. Vanwege het feit dat er tegenwoordig ook 28cm en 40cm streamer kanonnen op de markt zijn gekomen, maakt dit de streamer shooter een stuk interessanter voor de kleinere evenementen als bruiloften, horecagelegenheden, bedrijfsfeestjes of winkelopeningen. Deze zilver metallic 40cm streamer shooter is vanwege zijn chique en feestelijke uitsstraling erg populair voor bruiloften, kerstdagen, bedrijfsfeesten, ed.

Op voorraad! Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!
1 10 2743
9.1
2743 Beoordelingen
"Topservice en supersnel
Maandag besteld en de volgende dag al binnen, super!"
9.2