De Horeca Bazaar

MagicFX elektrisch streamer kanon 50cm metallic zilver

Zilver metallic streamer kanonnen; party must haves voor ieder event! Festivals zijn niet meer te bedenken zonder de elektrische streamer shooters!

  • Vragen over onze confetti shooters of streamers? Zoals bijvoorbeeld het verschil tussen de formaten en het verschil tussen de handmatige en elektrische shooters? Alle informatie vind je in onze Q&A over confetti shooters!

Beleving wordt steeds belangrijker in de horeca en op evenementen. Het uitgaanspubliek moet non-stop geprikkeld en geëntertaind worden. Danseressen, vuurwerkshows, licht- en lasershows, led foam sticks en andere led feestartikelen zorgen er voor dat het publiek altijd geprikkeld wordt. Tot deze producten horen zeker ook de special effects en party gadgets van MagicFX. Van CO2-effecten tot confetti gadgets en van vlammenshows tot streamer shooters; MagicFX zorgt ervoor dat het oog van uw gasten niks te kort komt. MagicFx is niet voor niets wereldwijd bekend met haar producten en special effects. De producten en effecten van MagicFX zorgen ervoor dat de hoogtepunten van uw event nog meer kracht bijgezet worden.

Elektrische streamer cannons; ultieme feestartikelen!

Nog niet zo lang geleden waren de streamer shooters relatief onbekend bij het grote publiek. Streamer shooters werden in beginsel erg veel gebruikt tijdens sfeeracties bij sportevenementen, tijdens popconcerten en grootschalige festivals. Vanwege het feit dat er tegenwoordig ook 28cm en 40cm streamer kanonnen op de markt zijn gekomen, maakt dit de streamer shooter een stuk interessanter voor de kleinere evenementen als bruiloften, horecagelegenheden, bedrijfsfeestjes of winkelopeningen. Deze zilver metallic 40cm streamer shooter is vanwege zijn chique en feestelijke uitsstraling erg populair voor bruiloften, kerstdagen, bedrijfsfeesten, ed.

Meer info
Minder info

Slechts enkele op voorraad!

Op werkdagen voor 18.00 uur besteld, morgen geleverd in NL & BE!

Laagste prijs garantie

Bij ons betaal je nooit teveel
9.1

Beoordelingen: 2889

Geweldig Heel erg goede communicatie met hun gehad en zeer vriendelijk en begrip vol . Produkt snel geleverd

Bekijk alle
Streamer shooters kopen, elektrisch 50cm
Streamer shooters kopen, elektrisch 50cm
streamer kanon elektrisch party festival
streamer kanon elektrisch party festival

Wij gebruiken cookies

MagicFX
EUR 2030-01-01 9.2
1 10 9.1 2889
10 10