De Horeca Bazaar

Plastic en kunststof bierglazen

Onbreekbaar plastic bierglazen kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze bierglazen leveren we direct uit voorraad; voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

incl BTW
excl BTW
Filters
Transparant
Frosted


Standaard
Prijs
Kunststof bierglazen zijn door veel gemeenten al verplicht op evenementen. De verwachting is dat binnen nu en 5 jaar de alternatieven op deze onbreekbaar plastic bierglazen, zoals echt glaswerk of wegwerp bekers, volledig in de ban gaan. Het is dus de hoogste tijd om over te stappen!

De voordelen van onbreekbaar plastic bierglazen

Onze onbreekbaar plastic bierglazen zijn gemaakt van Polycarbonaat; een zeer sterk, vaatwasbestendig, kristal helder plasticsoort. Het grote voordeel van deze glazen ten opzichte van echt glas is dat ze veiliger zijn en dat het zal resulteren in minder breuk en derving op je bierglazen. Het grote voordeel ten opzichte van wegwerp plastic is, uiteraard, dat ze veel beter zijn voor het milieu. Waar voorheen nog altijd een puntje van kritiek was, dat kunststof bierglazen niet mooi zouden zijn, daar wordt dit argument met de hedendaagse productlijn natuurlijk volledig van de kaart geveegd. Neem dit kunststof bierglas op voet; prachtig design en op het eerste gezicht niet van echt glaswerk te onderscheiden. Kijk ook eens naar de mogelijkheid van bierglazen bedrukken.

Altijd de garantie op de laagste prijs!


Kunststof bierglazen kopen doe je bij ons altijd met de garantie op de laagste prijs! Wanneer je onze producten elders ziet voor een lagere prijs, dan passen wij direct onze prijzen aan en maken het verschil met je goed! Op deze manier hoef je nooit bang te zijn dat je teveel betaald. Dit kunnen wij garanderen omdat wij onze kunststof bierglazen enorm grootschalig importeren en sommige zelfs zelf maken. Een extra voordeel van deze grootschalige inkoop, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!
9.1
Super tevreden vd service!
Samenwerking verloopt super, altijd correcte communicatie en levering!
Snel en goed
Bestelling zeer snel geleverd, top!
Fantastisch service met beloofde leveringstermijn en heel scherpe prijs
Fantastisch service met beloofde leveringstermijn en heel scherpe prijs
Goede service, jammer dat je zelf de retourkosten moet betalen
De glow in the dark stiften werken alleen met blacklight, alleen in het donker licht het niet op. Om deze stiften...