Plastic en kunststof wijnglazen

Plastic en kunststof wijnglazen kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze wijnglazen leveren we direct uit voorraad; voor 16:00 uur bestellen, morgen al in huis!

incl BTW
excl BTW
Filters
Wit
Zwart
Transparant

Standaard
Prijs
polycarbonaat wijnglas 46cl

Kunststof wijnglazen - 46cl - Transparant

Dit luxe polycarbonaat drinkglas geeft meteen een andere indruk dan een normaal wijnglas. Het polycarbonaat heeft een prachtig en chic ontwerp!

Vanaf
2,14
Per stuk
Kunststof wijnglazen hebben de laatste jaren enorme sprongen gemaakt in uitstraling. Waar de glazen voorheen vaak wat goedkoop oogde, zijn de hedendaagse kunststof wijnglazen amper van glas te onderscheiden. Wij bieden een prachtige, brede lijn aan luxe glazen.

Kunststof wijnglazen in ieder formaat!

Wij bieden een zeer breed assortiment kunststof wijnglazen aan, voor iedere gelegenheid een bijpassend glas. Om maar meteen met onze absolute hardloper te starten; onze witte kunststof wijnglazen van 48cl. Een prachtig glas wat zeer veel ingezet wordt op strandfeesten, beachclubs, bruiloften en andere chique gelegenheden. Dit is een ware topper, een echte blikvanger. Ben je echter meer opzoek naar een iets meer sober glas, dan zijn de kunststof wijnglazen van 20cl een prima keus. Deze glazen zijn kristal helder en amper te onderscheiden van echt glas. Zo hebben we voor ieder event een geschikt wijnglas. Wij zijn erg benieuwd wat jouw favoriet is.

Herbruikbaar hard plastic wijnglazen; wat zijn de voordelen?

Om deze vraag goed te beantwoorden dienen we de herbruikbaar plastic wijnglazen te vergelijken met echt glas, en met wegwerp plastic. Wanneer we met de laatste beginnen zijn de kunststof wijnglazen natuurlijk beter voor het milieu dan de wegwerp plastic wijnglazen. Daarnaast geeft het minder afval en zijn de glazen op het volgende event opnieuw te gebruiken. Een duurzame oplossing dus! Wanneer we de kunststof wijnglazen vergelijken met echt glas, dan zijn ze een stuk veiliger en goedkoper. Vooral vanwege het feit dat echt glas veel sneller breuk geeft dan kunststof.

Kunststof wijnglazen kopen tegen de laagste prijs!

Wij kopen onze kunststof wijnglazen direct in bij de fabrikant, en hebben eigen matrijzen waarmee we onze glazen zelf maken. Vanwege het feit dat we direct bij de bron inkopen, kunnen we altijd de laagste prijzen hanteren. Een ander voordeel van het grootschalig inkopen van de herbruikbaar plastic wijnglazen, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Voor 16:00 uur online bestellen; morgen al in huis! Ow, en voordat ik het vergeet: Ook voor wijnglazen bedrukken ben je hier aan het juiste adres, check snel de mogelijkheden!
9.1
Stevige kunststof pitchers
Op de terrassen van sportclubs mogen de dranken alleen nog in plastic genuttigd worden,deze kunststof pitchers zijn hierbij een uitstekende aanvullin...
Snel, solide en attent.
De bestelling werd snel geleverd en pakket zelf zag er verzorgd uit . In het pakket zat een kaartje met daarop een geschreven bedankje super leuk !
Snelle levering, goede comms, goed product
Ik heb glowing sticks besteld met diadeem en maken van een bril voor mijn dochters verjaardagsfeestje. Het was een groot succes!
Snel en goede levering
Gewoon goed