De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Plastic en kunststof wijnglazen kopen

Plastic en kunststof wijnglazen kopen doe je uiteraard bij De Horeca Bazaar! Het grootste assortiment tegen de laagste prijzen. Al onze wijnglazen leveren we direct uit voorraad; voor 18:00 uur bestellen, morgen al in huis!

Filters

Multicolor
Wit
Zwart
Transparant
Goud
Standaard
Prijs

Kunststof wijnglazen hebben de laatste jaren enorme sprongen gemaakt in uitstraling. Waar de glazen voorheen vaak wat goedkoop oogde, zijn de hedendaagse kunststof wijnglazen amper van glas te onderscheiden. Wij bieden een prachtige, brede lijn aan luxe glazen.

Herbruikbare wijnglazen in ieder formaat!

Wij bieden een zeer breed assortiment wijnglazen aan, voor iedere gelegenheid een bijpassend glas. Om maar meteen met onze absolute hardloper te starten; onze witte kunststof wijnglazen van 48cl. Een prachtig glas wat zeer veel ingezet wordt op strandfeesten, beachclubs, bruiloften en andere chique gelegenheden. Dit is een ware topper, een echte blikvanger. Ben je echter meer opzoek naar een iets meer sober glas, dan zijn de kunststof wijnglazen van 20cl een prima keus. Deze glazen zijn kristal helder en amper te onderscheiden van echt glas. Zo hebben we voor ieder event een geschikt wijnglas. Wij zijn erg benieuwd wat jouw favoriet is.

Wat zijn de grote voordelen?

Om deze vraag goed te beantwoorden dienen we de herbruikbare glazen te vergelijken met echt glas en met wegwerp plastic. Wanneer we met de laatste beginnen zijn de kunststof wijnglazen natuurlijk beter voor het milieu dan de wegwerp plastic wijnglazen. Daarnaast geeft het minder afval en zijn de glazen op het volgende event opnieuw te gebruiken. Een duurzame oplossing dus! Wanneer we de kunststof wijnglazen vergelijken met echt glas, dan zijn ze een stuk veiliger en goedkoper. Vooral vanwege het feit dat echt glas veel sneller breuk geeft dan kunststof.

Altijd de garantie op de laagste prijs!

Wij kopen altijf direct in bij de fabrikant, en hebben eigen matrijzen waarmee we onze glazen zelf maken. Vanwege het feit dat we direct bij de bron inkopen, kunnen we altijd de laagste prijzen hanteren. Een ander voordeel van het grootschalig inkopen van de herbruikbaar plastic wijnglazen, is dat we altijd uit voorraad kunnen leveren. Voor 18:00 uur online bestellen; morgen al in huis! Ow, en voordat ik het vergeet: Ook voor wijnglazen bedrukken ben je hier aan het juiste adres, check snel de mogelijkheden!

9.1
Correcte en snelle levering Kerstboom werd snel en correct geleverd op het afhaalpunt. Info voor montage vind je op de website. Had de kerstboom iets voller verwacht
Snelle levering en goede kwaliteit Goed bedrijf
Goede prijs snelle levering Snelle levering goede prijzen
Tja Het pakketje zou zaterdag bezorgt worden. We kregen ook mail dat het bezorgt was....maar niet dus. Dinsdags pas en toen hadden we het niet meer nodig. Terug sturen kostte bijna...