De Horeca Bazaar
Toon prijzen excl BTW

Kerstmutsen bedrukken

Kerstmutsen bedrukken voor je bedrijfsborrel, horecagelegenheid of evenement doe je bij De Horeca Bazaar! Wij bieden de laagste prijsgarantie en de snelste levertijden! Bekijk direct onze prijzen!

Filters
Geel
Oranje
Rood
Roze
Paars
Blauw
Zwart
Standaard
Prijs
kerstmutsen bedrukken rood

Kerstmutsen bedrukken

Laat je kerstmutsen rood bedrukken met je eigen logo of design!

Vanaf
0,79
Per stuk

Kerstmutsen bedrukken bij De Horeca Bazaar

Voor de mensen die er tijdens kerst een echt feest van willen maken zijn de kerstmutsen met bedrukking de ideale partygadget voor in het najaar. Kerstmutsen bedrukken als een artiest of een horeca ondernemer is dit product een echte topper voor tijdens de kerst, bijvoorbeeld het logo of de naam van een kroeg. Mensen die in de koude december maand een bezoekje brengen aan een horecagelegenheid of evenement zullen aangenaam verrast zijn wanneer ze deze kerst georiënteerde merchandise zullen krijgen, het zal een mooi gezicht zijn wanneer een groot publiek rondloopt met de kerstmutsen waar jouw naam of beeldmerk op te zien is! Zeker tijdens de feestdagen is dit promotiemiddel nummer een!

Veel verschillende kleuren kerstmutsen bedrukken!

Kerstmutsen bedrukken kan met kerstmutsen in veel verschillende kleuren. Natuurlijk is het bedrukken van de rode kerstmuts het meest populair. Rood staat voor kerst en dat zal ook in de toekomst wel zo blijven. Echter merken wij dat de gekleurde mutsen wel steeds meer in trek komen. De blauwe kerstmuts bedrukken is enorm gestegen in aantallen de laatste jaren! Vaak wordt de kleur van de muts gematcht aan de kleuren in de huisstijl of logo. Op deze manier creëer je de leukste en best passende merchandise voor jouw bedrijf! Ook zien we vaak dat de kleur afhankelijk is van het evenement. Denk bijvoorbeeld aan de Gay Pride (ondanks dat het in de zomer is) gaan daar veel bedrukte roze kerstmutsen naartoe!

Kerstmutsen bedrukken bij De Horeca Bazaar, garantie op de laagste prijs!

Mensen in het uitgaansleven vinden merchandise geweldig, het is een vorm van versiering, tegelijkertijd kunt u er als ondernemer voor zorgen dat er naast de sfeer ook met een schuin oog naar de promotionele kant van het product gekeken word, een win-win situatie dus!
Daarnaast ben je altijd gegarandeerd van de laagste prijs van de Benelux! Zie je dit product ergens tegen een lagere prijs? Dan passen wij direct onze prijzen aan en maken het verschil met je goed!
9.1
Fijne Communicatie en Proeflevering.
Communicatie uitstekend!
Super, netjes op tijd geleverd!
Het is op tijd geleverd en het product voldoet aan de verwachting, top!
Snel & professioneel
Recent voor het eerst via horeca bazaar besteld en dit is zeer positief bevallen. Zeer binnenkort zal ik weer een bestelling plaatsen. :)
alles vlot verlopen
Alles ik vlot verlopen