Kerstmutsen bedrukken

Kerstmutsen bedrukken voor je bedrijfsborrel, horecagelegenheid of evenement doe je bij De Horeca Bazaar! Wij bieden de laagste prijsgarantie en de snelste levertijden! Bekijk direct onze prijzen!

incl BTW
excl BTW
Bestickerde kerstmutsjes

Kerstmutsen bestickeren

De bestickerde kerstmutsen zijn een geweldige party gadget voor de wintertijd!

Vanaf
0,44
Per stuk

Kerstmutsen bedrukken bij De Horeca Bazaar

Voor de mensen die er tijdens kerst een echt feest van willen maken zijn de kerstmutsen met bedrukking de ideale partygadget voor in het najaar. Kerstmutsen bedrukken als een artiest of een horeca ondernemer is dit product een echte topper voor tijdens de kerst, bijvoorbeeld het logo of de naam van een kroeg. Mensen die in de koude december maand een bezoekje brengen aan een horecagelegenheid of evenement zullen aangenaam verrast zijn wanneer ze deze kerst georiënteerde merchandise zullen krijgen, het zal een mooi gezicht zijn wanneer een groot publiek rondloopt met de kerstmutsen waar jouw naam of beeldmerk op te zien is! Zeker tijdens de feestdagen is dit promotiemiddel nummer een!

Welke manieren zijn er om kerstmutsen te bedrukken?

Wij bieden verschillende mogelijkheden om kerstmutsen te personaliseren. Je kunt *kerstmutsen bedrukken*, uiteraard! Dit is de meest gekozen variant om leuke merchandise te creeren. Echter geven wij ook de mogelijkheid om *kerstmutsen te bestickeren*. Hiervoor werken we met een transparante outdoor sticker die zeer goed hecht aan het mutsje. Daarnaast is de sticker ook bijna niet zichtbaar. Een perfect alternatief dus om je kerst van merchandise te voorzien!

Kerstmutsen bedrukken bij De Horeca Bazaar, garantie op de laagste prijs!

Mensen in het uitgaansleven vinden merchandise geweldig, het is een vorm van versiering, tegelijkertijd kunt u er als ondernemer voor zorgen dat er naast de sfeer ook met een schuin oog naar de promotionele kant van het product gekeken word, een win-win situatie dus!
Daarnaast ben je altijd gegarandeerd van de laagste prijs van de Benelux! Zie je dit product ergens tegen een lagere prijs? Dan passen wij direct onze prijzen aan en maken het verschil met je goed!
9.1
Snelle levering, goede comms, goed product
Ik heb glowing sticks besteld met diadeem en maken van een bril voor mijn dochters verjaardagsfeestje. Het was een groot succes!
Snel en goede levering
Gewoon goed
Top service
Super service snelle levering
Besteld en 2 dagen later geleverd, top!
100 beerpong cups besteld, 2 dagen later keurig geleverd